"Dovlecei de sept-oct 2009 *95* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
apropo .. avocado al meu nu s-a copt nici acum dupa doua zile .. si abia asteptam sa pap ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
anomis28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
DA Alexutu' meu e un exemplu concludent.Daca vrei,caut poze si iti pun sa vezi pupiciMely , implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara... ![]() _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
yes please

Dinu avea 8,200 lunea trecuta si mi-a spus doftora ca suntem cu 500g cam peste....

asa ca ii dau acum multa apa cu putin suc si mai scad din laptele praf
anomis28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta anomis poate il stie uka .. eu le-am facut si am uitat de pe ce site .. daca vreti sa va uitati .. vedeta Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
super haioase
vedeta scumpa a lu' mami
madalina84 spune:
RALUK despre www.cocooncenter.co.uk/Pansoral-Teething-Gel-for-Babies-15ml!1231.html" target="_blank">asta este vorba
MARY am vazut ca ai fost gospodina azi,felicitari arata tare bine checurile
ANOMIS eu zic ca nu are rost sa iti faci griji,nu e singurul mai butuflei si toti sunt bine
Am o minune de copil,nu a plans deloc de cand s-a trezit si se joaca aici langa mine dar cred ca a facut o treaba rusinoasa ca ma incearca un miros pe la nas![]()
hepilica spune:
ma duc la culcare.
noapte bune.
ne vedem maine.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
anomis28 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 anomis oare cu cine o semana Dinutzu grasunel? Pupam mancaciosul sunt sigura ca toti avem pitici, si daca papa puiul si daca nu papa ![]() Meli e unsuros Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
si tatsu' si eu avem constitutie de oameni care daca baga in ei mult se fac

. Ne pastram prezentatibi ca nu papam mult. Pai daca as avea-o pe Elle la mine acasa nu as mai incapea pe usa
anomis28 spune:
| citat din mesajul lui hepilica ma duc la culcare. noapte bune. ne vedem maine. ![]() h. ![]() de minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
Inainte de plecare Bunaciunea Hepilica, felicitari pentru metabolism
. Wow, asta mi se pare super, sa papi orice fara sa te ingrasi, Cristina tu ai vazut ce avem noi aici?
hepilica spune:
ellenuta - sunt super, super tari pozele. foarte ca lumea. mai, ati ajuns si pe luna
. 
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
anomis28 spune:
| citat din mesajul lui madalina84 RALUK despre www.cocooncenter.co.uk/Pansoral-Teething-Gel-for-Babies-15ml!1231.html" target="_blank">asta este vorba MARY am vazut ca ai fost gospodina azi,felicitari arata tare bine checurile ![]() ANOMIS eu zic ca nu are rost sa iti faci griji,nu e singurul mai butuflei si toti sunt bine ![]() Am o minune de copil,nu a plans deloc de cand s-a trezit si se joaca aici langa mine dar cred ca a facut o treaba rusinoasa ca ma incearca un miros pe la nas D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() POZE CU NOI![]() ![]() |
asa ii mai dau cate una piticului
, cand imi spun ca e foarte bine ca e sanatos si vesel si foarte miscaret si nu plange si doarme si papa, numa io-s nebuna
, da.... trebuie sa am si eu piticu' meu, right?
pe Iri cel cumintel si kakacios
madalina84 spune:
ELLE foarte faine pozele,am si eu vreo cateva facute de un prieten de-al sora-mii
BUNACIUNEA HEPILICA somn usor
LUTO,unde esti mami?faci baita la Davidos?![]()
MONICA nu ne spui si noua ce-ai luat de la baby expo?
MIMIKA sper ca s-a descurcat vedeta noastra la mers de-a busilea
[b]FRAGUTZA nici voi nu ne-ati spus cu ce v-ati innoit
TECHILA cum a mers cu piureu la borcanel?
LILIAC tu pe unde te ascunzi mami?![]()
CRISTINA [/b]nu te-am vazut de vreo cateva zile,sper ca esti bine
Schimb baiatul si revin,poate imi mai aduc aminte fete ca sa nu se supere