M-am hotarat..........adoptie(69)
Raspunsuri - Pagina 18
claudia72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KoraPop Multumesc fetelor pentru fiecare sfat!!! Am pus si eu cateva poze pe mail-ul comun, de pe o adresa mai veche de mail "adapop - artemisdia@yahoo.com". Ca sa stiti ca eu sunt! Va cu drag! Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
Hello poti sa trimit si parola?
asi spune:
Kora sa-ti traiasca puiutul si sa vina repede acasa.E un dulce si un frumos
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Bellaiza spune:
Kora, imi este usor sa inteleg ce ai simtit cand ai vazut fotografia lui Marian- o minune de baiat!-, m-ai facut sa ma intorc in timp,in vremuri cand imi spuneam ca Stefan este un nume asa puternic si frumos,pentru ca apoi sa imi amintesc ca pana si visul acesta ni-l implinise Dumnezeu: pe puiul nostru il cheama Stefan...
Ce este important este ca totul a decurs frumos, ca sunteti fericiti si...acesta este doar inceputul unei vieti minunate...
SoriLea spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA AZI ACEST FRUMOS NUME AL FECIOAREI MARIA, SA FITI VESNIC OCROTITI DE MANA EI, SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI SA FITI INCONJURATI DE MULTA DRAGOSTE
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
asi spune:
Noi multumim cu drag de urari
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
pogonici1977 spune:
fetelor va rog spuneti si mie ce treb sa cuprinda un dos ptr adoptie
noi vom face si FIV dar ptr un eventual esec vrem sa avem depus dos la adoptii
astept raspuns
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
dpluhovici spune:
LA MULTI ANI! SANATATE FERICIRE SI NUMAI BUCURII pentru toti sarbatoritii de ieri amintim Mariaa, Maria (Asi), Maria_T, Maria (gabi_99), Marian (KoraPop),etc...............
va pupam
pogonici1977 spune:
am aflat ce contine dosarul
gata ma apuc de cautat
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Bellaiza spune:
pogonici1977,
dorinta de a adopta trebuie sa fie mai puternica decat orice...nu o solutie in caz de esec... numai asa ne vom iubi copiii, iar ei se vor simti ai nostri cu adevarat...
KoraPop spune:
Miki01 multumim frumos! Sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii! Si muuulta bafta pentru bebe2!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Astept vesti minunate despre un fratior sau o surioara pentru Andrei!!!
MaraAnisia multumesc mult de tot! Iti trimit si parola pe PM. Toate cele bune printesei Irina, sa pui niste poze sa o admiram si noi!!!
Claudia72 am pus pozele pe mailul comun ,intra si ai sa vezi, parola o stii. Spuneam ca am trimis pozele de pe o adresa de-a mea de mail pe adresa mamicaadoptiva@yahoo.com. Sanatate si numai bucurii pentru micuta Bianca!E o scumpica!
Asi multumim mult de tot! Si tu ai cu ce te lauda! Copiii tai sunt printre primii copii pe care i-am vazut la acest subiect si cand am vazut o familie atat de frumoasa si implinita am zis ca trebuie sa fac acest pas, am pierdut destul timpul! Multumesc inca odata pentru ca mi-ai deschis ochii tu, Anca Wish si alte fete minunate!
Bellaiza multumim pentru aprecieri…nimic nu e intamplator, pe vremuri iti placea numele Stefan pentru ca de fapt DD stia ca iti va trimite un puisor cu acest nume, tu il asteptai, desi nu stiai acest lucru…Sa fie sanatos si norocos toata viata!
Pogonici multa bafta, sa alegi drumul cel mai bun catre bebe…!
SoriLea, dpluovici multumim pentru urari. Anul acesta nu am avut cum sa il sarbatorim pe Marian, dar de la anul el va avea doua zile pe an de sarbatorit ( cel putin). Maternala si familia ei sunt pocaiti ( nu stiu exact ce fel) si asta nu ma deranjeaza pentru ca l-au invatat numai lucruri bune, insa la ei nu se sarbatoreste Sfanta Maria,nu stiu exact cum e religia lor pe care oricum micutul o va uita si o va prelua pe a noastra incet-incet,insa lucrurile bune pe care le-a invatat de la aceasta familie as vrea sa nu le uite niciodata… Am hotarat sa ii pastram acest prenume (ca fiind al doilea) pentru ca eu consider ca Sfanta Fecioara Maria ni l-a trimis, in postul pentru EA, dupa atatea rugaciuni si asteptari. Acum suntem in cautare de inca un prenume pe care i-l vom adauga noi, alegerea e grea, dar am sa va anunt dupa ce ajung la un numitor comun cu sotul.
Acum as vrea sa trimit un gand bun, o rugaciune, pentru micutii nevinovati decedati la maternitatea Giulesti si pentru cei care mai traiesc inca..., dar sunt chinuiti cumplit avand 70-80 arsuri si nu in ultimul rand pentru parintii lor….e o tragedie, in capitala unei tari europene sa se intample asa ceva si asta nu din vina medicilor,ci din vina celor care ne conduc si care daca au vreo problema se duc in strainatate sa se trateze,iar noi romanii trebuie se ne multumim cu saracia , spitale inchise sau la limita, medici batjocoriti cu niste salarii execrabile dupa atatia ani de studii ( studii care de fapt nu se termina niciodata pentru ca trebuie sa inveti mereu in aceasta profesie) si multe altele... Era singurul loc unde se faceau fivuri foarte ieftin, la clinici particulare nu isi poate permite oricine…Poate unii dintre acei micuti au venit pe lume dupa ani de tratamente, sau chiar daca nu ar fi vorba despre asta oricum este groaznic ce s-a intamplat,eu sunt foarte impresionata si bulversata....
Doamne iarta-i pe micutii nevinovati si pe parintii lor si ajuta-I cum crezi TU mai bine…!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)