La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253
Raspunsuri - Pagina 2
madalina28 spune:
Cris cred ca incepeti sa fiti pe drumul cel bun acum rabdare cu mancarea!Sanatate multa piticutei!
Shoseeeee ma bucur ca ai scris cateva cuvintele despre voi 2, Iulia este superba
Elle erai frumoasa si acum 5 ani dar acum esti mult mai secsi parerea mea!
Poate invatati ceva din ce amwww.clipecusofia.blogspot.com/" target="_blank">patit eu azi!
darene spune:
Buna dimineata !
La multi ani andreea29 !
La multi ani Sara-Denisa !
Sper sa reusesc sa citesc din urma, deocamdata va aduc vesti despre mine. Joi dimineata am eliminat un cheag de sange cam cat o treime de deget. A venit sotul de la servici si am fost la gine. Mi-a dat si raportul de la eco - bataile inimii erau de 110.Suboptimal scrie pe raport. Gine a zis ca o sa repetam eco peste 10 zile. Joi mi-a dat sa fac test de sange, duminica o sa-l repet sa vedem daca creste hcg. De joi dupa-amiaza nu am mai avut scurgeri, am stat mai mult in pat, sper sa fie bine.
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
6+
ceska777 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aurel_cris Fetelor pana la ora asta mi-a papat doar 5 sticksuri,a mai baut cam o jumatate de pahar de apa deci cam un pahar pahar pana la ora asta.Temperatura nu i-a scazut deloc pana nu i-am pus si o jumatate de novocalmin,aveam in casa luat din Romania.La ora 5 a facut iarasi kk apa si teribil de mirositor.Vestea buna este ca nu a mai vomat si poate de maine o vrea sa pape mai bine,eu sper ca la spital nu mai ma duc. Va multumesc inca odata pentru sfaturi,m-am simtit parca mai linistita si stapana pe situatie chiar daca imi plange sufletul cand o vad cum boleste saracuta. |
E greu sa ii vedem asa sfarsiti, te cred. B a vomat o noapte si o zi si am fost si in spital 2 zile si m-a facut zdrente starea lui.
Nu stiu de ce se astepta un doctor de la voi acolo ca un copil "stors de continut" sa poata face pipi sa vada el daca e destul de deshidratat ca sa ramana sau nu la perfuzii . Dr din spital de aici i-a luat sange din deget si in functie de anumite valori pe care le-a urmarit a putut constata daca e deshidratat (si cat de deshidratat era). Chiar mi-a zis ca daca e sub o anumita valoare o sa trebuiasca branula. A venit in 15 min si a zis ca e de branula din pacate. Asta pentru ca lui copilul nu ii facea o impresie chiar proasta:s-a zbatut cu aparent multa vlaga la control. Dar sangele a aratat ca era nevoie sa intervina. Ca nu am reusit sa punem o branula patru adulti pe langa el (nici nu ii gasea vena, l-a impuns de 4ori) e alta poveste. Noroc ca in noaptea aia, prima in spital, nu a mai vomat si a inceput sa se hidrateze singur, accepta sa bea lichide.
O sa isi revina si Bianca, numai rabdare si sa urmati regimul....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Darene,
ai grija de tine si de bebe. O sa fie bine!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Ginette,
ma uit pe geam sa vad daca rasare azi soarele pe strada mea....
Rad eu rad dar nu-i rasul meu. Sunt suparata ca dl sot nu vrea sa cumparam apartamentul asta. Are si unele argumente in favoarea deciziei lui dar pe mine ma sacaie faptul ca nu vrea sa "se angajeze". Avem varsta si e cazul sa vedem cum facem sa avem casa noastra. Sigur, suntem inca proprietarii mansardei dar nu ma incanta. Nu stam acolo si vreau un pic de siguranta. Sigur ca am fi in "ghearele" bancii dar cine nu e in vremurile de azi? Eu nu concep sa stau in chirie si mai ales sa ma tot mut ca tiganul. Va fi a doua oare in doi ani.
O raza mica mica e faptul ca avem azi programare sa vedem o locuinta tot aici in sat. Noroc ca eu casca ochii si caut de pe acum pe la sectiunea imobiliare din ziar ca sotul se culca pe o urche ca mai avem contract aici pana la sf anului. In capul lui o sa fie foarte cool sa ne mutam in miez de iarna!!!!!
Locuinta de care vorbesc e intr-o casa doar cu o alta familie. E cam tot atat de mare ca asta. E la parter (nu-mi prea place, ma obisnuiesc sa vad lumea de la et1) dar.... are gradina!!!!!
