"Dovlecei de sept-oct 2009 *95* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetele!!

Eu citisem tot si ieri si alaltaieri.Imi propusesem så mai scriu si eu cate ceva din ce mai tineam minte, dar incepand de aseara si pana in momentul acesta Brucu a avut febra de 38.5 si 39,5..daca nu ii luam temperatura nu imi dadeam seama ca are febra..El e vioi , papå, bea supicå chioarå( ma bucur ca bea acum cu febra) rade, dar febra are..am sunat azi-noapte la spitalul de copii så ne nauntam venirea bineinteles daca era cazul, dar ne-a spus så stam linistiti acaså pt ca ei nu pot face prea multe pt cå el e vioi si nu e decat febrå.

Ne-a spus ca sigur a contactat vreun virus( de la dinti nu cred ei ca este pt ca e prea mare temperatuta pt a fi dintii),desi muci nu ii curg, de tusit nu tuseste..Si prin febra e singurul mod de a se apåra corpul de virusei negri mititei.

I-am pus si sosetute cu otet..nu prea merge..Acum stam cu ochii ca pe butelie så nu creasca temp..daca va ajunge la 40 va tb så plecam la spital..sper så nu fie cazul..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

iulika sanatate multa lui bruce! sper sa-i treaca repede febra. poate e un virusel ceva.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

nu va spun ce mi-a pus creierii pe moate anna dimineata .. a zbierat ca niciodata, nu vroia nimic .. nici brate, nici plimbata, nici in oglinda, nici tzitzi .. numai isi musca pumnii ca si cum ar fi fost cea mai buna praji de pe planeta .. i-am dat cu calgel si 2 ml de nurofen si s-a calmat, a adormit mititica ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ellenuta culca fetele de pranz si bea o cafea cu multa frsca ca sa-ti revii
iulika ce sa pateasca Bruculica....multa rabdare cu puiumic si sa dea Dumnezeu sa fie bine. Nici nu stiam ca febra de la dinti e mai mica...
Ar trebui sa i-o iau si eu lu putza intr-o dimineata sa vad cat e normalul lui ca eu nu stiu. Cred ca i-am luat-o de 2 ori de cand s-a nascut.
Sa ne tii la curent
lali vad ca esti pusa pe intalneli de-acum....vezi sa nu mai uitati aparatul acas acum sa vedem si noi fata minunata cu cei doi baieti frumosi

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

luci pe eva am expediat-o la bunici si anna inca doarme .. chiar ca pun sa-mi fac o cafea si am si frisca in frigider ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Iulika sper sa isi revina repede,sa nu fie nimic grav.
Ellnuta in perioada asta vad ca se comporta cam toti dovleceii la fel,le dau dintisorii si plang saracutii.
Luto mie tot timpul imi arde de intalneala,ca m-am saturat de stat in casa, si m-am saturat si sa mi se spuna "da-i asta,si asta,si asta la copil sa manance,ca stiu eu ca rau nu are ce sa pateasca ".Fetele sunt mai in asentimentul meu asa,plus ca eu sunt mai micutza decat ele,si am de invatat.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Iuliko putin nurofen ai incercat?? Ca rau n-are ce sa-i faca, doar sa-i mai scada temperatura. Pupam Brucu cel Voinic si speram sa nu fie niciun virus de-ala rau-rau!

Ele este posibil si Annei de-acum sa-i dea dintocii. Jucarii de dentitie nu molfaie?? al meu nu le iubeste si tat-su dintr-un exces de zel le-a pus la fiert!!! Deci le-a "rezolvat" pentru totdeauna!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Techila – au papat puii?
Am vazut pozele. Mi-a placut techiluta ta. E clar memebru in familia voastra. Si zici ca ii place diversificarea...?

Luto – multumesc. Eram intr-adevar curioasa sa vad daca si la voi e la fel. Nu stiam cum tb sa fie, de fapt, si vedeam ca maia face dupa fiecare masa si altfel decat obisnuia. Si maia a facut-o intr-o zi de oaie . Chiar ma amuzam cand ii povesteam sotului “maia a facut un kk ciudat azi , ca oile asa...” .
Ref cereale: mie pediatra mi-a spus ca ii pot amesteca fructele cu 2 lingurite de cereale. Am luat cereale cu orez integral. Astea nu modifica gustul fructelor si nici al laptelui. Pe astea i le dau si dimineata cu lapte din bibe. Nu sunt bune deloc, adica io care acum de pilda mananc turta dulce, n-as servi vreoadata cereale d-astea.

