Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 5
laurraa spune:
am uitat sa va spun ca avem cateva poze de la 7 luni; http://picasaweb.google.com/laurraa14/78Luni?feat=directlink
cand gasesc incarcatorul la aprat ca mai avem o gramada va pun si cu olita si filmulete
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]
strunfita spune:
Mirga, bine ati venit la noi! Nu stiu ce sa-ti spun, ai mei sunt amandoi mai iuti, dar in acelasi timp o gramada de copii sunt mai lenesi. Stiu ca Amir al ganeshei e mai "outurosel", poate intra ea si te mai lamureste.
Laurraa, a mea a acceptat suzeta de pe la 2 saptamani, dar noaptea nu vroia decat tzitzi cand o mai alaptam, tot asa n-aveam nici o sansa cu suzeta. doar de cand i-am dat lapte praf a acceptat suzeta noaptea.
Coraly, multumesc O mai las vreo luna si o sa incerc sa-i dau iaurtel. Lapte praf de la humana i-am dat, din-ala normal nu ha.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
laurraa spune:
ana_micu, nazdravan tare; superba masinuta si ma mir cum d enu a tras el carnaciorul sa-l rupa; a mea imediat il smulgea daca ii dadeam;
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa doua zile de absenta..sambata am profitat din plin de ziua mea libera,iar ieri dupa ce am ajuns acasa de la serviciu,am mancat,am facut nani cu Darius si apoi am iesit afara vreo 2 ore..baita...si gata ziua!Azi am luat-o de la capat...dar sunt multumita!
La multe lunite inainte,Nicholas si David Victor(pt data de 26,scz pt intarziere)
La multe lunite inainte,Daniel(pt data de 27,scz de intarziere)
La multe lunite inainte,Maria Clara,Bianca Maria,Ruxandra,(scz de intarziere)
"La multi ani !" de martisor,o primavara frumoasa si calduroasa in suflete si ganduri!
Trec la recuperat
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
maria_bunica spune:
Raluca_Ioana..multumesc!Ma bucur ca Alexiei ii place in carucior si nu mai aveti probleme!
Ginnete..felicitari Mayei pt progrese!Si Darius rade cand vede ca imi pun geaca si daca ii spun ,inainte sa ne imbracam ca iesim afara la copii si la leganut!
Carla..cum mai sunteti?Multa sanatate si sa va refaceti toate cat mai repede!
Vad ca vb de soti..al meu se implica foarte mult in ingrijirea si statul cu Darius!La inceput mai spunea el ca se poate face multe lucruri in timp ce ai grija si de copil,dar s-a convins ca nu e chiar asa usor.Mai ales ca acum sta cu el cat sunt la serviciu si vede ca abia reuseste sa spele vasele si sa ii pregateasca mancarica...altele mai greu.Am avut noroc ca a stat acasa cu noi inca de la inceput si a vazut cum face Darius,asa ca nu prea comenteaza ca stie realitatea!Doar ca egoist este si el..de ex noaptea nu il aude decat daca plange foarte tare,ceea ce nu se intampla pt ca eu il simt imediat numai daca se foieste,asa ca imediat sunt disponibila pt copil...in schimb daca il trezesc sa mearga sa ii faca biberonul de lapte,se duce fara sa comenteze!Si alta "buba" la sot e ca are program de intrat la calc,la joc,dupa ora 21.30...asa ca isi cam respecta programul!Dar una peste alta sunt multumita ca ma ajuta..om perfect nu exista..asa ca asta e!
Mihaela..fetita smechera si nazdravana!
Badriana..off,mititelul!Bine ca a trecut!Felicitari Irinei pt greutate,a recuperat bine!si multumesc pt felicitari!
Cristina..felicitari lui tati pt implicare si ca s-a descurcat cu pitica!
Revin cu restul ca apoi se face prea mare cearceaful...
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
Clodyac..multumim pt capitolul nou.Cum mai stai cu moralul?
Ganesha...si Darius a fost agitat,sambata,cand am fost in vizita la fratele meu..si pot sa iti zic ca nu era prima data cand mergeam la ei!Era ff obosit si nici macar nu am reusit sa il culcam...asa ca am plecat si a adormit afara in 5 minute!Asa ca se poate sa mai aiba si zile mai rele,Amir nu e singurul!
Ioana..ma bucur tare sa citesc ca sunteti bine!
Andata..multumim pt complimente.Da,ochii sunt arma mea secreta!
Alic..scumpa foc Naty si e asa de dulce in rochita si botoseii de blugi de m-a fermecat!Felicitari pt progreze si ghidusii!
Badriana..imi pare rau pt Irina,multa sanatate!
Ely..si oare ce semnificatie ai da la faptul ca s-a nascut numai Denise pe 3 mai?
Laurraa..wow deja 7 dintisori?Felicitari Maya.
Ganesha..iti doresc multa putere si sa se regleze lucrurile cat mai repede,sa pape Amir.
Andreea..multa sanatate piticei si felicitari pt greutate si cm!Multa putere si rabdare.
Laurraa..solutii miraculoase nu stiu,dar la noi a functionat asa:biberon cu lapte praf si cereale inainte de nani,suzeta,apoi inlocuirea laptelui de peste noapte cu apa...dar toate astea treptat.Nici el nu vroia suzeta,dar i-o lasam ziua sa se joace cu ea,apoi dupa cateva zile i-am dat-o doar la nani si asa e si acum.O vrea doar daca ii este somn,altfel o arunca din gura!si multumim pt complimente!
