Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata burtci!

A venit primavara!!! Si eu va doresc o primavavara frumoasa cu multa sanatate!

Va ofer un buchetel de lalele!

Multam de flori si martisoare!

Sa aveti o sapatamana placuta!

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fac un rezumat din ce-mi aduc aminte...

ref. la vopsit - eu m-am vopsit pe la 13 sapt, anul trecut, cu vopsea fara amoniac, la fel am procedat si la prima sarcina...n-au fost pb...chiar dr mea a zis ca desi sunt pareri pro si contra ea e de parere ca asta nu are cum sa influenteze sanatatea bb-lului, mai ales daca treci de primul trim...

ref. la pofte - si eu mai beau cate un pahar de Cola, desi nu prea imi sta in fire... mananc vinete cu maioneza, am facut si am mancat tiramisu cu mascarpone, etc...ca nu-mi mai vin in minte...eu zic ca atata timp cat nu se abuzeaza de ceva, e ok...

ref. la unele diagnostice inca din pantec - cunosc cazuri in care fie medicul a dat un diagnostic gresit, iar la nastere copilul nu avea absolut nimic, doar stresul parintilor a fost cat casa, sau daca chiar au fost pb, s-au rezolvat rapid si usor dupa nastere...

va doresc o sapt. minunata si plina de soare si caldura!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza gagici.
VA UREZ O PRIMAVARA LA FEL DE FRUMOASA CA VOI,CU MULTA CALDURA,SARCINI USOARE,NASTERI LA FEL SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI.LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!!!
Astazi schimbam semnatura.Intram in saptamana 20,am ajuns cu bine la jumatate,sa dea Doamne-Doamne sa fie la fel si pana la sfarsit.
Si cum in seara asta vom afla ce sex are chiriasul nostru,vom sarbatori dublu.Asa ca sotul meu mi-a promis ca ma va scoate la o plimbarica dupa,la o pizza si apoi vom bea sampanie in 3.
Michelle cat mi-am dorit ca atunci cand vin in Iasi sa ne intalnim,dar din pacate azi plec si maine revin in Bd.Insa este timp intr-un week-end
Va pup pe toate frumoaselor!!!

19+
Us
My Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Neatza gagici.
VA UREZ O PRIMAVARA LA FEL DE FRUMOASA CA VOI,CU MULTA CALDURA,SARCINI USOARE,NASTERI LA FEL SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI.LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!!!
Astazi schimbam semnatura.Intram in saptamana 20,am ajuns cu bine la jumatate,sa dea Doamne-Doamne sa fie la fel si pana la sfarsit.
Si cum in seara asta vom afla ce sex are chiriasul nostru,vom sarbatori dublu.Asa ca sotul meu mi-a promis ca ma va scoate la o plimbarica dupa,la o pizza si apoi vom bea sampanie in 3.
Michelle cat mi-am dorit ca atunci cand vin in Iasi sa ne intalnim,dar din pacate azi plec si maine revin in Bd.Insa este timp intr-un week-end
Va pup pe toate frumoaselor!!!

19+
Us
My Baby

Mult succes si sa vii cu vesti bune si daca se poate si cu caruciorul ...si apoi petrecere frumoasa in 3.

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

multumesc de raspunsuri...m-am documentat in legatura cu subiectul, si in principiu sunt destul de linistita, am vazut si eu ca in general se resorb si ca daca nu mai sunt si alte probleme faptul ca exista chisturile nu reprezinta un pericol, dar...va dati seama ca nu pot sta complet linistita, mai ales ca sunt f multe si mari ...
din pacate trebuie sa astept pana pe 25.03 cand fac morfofetala sa vedem cum au evoluat

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Buna burtici,

Eu am niste intrebari <intrebatoare> si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri.
1. Cum se numeste legea aceea care ofera posibilitatea gravidelor de a micsora programul de lucru de la 8 la 6 cu pastrarea aceluiasi venit? (daca aveti si un link ar fi super).
2. Daca imi iau concediu medical in perioada sarcinii, zilele respective de concediu afecteaza cumva zilele ce le putem lua pentru concediu pre si postnatal?
3. Pana la urma cate zile sunt in total de prenatal si postanatal?

Mie nu prea mi-e clar cu detaliile acestea si nici medicul de familie nu prea stie sa imi zica multe.

Multumesc frumos pentru raspunsuri si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu

Buna burtici,

Eu am niste intrebari <intrebatoare> si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste raspunsuri.
1. Cum se numeste legea aceea care ofera posibilitatea gravidelor de a micsora programul de lucru de la 8 la 6 cu pastrarea aceluiasi venit? (daca aveti si un link ar fi super).
2. Daca imi iau concediu medical in perioada sarcinii, zilele respective de concediu afecteaza cumva zilele ce le putem lua pentru concediu pre si postnatal?
3. Pana la urma cate zile sunt in total de prenatal si postanatal?

Mie nu prea mi-e clar cu detaliile acestea si nici medicul de familie nu prea stie sa imi zica multe.

Multumesc frumos pentru raspunsuri si va pup.

kittyescu

1.avem un link pe prima pagina despre " drepturile gravidei"...acolo gasesti tot ce iti trebuie.

2. concediul medical NU afecteaza intrarea in prenatal, doar baza de calcul a indemnizatiei de 2 ani.

3.Concediu pre si post natal este in total de 126 zile cu conditia ca postnatalul sa fie MINIM 42 de zile ...astea sunt obligatorii.

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele,

La multi ani TANTI (e drept, cu intarziere)
Bun venit noilor burticutze.
Iar a trecut weekendu repede..dar a venit PRIMAVARAAA.DE acum sa ne asteptam la vreme frumoasa...uraa uraa.
Noi ne-am vazut carutzul online...adica ni l-au cumparat neamurile din America ;).Fericire mare..Si ne-au luat 2-3 hainutze + jucarie pt dinti.suntem fericiti tare: avem 2 bluzite : una cu i love mummy si alta i love daddy.:D.carutzul e Graco - Alano Travel System, Happy Day Pooh si nu costa mult (cu tot cu transport maxim 250dolari).
Iar sefului mi-a venit de dimineata sa-i dau .am cerut ultima saptmana din martie concediu ca mi-am luat bilete pt concediu...ca sa nu mai vin sa zic ca am luat bilete, ca au mai fost care au pierdut banii pe ele...pe bune de nu ma ofticnumai idioti..cu pretentii..e picat in fund daca nu il ajut sau daca nu ii fac eu treaba...JEGOS.:((

pupici

Laura 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici cu delfinasi, va pup de inceput de primavara! Sa aveti o continua primavara in suflet si/n simtiri, sa va fie gandurile pline de bucurii si vesti bune. La Multi Ani!... SI SA FACETI VALURI, VALURI PENTRU DELFINASII VOSTRI DRAGI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Btz_ovi, mult succes la descoperit sexulici si petrecere frumoasa dupa. Te asteptam dupa, cu verdictul.

Laurika, foarte frumos setul ales. Sa le stapaniti sanatosi.

Cris 20+ cu

Mergi la inceput