LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**167**
Raspunsuri - Pagina 21
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Novus, multumim de intrebare! Ianis nu stiu ce are, de cateva zile mananca putin ziua si doarme prost noaptea, se trezeste 1-2 ori (el nu se trezea deloc), gusta doar cateva lingurite de mancare, nu conteaza ce mancare, dar bea o tona de lapte Am tot dat vina pe dintii de sus, caci e umflata gingia, dar inca n-au aparut... |
Asa si Alexandra , lapte bea la greu deci or fi dintii !!
Cat despre cilindru, mie mi-a placut de el ca forma nu l-am vrut pt ca era de la Chicco
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Asa si Alexandra , lapte bea la greu deci or fi dintii !! .................................... Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ptiu sa nu fie de-deochi! Tocmai a ras un mar maaare golden + o para + 3 biscuiti. Deci nu s-a plictisit de mancarea bebeluseasca! Probabil ca ii era foame pentru ca i-am dat laptele cu noaptea-n cap, la 6:20 ne-a dat trezirea La incercarea mea de a-i turna pe gat si un iaurt a inceput sa dea categoric din cap Nu-nu-nu! Bun si asa...
Acum plecam la shopping in Auchan, vreau sa-i fac lui Ianis ciorba de peste, iar pt.noi peste prajit cu mamaliguta si mujdei
O duminica placuta va doresc! Si multi tuturor fetelor, in special Alexandrei!, care peste 3 zile si ea va implini 1 anisor
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
provista spune:
LA MULTI ANI DRAGOS
puiul meu iubit sa cresti mare sanatos si la lume dragastos
www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
simonapro spune:
Buna, fetele!
LA MULTI ANI puiut frumos!
DRAGOS
Noi dupa ziua lui ne ducem sa rezolvam putza, am niste emotii ca stiu ce il asteapta, ca aceeasi problema am avut-o si cu Sebastian si nu inteleg de ce, ca doar acum stiam cum se procedeaza si nu a vrut deloc sa se decaloteze, cred ca este ereditar pana la urma si tati a ajuns la operatie cand a fost mic.
Saptamana trecuta ma plangeam ca nu merge si azi se juca fotbal, fugea dupa minge mai devreme:http://picasaweb.google.ro/symona0323/Mergem#
Noi la capitolul mancare, bagam la greu, si avem 2 mese de lapte(una cu completare si de papica) si 3 mese de mancarica.
si o duminica frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
provista spune:
multumim tuturor ptr felicitari, ii mai curge nasucul si tuseste putin, acum doarme sa aiba putere de .mai avem destule de pregatit pana ne vin invitatii si speram ca totul va fi ok.
www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS CU OCHISORI DE AZUR!! SI MULTI SI TIE SI MAMICII!
Hehe, Ela, intr-adevar ca io nu-i iau des jucarii (cred ca i-am luat vreo 7 in total de cand s-a nascut) dar o am pe soacra si cred ca nu-i zi sa nu se infiinteze cu o jucarie, ba pentru baitza, ba carticele cartonate cu animale, ba instrumente muzicale blabla. Dar Sophiei parca tot mai mult ii place ce-i dau eu: flacoane de-ala de Sana sau kefir, pungi mici de cadouri, de-alea lucioase, in care-si baga ea jucarii (pungi fara shanse de a fi trase pe cap si in orice caz nu de plastic), cate-o revistutza lucioasa...
In fine...am intrat sa-i urez lui Dragos si sa va zic ca nu stiu cat o sa mai intru fiindca voi trai ultimele zile cu Manole. N-am putere sa dau detalii. Dacanu mai intru sa considerati ca am trimis toate gandurile bune sarbatoritilor!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
novus spune:
Ilinca, chiar imi pare nespus de rau pt Manole
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Provista petrecere frumoasa
Floric sanatate multa lui Raru
Simona ai 2 baieti tare frumosi
Olga, mamica lui David iepurasul