Pepenasi de iulie-august 2008 (175)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boticelina si Serbanica La Multi Ani sa fiti cat mai fericite alaturi de puii mici.
Eu citit in diagonala, mai ori la mine se scurge timpul mult mai repede ca ceva nui in ordine serios. Nu apuc nici sa respir si nici nu apuc sa fac ceva concret, sa termin ceva din cate trebuie facute, ma tot invart fac cate putin din fiecare si nu apuc sa termin, disper serios.
Vio 20 tre sa fie, asa cica, noi avem abia 8 , asa ca felicitari pt setul complet. Super prima zi de gradi, asa si Ari, ea a plans cand am luat-o acasa.
Mada ce sa zic mama draga decat trust me I knowwww, ohhhh I soooo knowwww. Facem schimb timp de cateva zile, sa vezi ca si alte matze fac asa ceva? Sigur suntem defecte noi.
Eu ma gandesc ca iar vine vacanta, de ce domnle asa multe??? Abia ce a reinceput scoala si daca nu se face mai frumos afara sa iesim la pascut mai des eu innebunesc ca si ele se plictisesc si eu, nu apuc nici la buda sa ma duc ca hop urla una, tipa cealalta, ii trebe nu stiu ce exact atunci se paruiesc sau ceva. Mai e frumos cu doi/trei/patru da cateodata e jale.
Moni ma bucur mult ca scrii din nou, vazut pozele si covorasul minunat, e super bestial. Ignora cele scrise mai sus si cele zise de Mada, sunte in criza de primavara , e wonderfulllll cu doi.
Vazut multe poze noi, abia ce reusisem sa le recuperez alea mai vechi, mai pune-ti frana mai oameni buni ca nu apuc sa comentez asa rapid toate.
Na sorry ca nu nominalizez, ignore me daca va enervez , fug sa ma mai invart ca o curca poate oi reusi sa mai continui si God Help Me sa termin efectiv ceva din cate am de facut, cinea inventat bre spring cleaning si nevoia asta de mega curatenie plus lenea, ca nui buna deloc combinatia daca mai bagi si copiii in ecuatie deja e dea rasu plansu??? Rusine sai fie.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

vio Daria are 8 dinti,4 canini si 4 masele si ptr prima zi de cresa sa o tina tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vio, felicitari pentru setul complet de dinti ! Noi avem 16 pana acum, dar la cat de infocat roade tot ce prinde nu cred ca mai e mult pana o sa ii mai iasa ceva

Vad ca vorbiti de desene animate, Aidelul acum e pasionata de Tom & Jerry, dar inca se mai uita zilnic la Pisicile aristocrate, Doamna si Vagabontul (astuia ii spune "Ham mare" in timp ce se trage de urechi - in traducere "Catelusul cu urechile mari" ) si la Bambi - de aici ii place mult o scena cand se de Bambi pe gheata si cade, la scena asta se propulseaza si ea cu burta pe parchet si incearca sa se invarta .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca aseara am facut o supa gulas care a iesit delicioasa, si Aidel a infulecat cu mare pofta, impreuna cu ceapa verde . Bine, nu am facut-o iute, ca sa ii dau si ei (desii ea ar fi in stare sa manance si iute), mi-am pus doar mie extra paprika in farfurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele mele,

Irinucaaaaa ce bine ca ai mai scris si ai pus poze! este SUPERBA Amalia, asa dulce si tu atat de tanara si luminoasa! Ma bucur mult, sa nu dispari!

Am vazut toate pozele, ce copii superbi!!!

Chiar ma gandeam zilele astea la tine, la Rontzi si David, la Lori (lcazangiu) si David, la Denisa si Raducu, la Mariana si Mena si la cate si mai cate fete dragi si tacute...

