Minunatele Scorpiutze *73*
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
hristos a inviat si de la mare cu soaree.
si noi tot acasa.de fapt in prima zi am fost la mama ca ionut a lucrat.a doua zi ne-au venit finii.si apoi vacanta lui razvan pana azi.
noi bine in rest.bebe misca de rupe.nume inca nu i-am gasit.suntem in cautari ca ma-sa avea nume pregatit de fata, ca si la razvan si acum sunt in ceata totala.
deja ma apuc incet de pregatiri sa nu stau pe ultima 100m.cu ocazia asta vad ce-mi mai trebuie ca multe le am de la pilot.
pupici multi ca sunt restanta cu hartiile.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Francisca spune:
minunate scorpiute!
Poftiti la cafea sper ca va placa!
Nina, eu am rezistat eroic pana la sfarsit la DPT ... Vlad a adormit destul de repede, de data asta nu l-a incantat foarte tare stilul MJ
Mira ce poze frumoase am vazut ... E frumos ca se pot juca impreuna, iti este mai mare dragul sa ii privesti
Vlad sufera foarte tare ca nu are cu cine sa se joace ... simte lipsa unui fratior ...
In legatura cu ce m-ai intrebat, raspunsul este: da, Vlad seamana leit cu sotul, eu am fost doar mama purtatoare dar nu-i bai, sanatos sa fie!
Mina, multa sanatate lui Matei!
Gabi, spor la "alergat" si sa fie cu folos! BAFTA!!!
Adriana, lasa ca gasiti voi nume, este timp Sarcina usoara in continuare!
Ana, Monica
Sa aveti o saptamana excelenta!
Anina_n spune:
Va scriu pe fuga. Ma bucur ca sunteti bine, fetelor !
Insanatosire grabnica lui Matei, Mina !
Francisca, multumim de cafeaua insorita ! Chiar aveam nevoie, la ce vreme este afara. Si se pare ca asa va fi toata saptamana.
Mira, abia astept sa vad pozele, doar sa prind timp pt. ele !
Adriana, spor la treburi, sanatate si sarcina usoara in continuare !
Sunt prinsa si eu, cu hartii, la serviciu.
Ana, o saptamana excelenta si tie !
Dodo, spor si bafta la alergat ! Stiu ce inseamna ca si la noi urmeaza, dupa ce revenim de la Buzias, luna viitoare.
Monica, voi ce faceti, cum sunteti ?
O zi faina, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
monica-elizabet spune:
pe toate si va doresc o saptamana buna
noi suntem relativ ok...cu mucisori si tuse dar in limite normale
Anina_n spune:
, fete minunate !
Ce faceti, cum sunteti ?
Monica, sa treaca mucisorii si tusea, cat mai repede !
Mira, am reusit sa vad pozele !
Ce bucurie pe copii, cand se intalnesc cu totii, nu ? Au parteneri de joaca, chiar langa ei, nu trebuie sa mai caute in vecini sau pe la prieteni.
O zi faina, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
, fete dragi !
Ana, inseamna ca o taiati pe undeva, in afara orasului, nu ?
Diseara dansam, fetelor, tango si hip-hop !
Un weekend super fain, tuturor !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
Francisca spune:
minunate scorpiute!
Ana, se lasa cu iesire?
Daca da ... distractie placuta va dorim!
Nina, da, azi dansam sper sa rezist pana la sfarsit
Sa aveti un week-end excelent!