Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

enik, felicitari, super tare,.....si eu astept sa simt ceva, ceva, dar, pana acum....nimic. Sa ne ti la curent!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Enik, felicitari!

Si eu sunt nerabdatoare sa-l simt pe Bebitza (asa ii spunem deocamdata) dar deocamdata.. nimic..

p.s. sa ne spui miercuri dupa eco ce ti-a spus celalalt medic despre bebele vostru.

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, ati vazut ce luna plina si frumoasa e afara?

Va de noapte buna. Da, deja sunt in patut, ma uit la un film si pe urma somn ca am de recuperat din weekend.

Cine e maine 'baba'? Sunt cam 'ciufute' anul acesta. m/am uitat pe prognoza si din ce in ce se raceste vremea, in weekend lapovita si ninsoare...Hmmm...eu sunt miercuri.

Si inca o data, numai primavara in suflet si vesti bune! In fiecare zi sa fie ziua voastra (noastra).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Maya,
Ce scumpa e Izabela!

Catalina 15+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Enik, felicitari, asa am simtit si io.

Va pupacesc burtici, mai bag putin tv dupa care!
Pe maine!

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Va invit la
Capitolul 40

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Victo, apropo de fetele care o sa aiba trei copii. Sigur ca e si foarte obositor, insa de cele mai multe ori este foarte placut, distractiv si induiosator cu multi copii. Acum vorbesc despre mine care am avut bafta de copii cuminti, care au mancat/mananca cu pofta, dorm pe saturate fara treziri naucitoare in timpul noptii, sunt veseli si vioi, fara sa fie isterici, si am si ajutor din partea soacrei mele si a bunicii mele. Asa ca, pentru mine e o bucurie sa mai apara unu'. Si imi doream oricum trei copii. Cred ca aici ma opresc.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+

Mergi la inceput

Despre hainute, apropo de ce spunea aelita (cu care sunt intr-u totul de acord ), v-as sugera sa nu luati foarte multe hainute, body-uri de 0 luni si de 3 luni pentru ca, totusi, cresc repede si nu aveti timp sa le rulati. In ceea ce-i priveste pe ai mei, nu au apucat sa poarte body-uri de 0 luni decat vreo 10-12 zile. Dupa sase luni cresterea are un alt ritm, ceva mai lent , asa ca hainele tin mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Deci acum suntem 4 burtici care au eco pe 10 martie: Dragaica, Nela, Cris si cu mine... ne tinem pumnii una la alta

Elena 16+

Daaa...

Eu abia m-am intors de la acupunctura, sunt Zennnnn , am avut dreptate, este nervul sciatic, mi-a facut un asaj usor asa pe o parte, teoretic ar trebui sa stau pe burta si sa-mi bage acele dar cum eu nu pot sta pe burta......mi-a apasat cateva puncte acolo, m-a mai lasat un pic durerea.
Fratilor, stiu ca ma repet dar ma inchin in fata medicinii traditionale chinezesti

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Florentina C, nu cred ca e necesara o ecografie pe luna. Si la sarcina precedenta, si acum am avut programate 5 ecografii;
1. sapt 11-12 (pentru DT),
2. sapt. 17-18 (pt TT),
3. sapt.21-23 4D- morfologie fetala,
4. sapt. 31-32 ,
5. sapt.38-39
La sarcina trecuta am mai facut doua ecografii de urgenta: una pentru ca am avut un cheag de sange gratie dezlipirii de placenta si m-am speriat infiorator si inca una spre final cand stiam ca piticu' are dubla circulara de cordon, si intr-o noapte s-a zvarcolit in asa hal ca am ajuns sa mai fac o ecografie ca sa ma linistesc (oricum imi recomandase medicul.) Cam asta.

Mergi la inceput