Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Dragica e foarte posibil sa simti bebeii, o colega de a mea a simtit fetita de la 13 saptamani chiar daca era la prima sarcina, nu uita fiecare sarcina e diferita

saptamana 19 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

buna fetelor...nu am mai scris de muuuuult..mai mai primiti cu voi?

cristina 17+
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bine ai revenit Cristina! Pe unde ai umblat?

Dragaica, subscriu, primele mele senzatii de fluturasi au fost cam tot prin sapt 14-15, am asteptat sa treaca timpul, ele s-au repetat, sunt mai dese, mai puternice... Mie doctora nu mi-a zis ca nu poate fi bb atunci, depinde de fiecare in parte. Tu stii ce simti cel mai bine.
Eu am o prietena care nici acum nu ma crede ca eu il simt pe bb, dar nu-mi bat capul, trec printr-o etapa minunata in care miscarile lui ma emotioneaza si ma fac sa visez cu ochii deschisi

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici

Mai sunt cateva ore si vine primavara cu ghioceii
Azi am fost la mama...la soacra care tot imi masura burta si mi-a prezis ca voi avea un baietel blondut si frumos asa a visat...la Antonia a visat fetita si fetita am avut

Deci spuneti ca se poate si la 14 sapt sa-l simt pe bebe strumf eu l-am simtit de vreo 2 ori in acelasi loc..dar am zis ca mi se pare dar cred ca erau piciorusele...cand i-am zis sotului aseara era tot emotionat...

Michele-da este OW 5000...am vrut sa luam cel care avea si tavita pt baghete dar era diferenta de 130 de lei doar pt asta in rest era la fel...

seara placuta

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna seara burtici..multumesc de incurajari.. speram sa ne ajute DD sa fie bine.. trebuie sa fie..

v-am pupat dulce

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Bun venit/ revenit burticilor cu delfinasi!!

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Michele-da este OW 5000...am vrut sa luam cel care avea si tavita pt baghete dar era diferenta de 130 de lei doar pt asta in rest era la fel...

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Cred ca iti doresti baietel, asa ca iti zic sa fie intr-un ceas cu cuc!
Ce fain ca paletele raman afara dupa ce se coace.. Eu am OW 3000 si nu iese, nici vorba sa iasa. O sa fac si eu poza cand mai fac paine.

Maine 1 Martie vom intra si noi in saptamana 19 si luna 5!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna burtici frumoase

Dar ce ati vorbit in weekendul asta noi am fost plecati la munte, in Fundatica, si am stat la o cabana la care nu aveam semnat nici la telefon, nici internet….doar TV prin satelit si ne-au lasat proprietarii un telefon pe Cosmote, ca sa putem sa luam legatura cu lumea

A fost frumos, desi eu nu prea am iesit din casa…era cam noroi si drumul accidentat si nu am avut curaj….doar azi am urcat un pic pe un deal si am sarit si un gard

Azi am baut un pic de cafea cu muuult lapte…dar de-ajuns ca bebe sa faca toate sporturile in burtica

acum sa raspund la ce am vazut ca ati scris voi

- am intrat si eu pe site-ul cu greutatea…si cica sunt chiar in grafic doar ca mi-a iesit ca eram subponderala inainte de sarcina si daca am plecat de la 51 kg la 1.65 trebuie sa ajung la 66.4 kg….eu ma declarasem multumita cu 65 kg. m-am mai linistit..sa le duc si la doctori graficul asta sa nu imi mai zica ca m-am ingrasat prea tare
- bun venit noilor mamici!! Sarcina usoara si la termen!!!
- Si eu am baut un picutz de vin la munte :P
- Maurice, ce tare! Cred ca e foarte frumos in Mauritius! Sa ne arati poze cand te intorci sa ne imaginam si noi ca suntem la mare, la soare….
- Puiutz mic, eu m-am vopsit in sarcina, dar cu vopsea fara ammoniac; mi-am intrebat doctoral si a zis ca de doua ori in sarcina este ok….nu a precizat daca vopsea cu ammoniac sau fara
- LA MULTI ANI TANTI!!! SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE UN BEBE SANATOS SI FRUMOS #61514;
- bumbleeblee asa aveam si eu contractii nedureroase…si mi-a trecut cu magneziu…3 pe zi. Acum iau cand 2 cand 3, dar iau in continuare magneziu dar nu mai am asa probleme…si no=spa cand simt ca e prea tare; in stanga poate sta bebe :D
- enik stai linistita si asteapta sa vezi ce mai zice si alt doctor!!! Roaga-te la bunul Dumnezeu sa fie totul bine!!

Si sa vin cu intrebarile mele
- mai stiti la ce capitol s-a postat lista cu nume (de baietei)
- mai fetelor, voi credeti in superstitii? Ca eu zilele astea parca am devenit paranoica am fost la un restaurant si aveau o paine foarte buna, asa ca atunci cand am plecat am luat 3 bucatele la pachet dar inainte de a o lua, eu tot intrebam pe sot si pe prieteni daca inseamna ca furam sau nu….ei m-au convins ca am platit-o si e ok…dupa aia am mai luat de la niste prieteni niste poze si dupa aia ma tot gandeam ca poate am luat mai multe decat trebuia…off, paranoia rau….

Va doresc o primavera minuntata!!

Bulina 21+ cu

Mergi la inceput

Racusor, eu zic ca ai platit painea, ai luat-o la pachet, eu patesc de multe ori asa, imi comand la restaurant de parca as avea un stomac cat un sac, nu fac fata, la primul fel ma opresc. restul la pachet.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Cat despre intarirea burticii, mie imi si iesea in afara, se contura cand in partea stanga, cand in partea dreapta, forma unei portocale, cand se intarea tot uterul parca iesea in relief un pepene galben, horror...

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Racusor, multumesc pentru raspuns privind vopsitul parului! Poate totusi o sa ma vopsesc si eu o data, cu vopsea fara amoniac, desi am inteles ca nu prea tine mult..

Azi dupa-amiaza am fost si noi vreo 3 ore prin magazine si spre final abia mai mergeam..eram obosita franta si mi se parea ca s-a intarit burtica, dar de fapt nu era asa, aveam doar un fel de disconfort pe partile laterale, pe sub burtica. Mi-a fost si putin frig, recunosc.

Sa vedem cum ma mai simt maine.. In curand o sa facem un tur de tara vreo 2-3 saptamani si ma intreb cum o sa fac fata?

Elena 16+

Mergi la inceput