Raluca_ioana..multa sanatate Alexiei si sa scape de febra mai repede!si tinem pumnii sa nu fie infectie urinara!
Happymum..multumim pt martisor si ma bucur ca mai treci pe la noi din cand in cand!
Flobaby..tare faza cu vb la tel cu bazdacii!
Strunfita...tare curajoasa Andreea,bravo!E o dulceata si o frumusica!
Mirga..bine ai venit la noi in stup!Eu zic sa mai ai rabdare si poate asta e ritmul lui de crestere.
Ana_micu..vazut Razvanel dragutel si nazdravan!
Laurraa..am admirat broscuta cu ochi albastri..e tare frumusica si grasunica...in poza asta e adorabila:http://picasaweb.google.com/laurraa14/78Luni?feat=directlink#5434121998748509714
E tare scumpa in rochita de blugi si palariuta.Asa sta si Darius cu picioarele pe birou!
Gata am recuperat tot...fug la baieti ca se joaca tare frumos impreuna si mi-au facut pofta de ras cu ei!
la toate si o seara linistita!
p.s:Multumim pt urarile de 1 martie si pt martisoare!
Buburuza noastra
Raluca_Ioana spune:
Seara buna!am reusit si eu sa am putin timp liber si profit de el ca sa va scriu cate ceva.
La multi ani de 1 Martie!va doresc tuturor o primavara frumoasa!
Eu azi am fost de dimineata o caruta de nervi fiindca DIN NOU bucatareasa noastra de la fast food a lipsit.insa de data asta fara sa anunte,fara numic...doar ne-am trezit dimineata ca se face tarziu si ea nu vine si a trebuit sa ne apucam noi sa pregatim ce trebuie.abia pe la 12:30 am reusit sa vorbim cu ea si a zis ca nu stie exact cand poate veni la lucru fiindca o doare piciorul.iar azi chiar aveam treaba importanta de rezolvat in Sibiu,programata de joi.dar a trebuit sa amanam tot pt ca nu puteam sa lasam aici treaba nefacuta.imi vine sa o
gata...m-am descarcat la voi!parca e deja putin mai bine.
Acum despre micuta:i-a trecut febra la fel de repede cum a aparut.ciudat!azi dimineata nu mai avea deloc febra,insa i-am mai dat ceva medicamente pt prevenire.si maraiala si proasta dispozitie a trecut.zici ca nu a avut nimic.asa ma bucur!
Lauraa,Maria,Flobaby...mersi de urari si de idei in legatura cu febra Alexiei.
Strunfita...mersiam apasat-o si la urechi si nu a dat nici un semn de durere si oricum la cat a tras-o cu otita cand a fost mica as recunoaste-o de la o posta,din pacate.vai ce dulce e Andreea cum face acei 2 pasi!
Happymum,Ana,Anda...multumim de martisoare!
Mirga...bine ai venit pe la noi!
Lauraa...ce scumpa e Maya!
Cam atat momentan.merg sa strang hainele de la uscat din curte,hranesc cateii si pisica si pe urma ma bag in pat la odihna fiindca maine avem din nou o zi plina,ca de altfel toata saptamana.
Va pup si va urez nopate buna!
strunfita spune:
Mama, ce liniste p-aci...
Raluca, ma bucur ca a trecut febra
Laurraa, ce ochi frumosi are Maya E asa de scumpica!
Maria, ma tot gandeam, de unde vine nick-ul tau?
Fiu-miu s-a dus azi la inot dupa 2 luni de pauza, iar e cu mucii-n gura am asa niste draci ... si vroiam sa-l duc iar doar din aprilie, da' Adrian nu si nu, cica sa-si mai consume energia ...
Fii-mea are juma' de frunte vanata, a reusit sa-si dea un cap de dulap, cu mine langa ea, bineinteles.
Nu stiu ce-au avut azi amandoi, da' m-au innebunit.
Somn usor! incerc sa ma bag si eu la somn.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
Salutare! Azi nu mi-a mers netul! M-am cam bosumflat, dar asta e!
Va trimit si eu cate un martisor cu urarea de a avea o primavara insorita!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am citit, sa vad ce am retinut!
Andata e binevenit orice ajutor, cat de mic!
Alic ce domnisorica frumoasa! Te intrebasem de intalnirea mamicilor de Iasi! Se pare ca e duminica! Vreti sa veniti, tu si Laurra?!
Lauraa am admirat frumusetea mica! Am scris de intarcat! Cand se trezea pentru san il luam pe tacute in brate si il readormeam! A venit o perioada zbuciumata de la dinti cand i-am mai scapat sanul! Apoi i-am mai dat ceai noaptea! Acum se trezeste mai rar, exceptie facand cand ies dintii sau e racit! (Ce zici vii la intalnire?!)
AnaMicu frumoasa felicitarea! Multumim!
Raluca e greu cu oamenii neseriosi!
Andreea dupa cum ai citit cam toate am trecut/ trecem printr-o depresie! E tare greu, dar ne trece cand vedem minunatiile crescand!
Strunfita ai fetita mare! Bravo! Ce fain ca ai "prins-o" facand primii pasi! Vad ca ai si tu un fan Thomas! Fiumeu cel mare ma inebuneste cu "tenu'"! Avem si noi sina-dar mai scrta, cu pod, gara, locomotiva si telecomanda!
Ma retrag! Mai povestim maine! Am redactat povestea nasterii mezinului, dar maine! Noapte buna!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!