Minunatele Scorpiutze *73*
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
hihi francisca nu te bucura prea tare. si la noi au fost azi 22 gr, dar acum bate un vant de te duce. si de maine vine ploie ............muuulta si temperaturi *putine". nici prognoza de Paste nu e prea incantatoare.
In rest, bine, raciti. Doar cu nasurile infundate. David e cel mai oropsit. cum incearca sa-si sufle nasul ii curge sange. E si asa sensibil dar acum e de groaza. si noaptea in timp ce doarme il apuca. Nu stiu ce sa-i mai fac. Imi aduce sora-mea din ro niste vitamina K poate o rezolv macar din cand in cand cu aia.
Pupazele sunt si ele fericite ca e cald. ...........sa poata face parada modei. ma inebunesc cu ale rochite si fustite cu floricele, ciorapi cu sclipici, papuci rosa-rot. Mai tot asa sunt si ale vostre???? Ca eu ma intreb de multe ori ce ma fac peste cativa ani????
Va pup, weekend placut si cu mult soare!!!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Salut!
Nu, Francisca, n-am fost la Spa ca pletele mele, cred ca de la primavara asta, au un tonus si un ondoleu ceva de speriat Asa ca mi-am zis sa le mai las asa, natur, un timp (justificare de lensh, da e buna si asta). Sigur, o portie virtuala mai e, ca pe real s-a asasinat totul de marti seara.
Diseara vreau sa fac varza, tot cu afumatura
Nina, multumesc de urari, sper sa depaseasca momentul.
Ana, vreau si io un loc pe biscuitul tau ca ma simt exact la fel. De cand s-a domesticit vremea ma trezesc la 6 jumate, fratilor, si numa lenea familiei ma impiedica sa dau navala la birou pe la 7. Da daca il conving pe sotu sa duca plodu, la 8 tot descui usa. Le-am speriat pe fete, saracele, ca ma tot gasesc acolo. Ele stau in partea cealalta a orasului si din pricina transportului se intampla sa mai intarzie.
Mira, si Matei pateste exact la fel cu nasul, cel putin sangerarile alea de noaptea ma scot din minti, mai ales ca sotu e f panicos si face ca toate mamicile stresate de pe raza Bucurestiului daca ii curge lu fisu sange din nas .... Am observat ca se raresc problemele daca tin umidificatorul in camera sa nu se usuce aerul. Si daca ii dau cu multicica apa de mare, tot asa, sa asigur umiditatea mucoaselor.
IN we asta mi-am propus sa joc sotron cu vizigotu si sa mergem la targul de cadouri de la muzeul taranului roman. Poate ne intoarcem iar cu vrun linguroi de lemn sa ne ia tati la d'azvarlita cu el
Va tzuc ca deja e tarziu, tre sa fug la birou. Cum ziceam....sezonuede vina ...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
, fete dragi !
Mina, n-ai lasat si tu, o cafeluta pt. noi, daca tot ai fost asa matinala !
Uite, Francisca are nevoie de o cafea de dimineata ! Sigur tensiunea a fost de vina, pt. ameteala ta din dimineata aceea !
Ce tensiune aveai ?
Si eu o am sub 100 deobicei, dupa-masa, si-mi permit sa beau un cappuccino cu un varf de ness la mama, cand merg dupa Cristina.
Asa...cu ameteala, ca parca se invarte camera cu mine, patesc cand sunt prea obosita, seara, la culcare.
Sper ca esti bine, acum !
Am facut poze aseara si azi dimineata, in lumina soarelui, sa vezi ce deschis la culoare este parul in soare. Iti dau de stire, de cum le voi avea pe PC.
Mira si Mina, am citit la alt subiect despre acest produs, www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/vitamina-c-plus-flavonoide.htm" target="_blank">C-Plus Flavonoid, pt. intarirea vaselor capilare si nu numai.
Refacere rapida, baietilor vostri !
Mira, eu am fetita, dar a mea nu e cu fustite si rochite. Poate, unde de mica nu am imbracat-o asa, fiind intr-o zona mai rece si rece si in casa, plus ca nici eu nu sunt mare amatoare de fuste si rochii, decat vara, cand e foarte cald.
Hai ca-i frumos, sa le vezi in rochite !
Si vine weekend-ul ! Si da-i la
ca imediat e Pastele.
Ana, voi ce faceti ? O taiati pe undeva in weekend ?
Monica, la ce meniu te-ai gandit de Paste ?
Vezi ca, diseara, dansam !
Adriana, Dodo, ce faceti, cum sunteti ? Va bucurati de soare ?
O zi faina si un weekend cat mai fain, va doresc !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
Francisca spune:
minunate scorpiute!
Nina, multumesc pentru cafeluta
a fost delicioasa!
