Minunatele Scorpiutze *73*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pai inca nu m-am vopsit La cat de hotarata eram, atata mi-a trebuit, un motiv bun sa renunt Numa mi-am scurtat nitel varfurile, chestie care deja nu se mai vede ca doamna de m-a tuns nu s-a prea indurat sa ma tunda "chiar asa ca-n poza aia" si ma tot intreba pe mine daca e de-ajuns sa ia atata din par....pe parul ud....si rezultatul a fost doar o usoara retusare a tunsorii initiale.

Om vedea, poate mai prind ceva curaj in curand...stati p-aproape

Va tzuc

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mah, pe unde sunteti? Disparurati toate toate????

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, fete dragi !
Ne ascundem de...ploaie.
Noroc, ca am apucat in weekend sa facem o iesire in natura, cat timp Cristina era la o aniversare in apropiere.
Mina, eu, chiar socoteam ca e timpul sa ma vopsesc din nou, ca se implinesc 6 sapt. de la ultima improspatare a culorii.
Ce face Matei ?
Ana, am primit e-mail-ul, multumesc frumos ! Ce face Luana ? E absolventa de gradi, in curand.
Mira, ati scapat de ploi ?
Ce fac minunile tale ?
Adriana, ai poze cu burtica si nu spui nimic, decat dupa 1 luna ? Hai cu ele, sa le vedem si noi !
Dodo, sper ca esti mai bine, acum.
Maine am si eu, ultima plimbare pt. certif. Cristinei.
Ce face balerina mica ? Alearga prin casa ? Bodo cum ii mai spune ?
Monica, voi ce mai faceti ? Unde ati disparut ?
Francisca, voi sunteti bine ?
Noi asteptam vacanta, cu mic, cu mare, sa mai scapam de o grija, scoala.
Cristina iar va ramane fara verisoare pe vacanta, dar isi va gasi ea, ocupatie.
Esme, la multi ani(cu intarziere ) minunii tale blonde !
Sa creasca sanatoasa si voioasa ! E un ingeras de copil !
Va astept la povesti, fetelor !
O zi frumoasa, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

http://community.webshots.com/slideshow/577634278LTZnfq?mediaPosition=1
sunt vechi de 2 luni.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

WOW, Adriana, arati super ! Iti prieste starea asta. Sanatate va doresc la amnadoi !
Ce spune Razvan de bb2 ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

WOW, Adriana, arati super ! Iti prieste starea asta. Sanatate va doresc la amnadoi !
Ce spune Razvan de bb2 ?

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

nina, aratam super.acum e si mai mare burta.cam dubla decat e in pozele alea.
razvan....inca nu stiu cum sa descriu:zice ca ma ajuta, dar il vad totusi gelos.nu mult, dar stiu sigur ca atunci cand va veni bb va fi ceva mai mult.in rest e simpatic:ma intreaba de ce stau asa mult la spital, ca ce imi face dr, ca de ce tre sa stau asa mult.are momente cand ma ajuta, alteori nu.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

, scorpiutelor !
Unde ati disparut ???
Noi am prins vreme faina in wekend si am profitat la maxim de ea, duminica, ca sambata, Cristina a fost la o aniversare.
Iata dovada !
Adriana, sa mai faci poze, sa te vedem si cu burtica mai mare !
Cred ca bb2 va trebui sa-i aduca un mic dar cand va sosi acasa, lui Razvan, sa-i arate ca el il iubeste pe fratele mai mare, ca s-a gandit la el.
Haideti, fetelor, la apel !
O zi senina, va doresc !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Numai scurt, ca sunt pe duca
.........suntem bine. In sfarsit e cald, nu, nu de mult de vreo 2-3 zile. In weekend am colindat , iar azi ai mei au inaugurat pentru prima data pe anul asta strandul si au incercat apa cu degetul , mai mult nu au indraznit la cele 15-16 gr cat avea. Dar cica s-au plimbat cu barca.

Va pup. Mai revin intr-o zi cu mai mult timp

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.

Mergi la inceput

Mira, ma bucur ca ai mai scris si ca sunteti bine !
Am avut si noi canicula la M-Ciuc, de se mira lumea ca exista asa ceva si la polul frigului din Ro.
Am profitat si am iesit din nou in natura, sambata, ca duminica Cristina trebuia sa mearga la o aniversare si oricum, pana a inceput sa ploua catre dupa-masa, a fost prea cald, duminica.
Daca vreti sa vedeti, avem poze de la festivitatea Cristinei si de la iesirea de sambata.
Haideti la povesti, scorpiutzelor !
O saptamana excelenta, tuturor !

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

pe pag 3 am gasit subiectul
Eu abia am timp pentru bazar si f putin la scutece...
Isabella e o cocotata,ma mentine in mare forma...si a inceput sa capete curaj sa fie bipeda fara spijin sau ham
Donu'...am reusit sa-i cumpar ochelarii de care avea mare,mare nevoie...se plictiseste in casa...in parc "alearga" cu copii si dupa porumbei....iar in casa se "coalizeaza" cu sor-sa,face diverse experiente.Acum sunt in faza in care in cearca sa-ti castige suprematia unul in fata celuilalt.
Cum ii zice?/
Cand e veselFata mea,Bella mea,sora mea
cand il necajesteIsabella-Elenooooo

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput