Fulgusori de nov-dec2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 DEDICATIE SPECIALA PT IONELA SURPRISE FRANCAISE Deschideti LINKUL si scrieti-va numele si prenumele in fereastra deschisa. Cu sonor. http://www.monfestival.fr/ p.s.: Sunt invitate toate mamicile sa intre pe link. Lidia |
foarte taree
Poze BUBU
Andrecluj spune:
Ciao a tutte le mammine, Vi ringraziamo per gli auguri e siete tutte virtualmente invitate alla ns. tavola Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
many_bani spune:
Am uitat sa va spun cu cel tin mai nou ocupat pe Vlad, cand ii pun filmuletul www.220.ro/Zz583OrAAM/The-Gummy-Bear-Song-Full-Version" target="_blank">asta uita sa traga si din suzeta
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Ciao a tutte le mammine, Vi ringraziamo per gli auguri e siete tutte virtualmente invitate alla ns. tavola Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
MULTUMIM DE INVITATIE!PUPAM ITALIENCELE SI NE GANDIM CU DRAG LA ELE!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
ralu_seby spune:
Ramo, frumoase pozele cu Dominic. E f tare poza cu voi 2 in brate.
Ancutza, Sabina e de vis! Ce il iubeste ea pe Winnie
Lidia, super linkul
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
raluci_b spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Ciao a tutte le mammine, Vi ringraziamo per gli auguri e siete tutte virtualmente invitate alla ns. tavola |
gratia cara mamma bella, baci bella ragazza hai ca am luat-o pe bacardi
Poze BUBU
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui raluci_bgratia cara mamma bella, baci bella ragazza hai ca am luat-o pe bacardi |
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Super tare! Decat ca era tati. Plecat la pescuit de la 4 dimineata, venit la ora la care v-a scris mesajul cica la o tigara de relaxare, apoi s-a dusulit si se lauda la lume de ce fiica gatita are el si ce masa imbelsugata. |
asa foarte bine, taticii la "vanatoare" mamicile si plozii, la petreceri
Poze BUBU
raluci_b spune:
citat din mesajul lui many_bani Am uitat sa va spun cu cel tin mai nou ocupat pe Vlad, cand ii pun filmuletul www.220.ro/Zz583OrAAM/The-Gummy-Bear-Song-Full-Version" target="_blank">asta uita sa traga si din suzeta |
tare filmuletzul, am luat de la BE dvd babi einstein, sta copilul asa si se uita, caut acum sa comand mai multe dvd-uri
Poze BUBU
Ancutza_Bro spune:
many_bani ii place si Sabinei filmuletul cu gummy bear...nici nu a clipit cat s-a uitat la el
ralu_seby
Andre mi se pare normal sa se laude...are si cu ce...petrecere frumoasa
Lavi cum ai dormit?
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!