M-am simtit tare rasfatata cu asa cafeluta
Nu stiu exact de la ce a fost, ca la medic nu am ajuns, pt. ca acum imi este bine dar atunci m-am speriat tare rau, m-am trezit pe la ora 4 pentru ca imi era rau, se invartea totul cu mine
, am incercat sa ma linistesc, m-am intins in pat si am adormit, dar dimineata cand m-am trezit, aveam aceeasi senzatie
... totul se invartea
... atunci mi-am luat tensiunea si aparatul meu arata ca veam 80 cu 50
... incet, incet mi-am revenit ... cand am ajuns la servici am baut cafeluta (un cappuccino) dar cu frica ... sa nu imi fie si mai rau ... pana la urma a fost ok
Ma simt destul de obosita ... in ultimul timp ... of
Abia astept sa vad ce nunata ai la par
Sper sa apuc sa vad ... pentru ca azi sunt programata la sora mea
sa imi refaca unghiile cu gel si nu ne apucam decat dupa ce adoarme Vlad
Mina, multumesc pentru portia virtuala a fost delicioasa
Deci, parul vrei sa il lasi natural cu onduleuri ... super
si noi (eu si Nina) avem
doar ca noi l-am vopsit deja ca sa nu se vada firele albe
Imi inchipui ce nasol este cu sangerarile astea mai ales noaptea
si cu un sot panicos
... stiu ca si eu am unul
sa il vezi cum face cand se mai intampla sa vomite Vlad, dar sa il vada ca ii curge sange
... Doamne fereste
nici nu as vrea sa ma gandesc, am noroc ca nu s-a intamplat asa ceva ...
Mira, of, ce probleme aveti si voi cu nasucul si eu am auzit ca vitamina K ar face bine, la voi nu se gaseste?
Ha ha ha ... deja imi inchipui ce dragute sunt Daria si Seline cand fac parada modei
Mie mi-ar place sa le fac, fel de fel de codite, sa le vad imbracate in rochite, sunt asa de dulci ... se vede ca nu am fetita
Azi inca avem 20 de grade
Sa aveti un week-end insorit!
miraklucker spune:
Off, fericitelor voi cu parul ondulat de la natura. Francisca pe tine nu te stiu dar de cate ori ma uit la pozele Ninei, mi se scurg ochii dupa parul ei. Da, Nina sa stii,asa e. Am sperat ca macar Darie sa-i ramana onduleurile, dar s-au dus toate
. Vad ca din 3 nici unu nu l-au mostenit pe tata-su. Eu mai astept cu tunsul pana in Ro,in sfarsit e lung asa cum l-am dorit, de vopsit in curand e musai. Si la mine sunt "tufe" multe de ghiocei, vorba Anei.
Ana, eu am folosit si inca folosesc cu succes Head&Schoulden. Si eu am avut rani in cap de la atata matreata si scarpinat. Nici macar Nizoralul nu m-a ajutat deloc. Am ramas foarte surprinsa cadn cu H& D dupa 2 spalari nu mai aveam nimic. Asa ca de vreo 2 ani numai cu asta ma spal. Foarte bun e si Rausch (am avut si din asta). pentru matreata si mancarime e cel de coaja de salcam, si e cat se poate de natural (asa spun fabricantii)
ziceti voi ziceti sau nu stiti cum ma trec pe mine toate transpiratiile in fiecare dimineata pana le vad imbracate pe pupaze. Si mai vor si haine la fel. Si nu exista intotdeauna. Si pana seara am juma de dulap imprastiat prin casa.Si aici e destul de frig Nina, eu nu indraznesc nici in miljocul verii sa le imbrac in rochite cu bretele. Slava domnului in schimb magazinene sunt pline de asa ceva deja din februarie
. Macar David nu e pretentios. Ce-i dau e bun dat.
......noi in weekend suntem pe aici. Nu mai prea putem face mare lucru. Heinz are din nou servici dar e in weekend. Ori duminica dupa-masa sau de doua ori pe luna vineri si sambata noaptea. Asa ca mai prin-prejur. Sufla un vant afara de te spulbera. Sper sa ajung uscata acasa ca se anunta ploi mari, si eu m-am imbracat la tol festiv azi. Mi-a fost pofta de o fusta.
V-am pupat.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
monica-elizabet spune:
buna scorpiutelor
cu sangerarile si ruxi a avut la fel cum zici tu...cand isi sufla nasul poc o si apuca...dr a zis ca din cauza uscaciunii(ma rog nu prea-mi vine a crede fiindca a patit-o de cateva ori si cand era umezeala aproape de 80%) dar mi=a spus asa...sa-i dau cu spray de apa de mare in nasuc de 2-3 ori pe zi si numai dupa aceea sa sufle...si ca vindeca mai repede leziunea din nasuc
pupici si aveti grija de voi
nina, cred ca numai traditional azi nu uit de emisiune
pe toate sa aveti un we fain
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
nastasie spune:
buna, scorpiute.sunt in lipsa de timp insa va citesc.
la mare e frumos, nu foarte cald asa spre 13-14 grade dar e bine.asteptam si mai cald.eu sunt cu emotiile la pamant, marti am morfo de trim 2 si nu mai am rabdare sa vad ca e totul in regula.m-am cam enervat saptamana trecuta si m-am tot certat cu razvan.sper sa fie totul bine.
va pup pe toate.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
sora mea Francisca asa am patit eu vineri ...de am stat in pat cu 2 copii ce chiraiau si plangeau pe langa mine...dar a trecut
sunt prin zona,,,cu parc si drumuri multe...
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
La multi ani! Floricelelor
sa fiti sanatoase
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
la noi ploua
...si-am un chef de NIMIC
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!