Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 16
badriana spune:
pupam stupul
Fericire, bucurii ,o primavara linistita, va doresc din tot sufletul : LA MULTI ANI!
Ioana...am mai trimis pozele inca odata.
Noi suntem in ontinuare cu MUCI MUCI MUCI si iarasi MUUUCCIIII. In plus Irina le mai si tuseste destul de rau.
Ce zicetzi de iarna de afara?
maria_bunica spune:
Buna fetele!
"La multi ani!" dragi mamici de 8 MARTIE si numai urari de bine si multa sanatate de la noi si in special din partea lui Darius!
"La multe lunite inainte!",Radu Deian si Alexandru George(pt ieri,scuze de intarziere)
"La multe lunite inainte"!,Athina Eugenia,Stefania Maya si Andreea Lorena!
Laurraa..sa stapanesti sanatoasa laptopul,frumos cadou ai primit!
Elena..dulci ca sa treaca starea proasta si te asteptam mai des pe la noi,macar sa stim ca sunteti bine,daca nu ai starea necesara pt mai mult!
Dici..uff,tu in verva ca de obicei,ma mir cum de mai rezisti!,succes cu gasirea gradinitei pt Matei!Imi pare rau ca te chinui cu papa piticului!Sper sa iti treaca mai repede durerea de obraz,inseamna ca are capul tare Matei!
Mihaela..condoleante si multa sanatate,sa iti revii repede!
Alynta..multumesc!Felicitari lui Matei pt primul pas si la mai multi!Sa iti fie de bine iesirea!
LauraOana..off,multa sanatate lui Sebastian si sa treaca repede mucii!
Iubita_tiana..off,imi pare rau ca esti asa necajita ca nu papa micuta!I-ai facut ceva analize?Speram din suflet ca isi va revenni repede la sentimente mai bune!
Ioana..ma bucur ca ai dat un semn!Multa sanatate fetelor!Spor la treaba,cu ajutatul parintilor!S-a intors mama ta?
Flobaby..poate ii ies dintisori Mariei de nu are pofta de mancare!
Otilia..te asteptam la povesti!
Ioana..multumesc!E bine la job,tot aici am lucrat vreo 8 luni ,pana sa raman insarcinata,deci nu e nou pt mine!Merg cu placere la serviciu,deci e totul ok,multumesc de intrebare!In legatura cu gratiile de la patut,asa avem si noi,aparatori mai subtirele..am incercat sa ii dau gratiile jos si sa il apropii de patul nostru,ca sa nu se mai loveasca,dar nu merge,ca sta sustinuta partea cu salteaua si cade daca inlatur gratiile...Ciupercile stiam ca sunt alergene si nu sunt indicate pana la 1 an!
Serialbastre..nasoala situatie..
LAURRAA..distractie placuta!
Cristina...fata nazdravana!
Andreea..fii optimista,ca Philip e baiat istet si va fi bine!
Badriana..multa sanatate!
Va multumesc la toate pt urarile de 8 Martie!
Darius a mai invatat una....daca il intrebam unde e puiul/papagalul,arata cu degetul acolo unde este!Merge bine acum in 4 labute si se catara pe noi ca sa se ridice in picioare!
Tati si Darius mi-au cumparat azi un set de cosmetice si un parfum...primul meu cadou de la puiul meu!
la toate!
Ganesha,Carla..un semn mic?..sunteti bine?
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
strunfita spune:
La multi ani mamicilor si piticelor albinute!
si un pup mare pentru tot stupul!
Am citit tot din urma dar in diagonala, azi am sarbatorit prin munca , ma apuca groaza, trebuie sa ne mutam saptamana viitoare si-mi vine sa ma iau cu mainile de cap cand ma gandesc ce m-asteapta. Un film nou cu fata mica, sa vedeti ce-am mai evoluat
http://family.webshots.com/video/3062975900085586843LiEUby
Azi a fost groaznic de maraita si nu vrea decat la mine, cred ca se pregateste un dinte de sus sa iasa.
Va pup si va doresc o seara minunata!
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
philip spune:
Maria, Carmina, pupici, super a evoluat . si N numai in picioare vrea, dar inca nu da drumul decat la o manutza.
ginette spune:
La multi ani dragi mamici de albinutze
La multe lunite pentru Athina-Eugenia bebe de ertina si Andreea-Lorena bebe de mihaelutza
Si pentru iubita mea printesica Stefania-Maya care astazi a implinit 9 luni
Va trimit cate o felie de tort si cate un pahar de sampanie (sau ce vrea fiecare)pentru ziua femeii si pentru sarbatorirea scumpei mele fetite.
ginette spune:
Spre rusinea mea nu am mai scris de ceva timp, dar va citesc mereu
Fata mea face progrese in toate directiile: merge sustinuta, se ridica singurica in fund si in picioare asa ca misuna tot timpul, cade foarte des se loveste si mai des - acesta ar fi un motiv pt. care nu prea apuc sa scriu trebuie sa o pazesc tot timpul. Acum cateva zile mi-a luat telefonul de pe masa (ea fiind in scaunelul ei) si l-a aruncat pe gresie bineinteles ca s-a stricat. Sambata mi-a dat un cap in gura si mi-a spart buza
Astea ar fi cam ultimele aventuri....
Eu am fost foarte emotionata azi (ca in fiecare luna ) si fericita si un pic nostalgica pt. ca trece asa repede timpul si fata mea nu mai e bebica mica, mica pe care am tinut-o in brate prima data acum noua luni de zile.
Dar e un amalgam de sentimente minunat....atunci cand pitica mai implineste o luna.
Hai ca am batut campii destul....
ertina spune:
Hai ca parca s-a mai animat azi putin stupul cu aceasta minunata zi
La multi ani tuturor mamicilor de pe intregul glob !
La multi ani sarbatoritilor zilei ! , iar pentru mamici
Maria, Otilia , multumim pentru urari
Fetelor, am ascultat cantecul pt " Supermame ", ce apare sus pe pagina forumului. Vaaaai, ce-am mai bocit !..pai ce-oi face cand mi-o recita mandrutza mea o poezie la serbare sau cand va canta un cantecel pt mama? .
andata spune:
Va urez si eu pe ultima suta de metri un mare cat inima voastra "LA MULTI ANI" voua si femeilor dragi din viata voastra (mame, bunici, surori, etc)
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
memo3nov spune:
LA MULTI ANI tuturor mamicilor din stup(si nu numai),sanatate si rabdare pt a va creste puiutii!Sa aveti o primavara asa cum va doriti,sa fiti iubite si rasfatate,pt ca meritati!
LA MULTI ANI sarbatoritilor ,sa cresteti frumosi si sanatosi,sa va bucurati mereu parintii.
Va pup cu drag.