M-am hotarat..........adoptie(69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_99 spune:

KoraPop..plingeam shi inainte de a o avea pe maria acasa, cind citeam despre cum s-au implinit mamicile shi taticii de pe aici, din gashca noastra mare shi absolut deosebita! atunci plingeam ca incercam sa ma pun in pielea fericitzilor parintzi, sa pricep cum va fi...plingeam de bucurie pentru cei care ishi luau copilashii acasa...shi plingeam shi de amaraciune ca al nostru copilash inca statea pitit pe undeva, fara sa se arate....dar de cind o avem pe maria, de cite ori citesc depsre copilashii care au ajuns acasa la mami shi la tati ( mai ales ca acum maria clar shi hotarit, are 1 an shi 3 luni, ne striga mama shi tata cit o tzine guritza....) pling de imi salta camasha pe mine, pentru ca pricep ce se intimpla in momentele astea...shi ce clipe de vis vor urma....va doresc sa traitzi de acum inainte toata fericirea la care pina acum doar atzi visat! va pup dulce....intradevar sintem binecuvintatzi de DD sa avem aceshti copii minunatzi!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Kora ma bucur tare mult ca v-ati gasit puiul. Doamne ajuta sa dureze cat mai putin cu actele si sa-l aveti langa voi cat mai curand. Va iesi soarele si pe strada mea

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(5s,5s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kora, felicitari, ati reusit !!!
Va doresc din suflet sa aveti cel mai frumos Craciun de pana acum si primul eveniment fericit dintr-un sir lung de bucurii si impliniri alaturi de fiul vostru

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

KORA felicitari. Ma bucur din toata inima ca ati reusit sa va gasiti puiutul vostru. Partea cea mai grea este pina cind o sa-l aveti acasa.Asta a fost norocul vostru si al lui. Dumnezeu nu a vrut sa fie declarata doptabil pina cind nu v-au iesit voua actele. In mod normal in maxim 2 luni ar trebui sa fiti cu prichindelul acasica. Sunt ultimile 2 luni cind mai puteti "copilari".
Totul depinde de DPC-uri , cit de repede transmit dosarele. Oricum este al vostru si cel mai important este ca ati plecat sufeltul deschis spre el. Esti un exemplu pentru toati care isi doreau un bebelus si vor lua acasa un baietel. De asta am spus de nenumarate ori si este un sfat pentru cele care nu si-au depus actele( sa lase o marja de virsta cit mai mare si cerinte cit mai putine.) In aceste conditii exista sanse foarte mari sa ma gasiti copilasii mai repede .
In privinta numelui eu zic ca se va obisnui. Noi imediat dupa ce le-am adus acasica le-am spus ca acuma suntem o familie si toti din aceeasi familie poarta acelasi nume. Au foat foarte bucuroase si foarte mindre de noul lor nume de familie si nici nu l-au mai folosit pe cel vechi. Acuma nici nu-si mai aduc aminte cum le chema inainte. Intr-o zi mi-au spus " Mami stiu ca pe noi inainte ne chema altfel , dar am uitat." Eu am ajuns la concluzia ca ei se adapteaza noilor schimbari mai repede de cit noi.
In privinta botezului dupa cite stiu eu poti sa botezi din nou un copil daca ii schimbi religia. Stiu ca nu se poate sa-l botezi de doua ori in aceeasi religie.
Apropo de slujba care se face "stiu ca s-a mai scris", imi puteti spune cum se procedeaza. Noi am vrea ca dupa incuviintarea definitiva sa le facem la piticute aceasta slujba. Am vorbit cu un preot in principiu dar nu ne-a dat nici un raspuns. Ma gindesc ca poate nu am stiut noi ce sa-i cerem.
Nici noua nu ne-au spus mama si tata din primele zile, dar nici nu le-am fortat. Le-am lasat pe ele sa ne spuna cum vor. La inceput la prima vizita ne-au spus doamna Dana si dnul Vali. Apoi cu cit le vizitam mai des le corectam pina cind ne-au spus Dana si Vali. Dupa ce am ajuns acasa si le-am explicat ca noi suntem o familie si ce inseamna o familie au inceput sa ne spuna " Mama Dana si Tata Vali."
Dupa citeva sapatamini de la sine au inceput sa ne spuna "mami" si " tati".
Va imbratisez cu drag
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

KoraPop, , sunt fericita! Am stiut tot timpul ca stiti ce va doriti si ca veti stii cum sa va impliniti visele! Si noi tot doar pe ingerasul nostru l-am intalnit, ...si noi eram tot primii care se interesau de el tot din cauza de varsta,...azi ne marturiseste ca era suparat ca nu am venit mai repede, dar ca i-a trecut cand a aflat ca burtica mea era bolnava si nu l-am putut eu aduce pe lume...veti avea niste surprize absolut fantastice. Te asteptam cu vesti grozave!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

felicitari Kora si drum usor!!

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Kora, felicitari MAMI!
atat de mult ma bucur pentru voi!!! pentru baietelul vostru !!!
am plans cititindu-ti postarea
daaaa, pregatiti-va pentru surprize absolut fantastice si cum bine zicea si Dana...copilariti ultimele saptamani

referitor la cerere si la noi era trecuta varsta 0-2 ani si asta n-a fost un impediment ca sa mergem inainte cu actele pentru Alexandra care avea 3,8 luni la incuvintare. nu vad de ce ar trebui sa luati totul de la inceput, e absurd!
normal acum ar trebui sa urmeze vizitele de matching si apoi raportul pe baza caruia se inainteaza dosarul pentru incredintare.

este foaaarte bine ca puteti tine legatura zilnic cu el, o sa fie tare bine la schimbarea de mediu, de familie, de tot. daca mai mergeti du-i poze cu casa voastra, cu cainele cu voi 3 daca ati facut acum, sa vezi ce mult il vor ajuta!
si noi am tinut legatura zilnic prin telefon, prin messenger si camera web cu ajutorul fetei maternalei si tare bine ne-a prins tuturor desi spre final devenise crunta intrebarea - "dar voi nu mai veniti dupa mine?!" ...ce sa inteleaga copiii de termene...

cand mai mergi in vizita, ii poti duce ceva facut de tine anume pentru el, o dulceata, o prajitura, ii poti duce o perinita pe care sa doarma noaptea si sa-i spui ca asa vei fi cu el noaptea, pana vine acasa cu voi - la copii mai maricei lucrurile astea au impact mare asupra lor si creeaza anticipat o legatura stransa intre voi doi, intre mama si copil
sunt tare fericita pentru voi si cred ca aveti toate sansele sa aveti un Craciun in 3

nimic nu e intamplator pe lumea asta, nimic...felicitari mami

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Kora! Felicitari din inima! O poveste emotionanta cu un final fericit si care a adus cu siguranta speranta in sufletele tuturor aspirantelor.
Sa fiti fericiti!

Speram si la noi ca fericirea sa bata a doua oara la usa noastra. Ne-am hotarat ca Alex musai trebuie sa aiba o surioara (poate asa i-o mai trece din simtul proprietatii ultra-dezvoltat ) Si noi ne gandeam tot la o varsta apropiata, intre 3-5 ani. Inca n-am depus dosarul, dar ne-am apucat de strans actele.

Vad ca inca nu s-a uitat problema spinoasa a adoptiilor. Acum nu stiu in ce masura este bine sa se aduca in discutii revenirea la adoptiile internationale, in loc sa se faca lumina in cele nationale. Sunt atat de multe persoane din tara care se lasa pagubase cand stau si 3-4 ani pana li se prezinta un copil, asa ca ar trebui aici, la noi sa se faca in asa fel incat sistemul nostru institutionalizat sa nu mai fie "deficitar" si nu neaparat sa se dea drumul la adoptiile internationale. www.mytex.ro/eveniment/demers-apreciind-ca-sistemul-institutionalizat-romanesc-este-deficitar-liberalii-brasoveni-sustin-adoptiile-internationale_262038.php" target="_blank">Aici un articol.

Siluan TREBUIE sa traiasca! AJUTATI-L!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dragele mele, m-au impresionat cuvintele voastre, sincer, mi-au dat lacrimile…va multumesc mult!

Multe dintre voi stiti foarte bine ca eu de ani de zile astept sa avem un copilas in familia voastra si nu imi vine sa cred ca in sfarsit l-am gasit. E postul Sfintei Fecioare Maria la care eu m-am rugat foarte mult si poate nu intamplator tocmai acum, in acest post mare EA ni l-a adus…si ca sa subliniez faptul ca intr-adevar nimic nu e intamplator,prenumele lui este Marian (de la Maria…) ceea ce imi da de gandit si nu stiu daca il voi mai schimba sau daca vom adauga eventual un alt prenume…

Gabi99 sa-ti traiasca printesa Maria si sa va aduca numai bucurii!Si eu plang la fiecare poveste frumoasa de la acest subiect...
Alinamolnar cu siguranta iti vei gasi si tu puisorul,eu am stiut acest lucru de la inceput doar ca nu stiam cat de lung va fi drumul….insa fetele de aici m-au incurajat la fiecare pas ( unele de pe vremea cand faceam fiv-uri cu incapatanare ) si au avut mare dreptate…Astept sa ne scrii cat mai curand si tu povestea marii intalniri cu puiul tau, fiecare poveste este emotionanta si e un imbold, o incurajare pentru noile venite pe acest drum. Ai incredere, rabdare si perseverenta!
Mamagiuliei multumesc din suflet, tot binele din lume din partea mea pentru Giulia ( care e SUPERBAAAAA) si parintilor ei!Si nu in ultimul rand catelusei voastre care e simpatica foc!!!
Danaionela eu inca nu realizez ca mai avem un pic si viata noastra se va schimba radical. Imi imaginez,imi fac planuri, dar…abia astept!!!
Cum sunt micutele, e greu cu doi copii deodata? Iti admir curajul,imi inchipui ca nu e usor, dar fericirea cu siguranta va da putere si nimic altceva nu mai conteaza!
Bellaiza tu cred ca imi poti povesti multe, poate am sa iti mai cer cate un sfat pe parcurs. Suntem deja placut surprinsi de cate ori micutul ne da cate o replica de ne lasa fara cuvinte. Si acesta e doar inceputul…!
Essea sa-ti traiasca minunile! Multumesc!
Mariaa multumesc pentru sfaturi. Saptamana urmatoare ma duc la cumparaturi….imi inchipui ca el saracutul ne asteapta in fiecare zi…
Misha71 multumesc. Multa bafta pentru bebe2!!!!! Cine stie….poate intr-o buna zi iti voi urma si eu exemplu….!

Dumineca frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Kora Pop , ma bucur sa vad ca esti fericita. Am citit pustarea ta cu sufletul la gura. M-a emotionat fiecare cuvintel si imi imaginam ce povesteai. tare frumos. Cand vrea DD se intampla, nu conteaza cum si ce, nu mai am nici o indoiala de cand avem un ingeras in viata noastra.
Va doresc din tot sufletul sa nu va treziti nicodata din aceasta fericire si sa o traiti in fiecare zi asa cum ati simtit-o in prima zi. Drum cat mai usor si rapid cu hartogaria ca sufletel vostru sa vina cat mai rpd acasa si sa fiti cu adevarat o familie.
Craciunul v-a fi de poveste cu siguranta
Mai asteptam povesti de la tine.

Despre noi ce sa va spun, ca Razvanul meu e un nazdravan si jumatate, dar il iubesc cu toata fiinta mea. Am poze noi de prin concediu pe unde ne-am plimbat vara asta, va invit sa le vizionati.

O seara placuta tuturos

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

http://picasaweb.google.com/sorilea73

Mergi la inceput