Manga

Uka – legumele astea se introduc oarecum treptat. Mie doc mi-a zis sa-i dau supita de morcov initial, apoi sa introduc albitura si dovlecel. Toate-odata. Astea nu sunt alergene, sunt indicate de la “varste fragede” si cred ca de-aia ti-a recomandat pediatra sa le prepari odata. In mod normal asa se procedeaza, una cate una...., dar la albitura nu se face alergie si se mai adauga si dovlecelul ca sa nu se simta aroma.... In plus, dovlecelul are si el ceva vitamine si minerale (eu eram convinsa ca n-are proprietati cine stie ce, dar am citit despre el si am inceput sa-l indragesc, ne-am imprietenit acum ). La piure ii pun maiei cate 2 buc.
Ii spusesem eu pediatrei ca i-am dat si cartof si mi-a zis ca e ok de la 4,2 luni cartof, e permis (ma rog, atunci am inceput noi diversificarea), dar se intampla frecvent sa dea dureri de burtica. Asa ca destul de rar, ii introduc acum o feliuta de cartof in piureut.
Eu zic ca nu-i o tragedie ca inca nu a luat Carina legume. Ai putina rabdare si fii consecventa. Incearca zilnic, chiar daca ia doar o lingurita. Incet-incet se obisnuieste ea. Nu dezarma.
Aaa, vroiam sa iti mai spun: incearca sa-i pui un morcovel, nu morcovoi . S-ar putea morcovul ala sa o deranjeze. Eu cand ii faceam cu cartof, morcov si albitura, iesea piuretul cu un gust usor amar...din cauza morcovului. De atunci aleg morcovi mai micuti si bag dovlecel. Am observat la Maia ca daca e prea aromata mancarica, nu vrea. Ehee, greu dom'le, greu.

Dana – cand a vazut sot prima oara girafa, mi-a zis “da’ nu poate sa-si bage pe gat copitele astea?”...mi s-a parut atunci ca e el prea obosit de la serviciu.
Te cred ca te-ai speriat.

Liliac – aoleo mami prin cate incercari ai trecut si tu cu mesele andrei. Poate cu Radu va fi altfel. Dar de ce crezi ca Andra e asa? Adica ti-ai dat seama ca, undeva la inceputurile diversificarii, ati gresit voi undeva cu ea? Sau...nu stiu...ai identificat ceva ce nu vrei sa repeti cu Radu? Te intreb pentru ca sunt chiar curioasa si vreau sa invat de la voi, mamicile cu 2 copii,...sa nu gresec undeva iremediabil. Cu toate ca...mi se pare aproape imposibil.

Iulika – sanatate multa lui bruce.

Noi azi am fost afara. Am stat vreo 2 ore. A fost frumos, Maia a tras un pui de somn scurt si-n rest a mai discutat cu mine diverse .

Fragutza - iar ai disparut?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nu stiam de ce zice Carina ca sunt atatia sarbatoriti, acum am inteles ca fiind luna scurta trebuie sa o serbam candva si pe Ebru pentru implinirea unei jumatati de an! Deci...

La multe lunite si la multi ani Luca si Matei, si Chiara!

La multe jumatati de an Ebru, Filip, Amalia, Maria!

Uitandu-ma la mamicile sarbatoritilor, mi-am dat seama ca mi-e dor de Ramona si de Adriana. Acolo in SUA am dat strigarea catalogului si acu o luna

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ele este posibil si Annei de-acum sa-i dea dintocii. Jucarii de dentitie nu molfaie?? al meu nu le iubeste si tat-su dintr-un exces de zel le-a pus la fiert!!! Deci le-a "rezolvat" pentru totdeauna!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

pai ea nu tine inca in mana jucarele .. am incercat sa-i tin eu un inelus din ala de dentitie sa-l molfane insa s-a cam strambat la el .. o mai frec acolo cu degetul si e tare fericita, toarce ca un pisoi ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput