M-am hotarat..........adoptie(69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

minca19-draga mea PM meu este activat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

[b]LA MULTI ANI tuturor ce poarta azi numele de CONSTANTIN si ELENA, multa sanatate, fericire si implinirea dorintelor. [/b ]

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

In primul rand La multi ani!tuturor Elenelor si Constantinelor. multa sanatate si fericire.

multumesc pentru raspunsuri,m-am mai linistit in privinta catelusei.

va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

LA MULTI ANI! pentru toti cei care poarta numele de ELENA si CONSTANTIN, sa va bucurati de viata lunga cu sanatate si impliniri
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna fetelor.

binenteles ca ne-am lovit de prima piedica.

comform zvonurilor despre servici care circula prin oras cei de la adoptii vor sa aduc o scrisoare de intentie cum ca "ce intentii au cu mine pe viitor" sau "cat mai au de gand sa ramana in oras" scrisoare care e valabila 6luni. se zvoneste ca in octombrie firma se muta la moldoveni. asa spunea doamna de acolo. si era foarte mirata ca eu nu am cunostinta de asa ceva.

oare e normal sa ceara asa ceva pe baza unor zvonuri?

acum trebuie sa ma duc sa cer asa ceva de la servici si sunt tare curioasa daca o sa imi dea asa ceva la mana sau ma trimet la plimbare.

Mergi la inceput

casamihaela- sincer de faza asta nu am auzit!te verifica in urma unor zvonuri??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Casamihaela, nu cred ca este legal asa ceva. Spune-le clar sa iti arate in lege unde scrie de acest document si atunci o sa vezi cum o sa dea inapoi.

Mergi la inceput

am o nelamurire...DPC-ul te trimite sa faci analize la copil??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Hello ,

Da trebuie sa faci analize copilului inainte de incuvintare a adoptiei.

Hiv, Hepatita B, C. Dupa aceea iti trebuie o adeverinta A5 de la policlinica de care te trimite DPC-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Trebuie sa faci un certificat medical asemanator cu cel pe care l-ati facut voi la depunerea dosarului pentru atestat.Noi am facut certificatul asta si la incredintare si la incuviintare(avand in vedere ca am adoptat din alt judet) dar am mai facut si analize suplimentare .Analizele de la incredintare nu le-am repetat la incuviintare , pe baza lor si vizita la pediatru am facut certificatul.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput