Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna ziua burtici si mamici!

Bamboletta, ce fain ti-a iesit painea! Ai OW 5000?

enik, Doamne ajuta sa fie totul bine!

katalina arati superb, iar dupa baietii tai m-am topit deja!
Mie la 12 saptamani mi-a zis ca e baietel, apoi la 16 saptamani ca e fetita. Acum nu stiu ce imi doresc mai mult, dar cand va vad si voua puiutii...

ochidut, ai o burtica tare frumoasa. De stapana nici nu mai zic!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Neatza burtici! Eu am dormit pana la 10.30 si as mai fi dormit, insa mi-era foame si trebuia sa merg la baie.Enik ma bucur ca ti-ai mai ridicat moralul. Apropo de tranzitul la baie....mie nu mi-a scazut deloc, parca s-a mai intensificat. Ma trezesc noaptea si de 3-4 ori.
Va pupacesc pe burtici si va doresc o duminica frumoasa asa ca voi

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

ce surpriza. Bine ai venit, sarcina usoara, bb sanatosi si cuminte!
Cum ne potriviram noi acum sa nastemamandoua in august

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Hehe, Otilia, ce ti-e cu destinul . Da uite, ca tu ai fost fata harnica, nu ca mine care sunt de abia la prima pereche de pantaloni de gravidutza

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna, burtici dragi!

Ieri nu am mai intrat pe forum, am avut mult de lucru.

LA MULTI ANI, Tanti! Scuze ca am intarziat cu o zi! Sa te bucuri de sarcina si de bebe!

Aelita, multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi! O sa pun poze cu noul meu look dupa coafor.

Maya, bravo tie ca te calatoresti! Sa fie cu voie buna si sa te intorci cu bine!

Creatza, bine ai venit! Mult noroc cu fetita si multa sanatate, sarcina usoara si bebelusa la termen!

Carmen, week-end frumos la Londra!

Cris2010, felicitari pentru schimbarea semnaturii! Esti la jumatatea drumului! Sa ai in continuare o sarcina frumoasa, fara probleme si bebelina sanatoasa si la termen!
Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Puiutz, spune-le saptama de sarcina, nu luna, sa vezi ce-i blochezi .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Otilia, am si facut-o o data si bineinteles ca persoana s-a blocat: aaa...adica in ce luna esti?

Aschiutza, bine ai venit! Ai aceleasi UM si DPN ca mine
Sa vedem care din noi naste prima

Nela, felicitari, ai mai "crescut" cu o saptamana!

Enik, nu te panica, fetele ti-au mai ridicat deja moralul, poate e cum a spus adrianaBuc, acea calcefiere care dispare pana la nastere. Oricum, bebe e prea mic la 15s si un pic ca sa se poata pronunta. E bine daca mai poti merge totusi la inca un medic sa vezi ce iti spune. Mult succes si stai linistita!

Bumblebee, imi pare tare rau ca ai probleme cu burtica! N-o fi si din cauza activitatilor tale de curatenie in baie de ieri?? Incearca sa stai in pat azi si vezi cum evolueaza. Poate iti raspunde si doctorita la telefon.

Eu sincer nu cred ca am avut asa ceva, nu stiu sa mi se fi intarit burtica asa tare..sau poate nu mi-am dat eu seama .. De vreo cateva zile simt uneori niste dureri pe sub burtica dar nu ma tin mult; dar nu mi se pare ca ar fi tare...

Stiu ca anumite contractii sunt normale dar nu mai stiu incepand din ce saptamana.. sunt cele care pregatesc uterul pentru nastere. O sa mai caut pe internet.

Azi implinim si noi 16s. Mai am 10 zile pana merg la eco sa-l vad pe bebe! Mi-e dor de el si vreau sa stiu ca e bine!!!

Elena 15+

Mergi la inceput

Uitasem sa schimb semnatura o sa pun direct 16+, ca sa nu mai schimb si maine

Elena 16+

Mergi la inceput

Ah, m-am lamurit, contractiile acelea pregatitoare apar in trim. III abia.. se numesc braxton Hicks...

Elena 16+

Mergi la inceput

Ochidut, frumoase poze! Frumoasa burtica de 20s !

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna dimineata !
Va doresc o duminica frumoasa!
Nici eu nu mai pot dormi mai mult dimineata.din pacate.

Am pozat burtica in sfirsit...pozele sunt in album..

Catalina 15+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Hehehe! te-am vazut!Eu nu stiu cum faceti voi de aveti burticelele asa rotunde si frumoase
Esti o draguta! Iar de Robert nu mai vorbesc, parca-i un strengar!

tina 18+

Multumim frumos! La a treia sarcina burtica creste mai repede, se vede mai repede, uterul e pregatit, stai sa ma vezi prin trim III..Si tu ai o burtica frumoasa.

Voi fetele ce va place sa mai mincati???
Eu nu pot minca carne,nu pot s-o vad, incerc sa o inlocuiesc cu peste ,ciuperci,leguminoase.Si, a inceput sa-mi placa usturoiul, mai ales cu iaurt, pe care-l maninc cu cartofi prajiti.

Michelle, multumesc, eu vreau fetita, am dreptul sa-mi doresc asta, cu 2 baieti..Orice avem,sanatosi sa fie.

Catalina 15+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am vorbit cu doftoresa, continuam cu no spa si scobutil, daca incepe sa se asocieze cu dureri schimbam foaia, dar atat timp cat nu ma doare a zis sa stau cuminte si linistita... m-a incurajat. Uneori iti vine sa-ti dai cu pumnii in cap ca nu stii ce se intampla cu organismul tau, noroc cu unii doctori
Ma duc sa pap si eu ceva, ca n-a intrat nik pana acum si bag si un deget de vin rosu, sa-mi ajut uterul sa se relaxeze.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi burtici de delfinasi.
Fetele de la fiv zic ca nu e posibil sa fi simtit bebeii, eu totusi zic ca a fost unu din ei, era prea jos ca sa fie de la mmate sau ceva de genul asta. Nu mai stiu ce sa zi.........
Trecand peste asta ......e totul bine, a simt ok, pap ca o purcica, am fost ieri in vizita la cineva, la asa eu eufectiv a mancat pentru 3 noroc ca na ......scap ca-s graviduta cu gemeni asa ca ma iarta lumea
Ma enerveaza ca am pofte de Cola , noi nu bem sucuri de obicei acum au dat pandaliile peste mine. Mi-e pofta de junk-food, as manca pizza si poutine (mancarea traditionala quebecoasa facuta din cartofi prajiti cascaval ras si un sos special). Ca sa scap de gandurile necurate cred ca am sa fac o ciorba radauteana cu mult usturoi si ardei iute

Gata a duc sa iau micul dejun, la noi e abia 9 dimineata, va pupic

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput