"Dovlecei de sept-oct 2009 *95* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 13
madalina84 spune:
Incepe sa se frece la ochisori asa ca o sa dispar,noapte buna fetele ne vedem dimi la cafea
mary_07 spune:
Dragelor,ma bag si eu la ,ne vedem dimineata la coffee
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Ellenuta spune:
mary ce buflici era alexu!
ralucule ce varza sunt .. nici nu am observat ca scrie pe poze ..
liliaco deci primul pas catre diversificare a fost facut cu succes de cartre don Radulesco! felicitari!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
Buna noapte si de la mine. M-am culcat si azi pana in ora doispe
Fuseram la Bebe Expo. Fu foate frumos cu un bebe linistit, razacios, mancacios si toate cele cu os la sfarsit . Chiar s-a comportat exempla. Apoi l-am dus la ai mei unde l-am lasat peste noapte si noi am iesit la restaurant cu finii si am beut un Baileys .
Bebe Expo mi-a placut desi tare aglomerat. Am cumparat scaun de masa, si anume www.bimbomarket.it/gb/en/polly-2-in-1-high-chair-safari-P10208.htm" target="_blank">ASTA. SUnt extra mega super incantata de el. Era la oferta si m-a costat chiar mai putin decat daca l-as fi luat de pe site-ul de pe care v-am pus link mai sus cu tot cu transport. Abia astept ziua de maine sa-l pun pe Zgatix in el si sa-l las sa pape singuel sa se mozoleasca cat o vrea el . Se strange destul de compact scaunul, are 7 trepete pe inaltime, 3 trepte la spatar, ce mai, imi place de numa, m-as sui io in el sa pap . Am mai achizitionat si salteluta de cocos , niste totoshi adidasi pt bebe, o caciulita, tetine, suzete si cam atat. Am facut si gimnastica (merci Fraguta ca ne-ai vandut pontul ). Si cei de acolo mi-au zis ca n-are nimic copilul ci ca doar nu este stimulat si ca va face totul la un mom dat, doar ca pobabil mai tarziu.IN est a stat cuminte, a gonganit, a admirat lumea, s-a jucat cu baloane, a papat, a facut si nani scut. AM fost si la Diana cu slingurile si mi l-a pus pe Zgatie in sling si m-a lasat sa fac o tura cu el pe acolo. Nu va spun in ce hal s-a bucurat copilul si ce mai radea si ce se mai fatzaia. Ce sa mai, i-a placut teribil de tare. Abia astept sa il pun si in sling, acum sper ca am inteles unde greseam .
FEtele, merci de apecieri la poze , stiti cum e cu cesterea tartitzei . Adevarul e ca face niste nebunii dagul de el in ultima vreme de ma topeste. Are asa o fata de nazdavan care stie ca face o prostioara. Zilele tecute se juca cu o jucarie, si s-a enervat iar eu i-am luat-o , evident ca a inceput sa planga iar eu l-am asezat in fundulet pe marginea canapelei, era intr-un hanorac rosu si pantaloni de trening. Am avut asa un flash in fata ochilor cum vom arata peste vreun an-doi cand va plange ca il iau acasa de la joaca. Parea asa un baietel mare... nu stiu cand a trecut vemea si a crescut baiatul meu, parca mai ieri il tineam la san si adormeam cu el asa.... iar acum se foieste toata si face tot felul de "nazbatii"...
Va pupez si va doresc o noapte usoara
NEla .. ai legatura si o de la mine (Io n-am vazut poze frumoase cu Ana Banana fotomodel , fie-ti mila te rog )
Ma duc sa cat pozele cu David cele noi
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
monica e tare dragut scaunul. sa-l stapaneasca sanatos zgatix si sa pape tot tot din castronel. ce frumos ca ati iesit!
fetelor care aveti maine drum la baby expo .. nu luati un nr de telefon de la cei cu gimnastica ... tare as duce-o pe anna s-o evalueze caci piticii o iau razna rau ..
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
eu las o pentru fetele noastre .. nela, sabinuca si mihaela .. neata girls!
stiu ca nela a avut o zi plina .. cu shopping ce s-a lasat cu rochite si alte chestiute .. acum cred ca va pregatiti de plaja, nu? petrecere frumoasa!
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
Elle, am eu pliant de la ei. Il caut maine si iti dau detalii . Da io zic sa lasi piticii, uite ca Zgatix are 6 luni si nu sta sprijinit pe maini, nu se intoarce de pe burta pe spate etc... ce ti se pare ca nu face Anna? DOar ca nu prinde jucarele? Capul si-l tine?
LE: Sa sti ca si Dragos a prins mai tarziu jucariile, el a facut cam totul mai tarziu decat restul dovleceilor. MIe toata lumea mi-a bagat-o pe aia ca e gasan, si totusi si Anna e grasunica asa ca probabil si la ea e aceeasi treaba Este o fetita perfecta si o frumoasa ca surioara si mamica
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
madalina84 spune:
Neatza,??eu da ca fii-mio nu are chef de somn de la 5:30,asta dupa ce aseara l-am leganat o ora si abia la 1:30 l-a luat somnu
MONICA sa stapaneasca sanatos scaunul Zgatix,ma bucur ca a fost baiat de comitet si v-ati plimbarit prin baby expo si apoi ati fost la restaurant voi doi(tu si injineru)
Se pare ca fetele din Asia au avut treaba ca nu a aparut niciuna.
Aici in spate la mine sunt case si latra un gaine de l-a gasit boala de vreo o ora nu-i mai tace gura, nici eu nu as putea dormi in galagia asta d-apoi baiatul
angelli spune:
Buna Dimineata!
Azi am cateva minute libere ooo ce bine, de cateva zile vreau sa scriu ceva si nu apuc.
Deci
Monica_Dicut te rog sa nu te mai ingrijorezi, Andreas nu s-a intors, nu s-a rostogolit, nu a mers in patru labe, dar s-a ridicat in picioare direct.Nu i-a placut deloc sa mearga de-a busilea, a sarit peste etapa asta.
Liliac nu stiu cum de nu ne-am intalnit pe forumul acesta la vreun capitol cu mamici care isi smulg parul din cap ca nu papa copilul.La fel ca tine am incercat totul, de la 2 ani Andreas a incetat sa mai manance si altceva in afara de aer.La fel cu toate vitaminele si metodele, Peritolul era singurul care il ajuta in sensul ca nu opunea rezistenta la mancare si se odihnea mai bine.Efectul la apetit tinea cam 2 sapt dupa ce terminam cu siropelul.Voi cum il dadeati?Sper sa nu inceapa si Nicholas de acum cu figurile, altfel ma apuc eu de Xanax.
Nu mai stiu care mamica are bebelusul care plange mult, poate ar trebui sa ii schimbe lapticul, poate il digera greu si il doare burtica...
oricum eu va citesc mereu, imi sunteti dragi toate
Daca ati scrie cate un rand poate as tine si eu pasul cu voi.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
angelli spune:
Ellenuta ma chinuie talentul de ceva timp sa fac niste coltunasi umpluti cu carne si fierti in apa sau la aburi, oare pot folosi ceva foi gata facute? Nu acelea de orez ca nu se gasesc la noi,acelea de faina.
Selen si tu ai o reteta suberek parca, nu se fac cu foi de placinta?
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)