Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
crissy77 spune:
Prima zi de primavaraaaaaaaaaaa 
Eu va doresc sa aveti primavara in suflet tot anul!
Un martisor de la Elise si o
de la mine pt mamici si viitoarele mamici, momentan burtici ![]()
Cristina
14 s
&
Elise-Stefania
stefania_97 spune:
O primavara frumoasa, plina de flori si zambete ca sa incarce bateriile dupa o iarna grea ![]()

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cris2010 spune:
'Neata burtici si mamici!
Va trimit in dar un ghiocel sa va aduca bucurie si un martisor sa va poarte noroc!

Va
, o zi minunata si o primavara de neuitat
!
Cris
20+ cu 
ooana spune:
Neata
unMARTISOR
de la mine pentru voi
azi de 1 Martie
sa aveti parte de o saptamana usoara 
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Oana, cred ca puiutul meu dorea sa socializeze din cauza ca am baut cola, pana acum am fost renuntat la cola, si eu cafea nu beau aproape niciodata, probabil ca l-am cam energizat |
eu inainte beam si cola si o cafea/zi gen caffe latte...dar am renuntat cand am aflat ca sunt insarcinata, si in una din zile
si avand pofta am baut o caffe latte la ora 5 ...si noaptea la ora 1 ma uitam la filme 
eu am primit o gramada de martisoare de la colegi si de la sotul meu un buchet mare de ghiocei
ooana spune:
| citat din mesajul lui katalina Buna dimineata ! Va doresc o duminica frumoasa! Nici eu nu mai pot dormi mai mult dimineata.din pacate. Am pozat burtica in sfirsit...pozele sunt in album.. Catalina 15+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
am vazut, am vazut...tare draguta burtica

peta spune:
neata fetelor, am reaparut si eu pe aici dupa o fff lunga absenta cauzata de nebunie totala la serv...
vroiam sa va intreb si eu daca ati mai auzit de chisturi de plex coroid? bebele meu are asa ceva :(
18+
ooana spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Ma enerveaza ca am pofte de Cola , noi nu bem sucuri de obicei acum au dat pandaliile peste mine. Mi-e pofta de junk-food, as manca pizza si poutine (mancarea traditionala quebecoasa facuta din cartofi prajiti cascaval ras si un sos special). Ca sa scap de gandurile necurate cred ca am sa fac o ciorba radauteana cu mult usturoi si ardei iute ![]() ![]() ![]() Gata a duc sa iau micul dejun, la noi e abia 9 dimineata, va pupic ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
pofte din astea mai am si eu din cand in cand
...si mi le satisfac cu cate o jumatate de pahar
mai bine imi fac edamblaua din cand in cand
beluistef spune:
Si eu imi mai fac damblaua cu cate o juma de pahar sau cateva guri de
cand imi vine
, asa ca vorba Oanei decat sa
mai bine iei un pic si gata o perioada te lasa.
Peta draga habar nu am ce inseamna alea
, medicul nu te-a lamurit ?????
Elena,
21+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
ooana spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Puiutz_mic...dar totusi cel mai bine e sa vorbesti cu medicul tau legat de asta si daca e totul ok,intai de vopsire sa iti faci un test pt a evita neplacerile.Iar sfatul de la sotul meu este ca atunci cand iti iei o vopsea sa verifici si acel decolorant (cu cat e mai mic procentul cu atat e mai ok de folosit).Mult succes P.S. Second tip:cauta vopsea Henna 19+Viitoare mamica fericita My Baby |
eu folosesc Henna de 4 ani de zile si sunt super multumita
actiunea in sine e cam greoaie, ma refer la pulbere...dar exista si vanrianta crema si cu ea merge mai repede si la intins pe par si la timp de actiune
ooana spune:
| citat din mesajul lui peta neata fetelor, am reaparut si eu pe aici dupa o fff lunga absenta cauzata de nebunie totala la serv... vroiam sa va intreb si eu daca ati mai auzit de chisturi de plex coroid? bebele meu are asa ceva :( 18+ |
scumpa mea, pana acum nici nu am mai auzit de asa ceva...eu zic sa dai o cautare pe google ca e imposibil sa nu gasesti

15+