Sunt curioasa de feelingul pe care o sa-l avem dupa ce-am vazut-o.
Mai e si problema ca in anunt spune ca se inchiriaza de la 1aprilie iar noi ar trebui sa dam aici preaviz trei luni. Poate ne intelegem cu proprietarul actual daca cel nou ne-ar accepta pe noi.......OF!
Sigur ca mai sunt si alte "dedesupturi" dar ma tratez: mesteresc niste martisoare pentru educatoarele lui Ben. Sa-mi tineti pumnii o sa invart eu insami snurul alb-rosu!
Blogu` nostru
Ellenuta spune:
neata
poftiti la !
cris cum e bia? cel mai important e sa se hidrateze .. sper sa se faca bine repede si sa nu mai sufere mititica.
mada cat adevar in postul de pe situl tau. cum mai e ochisorul sofiucai?
darene ma rog sa fie totul bine cu bebita!
ceska imi pare rau sa aud ca sotul tau nu vrea sa luati casuta .. ar trebuie sa se gandeasca ca aveti un copil mic care are nevoie de stabilitate, nu de mutari de colo colo in fiecare an. sper sa ajungeti la un compromis!
pupilici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
aurel_cris spune:
Of naspa virus mai este si asta frate,mi-a vomat iar aseara si inca odata la 1 noaptea.Nu a atins nimic pana acum,a baut un picut de apa.I-am facut supita cum mi-a zis Roli,sarurile acelea nu vrea sa le mai ia deloc nici cu lingurita,cred ca de aceea a vomat.Tot imi cere lapte saracuta dar mi-e teama sa ii dau caci i-am dat doar un picut fara lactoza cu apa de orez si gata la dat afara.Apa de la orez nu o bea,ceai nu vrea,nimic nu vrea,nu stiu ce sa mai fac.Sta doar la mine in brate sau in patut caci nu are vlaga sa se dea jos din pat.
Ceska te crec ca esti suparata si eu cand am avut fata am zis ca vreau locul meu,copilul are nevoie de stabilitate,poate va place casuta care o vedeti si iese ceva,Doamne ajuta.
Elle merge greu,of..
Mada vai de noi,de cand cu recesiunea asta am auzit fel de fel de chesti.
Darene eu am stat in pat 90% din sarcina,tin pumni sa fie totul bine iar bebe sa creasca mare la mami in burtica.
Am citit si din urma dar nu ma duce capul sa scriu ce mai vroiam sa zic,m-am imbracat dimineata cu hainele pe dos si nici nu am vazut.
Merci mult pentru sfaturi,pupici.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
emabucuresti spune:
salut dragelor!
mada of Doamne,foarte nashpa momentul, fara cuvinte mai ales pt sperietura fetei, pt faptul ca era si ea in preajma.va imbratisez!tb sa fim cu ochii in 14, of, nu stii cum sa te mai feresti de rele pe lumea asta, mai ales pentru binele copiilor
aurel cris ma bucur ca sunteti mai bine, refacere usoara ii urez micutei! eu tot citesc in clasicul capraru( care trateaza un pic detasat) despre momenul acesta al enterovirozei care poate apare l;a copii
miri nicipe departe nu te repeti ca o moara stricata, cand o maamica e in panica pe aici orice cuvant si sfat bun de la cineva trecut prin acea experienta e binevenit, zic eu. pup!
elle ai tu cumva idee ce s a intamplat cu topicul zmeuricilor iulie aug 2009? cred ca au facut capitol eronat ca nu s de gasit...
shose lume noua, va pup, ia sa va admir si eu
aurel cris paine prajita simpla nu vrea?
emabucuresti spune:
acum milan e la teatru cu tati, s doarme, masina spala multe biberoane si iaca am timp de forumit
darene odihneste te si sper sa fie bine, tin pumnii!
eu oscillo ii dau direct din flacon lui m, ii torn de vreo trtei ori in gurita, sunt singurele bomboane pe care le cunoaste, hihi, e tare incantat cand le ia( nu si eu,ca nu i le dau de placere, nah)
roli i am vazut pe fratiori in actiunea olita, sunt tare dulci. cred ca o sa il pun mai devreme pe sasha decat l am pus pe m
apropo de olita, nu mi l laudati pe milan ca face doar pipi si doar cand il pun eu, dar persevram
speaking of tv si lady gaga,preferam sa nu ne uitam la /estetica uratului/ cum caracterizez eu genul asta de clipuri.
mai las pe fundal mezzo in schimb