Botiq sanatate multa Gargaritei si voua! Cine aduce bolesnitele acolo? Ca Nancy sta acasa, n-ar trebui sa le culeaga asa tare...mica scumpa si iubitoare de Nemo! Si vezi ca io vreau sa botez pe Alex, daaaa? Ne batem

Fete dragi, multumesc pt intrebare...la oral am luat 10..adica echivalentul notei in calificativ iar la scris am facut foarte bine, zic eu! Oricum...astazi sunt fericita cu adevarat...am fost pusa in grupa high...adica un pas urias spre visul meu! O sa ma gaseasca beata finutul!

Vio felicitari pt prima zi reusita la cresa si pt dentitia completa! este cea mai micuta dar cea mai dintoasa! Este o scumpa Ale, eu sigur i-as da macar 2 anisori asa!

Diduuuu ce buuuuun, ce bine suna! Ma bucur ca a mancat Aidelul; si T iubeste ceapa, normala si verde! A trecut episodul, nu? Au venit analizele?

Mina felicitari Bogdanelului pt Italia...ce copil performant ai! E tare simpatic!

Ana(co)
scumpa, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau! Din cate am citit si vazut, e bine sa mergi pe drumul ales....nu stiu si cat se pupa asta cu sufletul de mamica, insa! Te pup, o sa fie bine!

Madalinschi....iubita, nu esti denaturata si nu ai gresit undeva! Este varsta, sunt frustrarile, sunt neputintele, e nevoia de explorare, de afirmare, de "asa vreau eu", de "ia sa tip sa ma fac auzita", de orice! Stii si tu foarte bine! Poate ca nu toti fac asa, da, dar asta nu inseamna ca cei care fac sunt salbatici sau ca parintii lor au gresit undeva! Rabdareeeee, caaaalm, iubiiiire, joacaaaa, ras, auto-ironieee si cam asa, zic eu! Te imbratisez, stii si tu ca trece, poate mai anevoios dar trece! Ai incredere in tine si in fetele tale, o sa fie bine!

Sorelixu, hai mai, iti dau cateva ore de la mine, tu esti mereu nina gospodina, care le face pe toate! Si pentru asta te iubesc eu...pe langa atatea altele!

Irda ce faceti? Cum e Tonina cu tusea?

Capri? Ana(xena)?

Sursu bravo! Lasa, ofera-i puiului frumos timpul tau si noua, din cand in cand, da-ne cate un status! Eu sunt mandra ca te cunosc!

Ileana si Vladut ce-or mai face? Dar Yael si cei 3 muschetari? Dar Scumpi si Sebastian? Dar Pica si Sebul? Cris si Mihaita? si tot asa....

Kata, eu l-as boteza!!!! Singura, cu sot, fara sot, l-as boteza! Distanta nu e mare, la cateva luni poti sa-i duci hainute, dulciuri, sa stai 10 minute cu el si sa-l tii in brate! Hai...Dumnezeu ne ofera obrazul lui de cate ori increstinam un copilas!

In Bucuresti ninge ca-n povesti, am senzatia ca vine Craciunul...! Tetul meu e la halit de fulgi cu tati al ei....ii astept acum!

Va pup si va doresc un weekend frumos!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI BOTI!

Am fost la ADP sa platesc parcarea si cat credeti ca am stat?....4 ore.Dupa mine au mai intrat 5 persoane si alte 20 care au stat la coada degeaba in frig au plecat acasa....
SUN felicitari pt reusita la examen!
flo cum te mai simti?
mada esti o mama super!
kata super initiativa de a boteza,poate se razgandeste totusi sotul.
Cam atat am retinut....
Maine trebuie sa ma duc la o olimpiada la scoala la ora 8....

Mergi la inceput

Mina, nu am fost inca la Metro, poate trec maine sa vad daca gasesc libero la oferta

Sun, felicitari pt examene ! Da, Aidel si-a revenit, a durat 2-3 zile cu totul deranjamentul la burtica. Analizele i-au iesit bine; cine stie, o fi fost un virusel mai usor, ceva...

Tecky, da pana cand trebuiesc platite parcarile astea, de se inghesuie lumea asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

didi pana la sfarsitul lunii martie se poate plati parcarea.
V-am pupat,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Unu-Sapte-Sase

Mergi la inceput