La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Bianca !

Miri, merci de intrebare suntem ok, ocupati cu una alta
Ce putin mai ai pana vine bebe, wow !

Elle imi pare rau sa aud de operatie insa daca e musai, fa-o. De preferat la varste cat mai mici ca uita repede ce si cum.

Alinush ma bucur ca ai mai dat pe aici, sper sa revi mai des, mi-a fost dor de tine

Vera se apropie concediul ? Ce frumos !
Sa va distrati si vorba Alinei as veni si eu intr-o geanta mica :)

Ven imi pare bine ca e totul ok in problema rinichilor. Multa sanatate doamna.

Grati intarcare usoara , sfaturi nu am, ai mei au fost genul ce s-au intarcat singuri.

Irlandeza Patricia este o splendoare!

Eliza eu nu cred ca trebuie sa iti faci griji, meniul mi se pare ok si ei nu cresc in acelasi timp in inaltime si in greutate. Asa ca nu este ingrijorator. Primavara exista un boom in inaltime, in plus vara se aseaza altfel kg pe ei facand mult mai multa miscare.

Vorbeati de greutate ....
Manechinul meu are 12 kg imbracat insa este adevarat ca are si 96-97 de cm , deci e foarte inalt . Teoretic este la minim pe greutate si la maxim pe inaltime. Si asa a fost mereu, de la 6 luni.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!

Hmmm, chestia aia cu IMC cred ca e irelevant la copii, lui Mathias ii iese aprox. 15, deci e subnutrit?
Ce-i drept ca nu mai e mancaciosul de acum 1 an, are 12,900g la 90 si .... nu stiu exact cati cm!

Mersi de sfaturi/incurajari/sustinere. Datele problemei fiind asa cum vi le-am prezentat (cu Markus), imi doresc sincer ca Mathias sa fie cel mai rau/nesimtit/tupeist copil din lume! Pe bune, e muuuuuult mai bine sa fii chemata la scoala ca a facut copilul prostii , decat sa vina copilul sensibil acasa sa planga pt. ca l-a deranjat ceva ce a zis dna sau colegii. Nah, asta simt acuma, n-as fi crezut vreodata ca ajung sa zic asa ceva....

Alina, vorba lui Miri, sper ca in urmatorii 5 ani sa apuc sa-ti scriu un mail, sa te intreb ce vroiam. Pup!

Kisses and hugs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!

Fuguta, ca plecam la gradi....

Miri,
B. e mai mult ca baietii tai, sta cu noi la masa si mananca din mancarea noastra. Incerc sa o gatesc cat pot de sanatos dar de exemplu cand noi ne infigem la un semipreparat prefer ca el sa manance altceva. Iar ieri a infulecat de la borcan fiindca ma-sa a umblat pe coclauri si nu a avut timp sa gateasca. Decat sa ii dau paine sau cereale mai bine o leguma cu carne din borcan de la 15luni+
In rest cred si eu ca ai nostri clopotei sunt membrii ai familiei, trebuie sa stea cu noi la masa. Si mie imi e greu uneori cand nu are pofta copilul si trebuie sa ii mai dau eu cu lingurita ca sa inghita si el ceva. In rest mananca singur, aseara vroia sa fie om mare cu furculita si cutit, are tacamuri pentru copii din inox.
Se raceste mancarea mea, termina tati si uneori continua el hranirea gazei sa termin si eu... sunt mancaruri care reci n-au nici un gust!
Copilul nostru mai scapa si la interdictii ca doar ne vede pe noi: duminica dmineata ii fac paine cu nutella ca vede la dl sot in rarele mic dejunuri impreuna. Ieri seara am avut cordon bleu cu pommes. A mancat si el marginile de la cordon bleu si pommes cu ketchup. Eu MA ROG sa nu aiba gena mea ci pe a bunicului lui patern si a nasului lui care sunt niste slabanogi inalti. Sigur ca vreau sa ramana exceptie cartofii prajiti si dulciurile. Bag tare la incurajare pentru legume si fructe dar nu e fan. Asta ma dispera!

Ellenuta,
uite zice si Vera. Daca nu e o amenintare pentru sanatate poate trebuie lasat asa. Mai ales ca la cel de pe spate asa adanc cum e spui ca va fi inlocuit probabil de o cicatrice care nu va fi nici ea estetica, nu? Sper orice ar fi, sa treaca Anna (si tu mamico!) cat mai usor posibil peste moment.

La controlul de 2 ani facut de noi pe 19.11.2009 gaza mea avea conf carnet sanatate 12,4kg 88cm si 51 circum. bostan. Cu entero avuta imediat dupa a ajuns sub 12kg. Hainele marimea 92 ii sunt mici, scurte in maneci si craci. Ácum ii cumpar marimea 98/104 pentru vara toamna. La gradi e cel mai mic si ca varsta si ca inaltime .... si mi-a zis nevasta preotului acum doua sapt duminica ca i se potriveste in acest context si numele. Benjamin, fiul cel mic.

Ohoooooo, intarziem!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Va citesc si cred ca eu sunt inapoiata rau: eu nu-i dau Adelei mancare de-a noastra; tot fiert/copt ii dau si separat de a noastra.
Si mananca inaintea noastra; dak as pune-o la masa cu noi, cred ca ar 'rade' tot, din toate farfuriile.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Elle, am uitat sa iti spun ieri ca am vazut si pozele tunsa si poza de acum 5 ani.Frumoasa ai fost si frumoasa esti.Ti se pare ca aratai mult mai bine pt ca in poza aceea de acum 5 ani erai machiata, daca iti pui putin machiaj si acum esti la fel ca acum 5 ani.

Am vazut si the grils se inteleg bine fetitele, si Evei ii place sa o faca sa rada pe mica.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

ramona, de acord cu tine ca nu trebuie sa-i bombardam cu medicamente ! dar... eu mor si inviez de n'spe mii de ori pe zi cand eleni este bolnavioara ... si in acel moment as "bombarda-o" cu orice numai sa nu o vad ca zace blana la pat ...

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Eu te intele foarte bine ce zici, dar nu ai prefera sa o vezi cat se poate de rar bolnavioara?Bombardand-o cu medicamente nu o ajuti, pentru ca nu-i lasi imunitatea sa lucreze deloc.Aici nu ma refer in special la tine.
Sper sa nu te superi pe mine nu zic asta din rautate, e doar o convingere a mea.

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

cum sa ma supar ???!!!! ai dreptate suta la suta!!!

din fericire pentru mine, se pare ca eleni are imunitatea un picut mai buna decat o avea dimitrakis la aceasi varsta. uite, si acum... tuseste un pic si-si duce tusea pe picioare. ii dau un sirop de patlagina si nu am ajuns pana acum la antibiotic... ideea este ca tuseste de vreo saptamana si mi-e teama ca daca nu ii trece tot la antibiotic vom ajunge...

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani Bianca, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!!!

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Am revenit.... copilul a intrat la grupa, mi-a zis tschuss mama! si dus a fost.

Laura_D,
si B mai tuseste. A fost racit ca lumea pe la inceput de februarie dupa vaccin chiar si a stat 3 zile acasa de la gradi parca. Pana spre sf saptamanii trecute ii curgea si nasul, ne luptam cu mucii. Nici acum nu e reabilitat, mai trage cate o tuse si mai apar lumanarele dar nici nu are cum sa se faca bine de tot cu gradi unde vine unul pleaca altul....virusache. Cred ca asa e si la Eleni. B a baut singur un flacon de sirop apoi m-a ajutat pe mine la unul mare si acum nu mai ia nimic. Nici de tuse nici de muci (picaturi).
Vine primavara si sper sa treaca toate....
Ieri am facut calire fortata cu B din prostia mea. El si-a facut somnul de pranz eu "gradinaream" pe balcon cu saorele in spate si mi s-a parut placut. Asa ca am plecat la gimnastica in carucior cu copilul cam dezbracat. Sosete pana la genunchi sub pantalon de jogging, fara sweat shirt pe sub geaca doar cu body cu maneca lunga si tricou tot cu maneca lunga. Avea copilul mainile bocna si nici picioarele nu erau calde in ghete. Am inghetat si eu putin in geaca de blugi... batea un vant. Brrrrrrrr! Sper sa nu-mi fi racit.
Nu ii dadusem ciorapi lungi (dres) sub pantaloni sa nu transpire la sport: zevzec cum sunt uitasem de vestiare, unde il pot schimba!

Asa-i ca va plictisesc?!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Dar nu-mi vine sa ma apuc de nimic ca intr-o ora plec: la coafor! Ce bine e cu copilul la gradi . Si mai bine mi-ar placea sa merg la job dar inca nu-i sa fie.....

Inca ceva sa va plictisesc de tot: impracam copilul de gradi iar la momentul pampers ne miram amandoi ca e doar ud. Si deodata:" mami, fac kk pentru Yvette, la gradi!" se pare ca si-a pastrat obiceiul si produce intre 10-11 ceva gros si e schimbat de educatoare.

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

miri la multi ani pentru bruno, sa fie sanatos, norocos si fericit alaturi de fratiorii lui! v am vazut si admirat in poze, noroc ca am sters virgula ca nu mergea link ul

apropo de copii sensibiluti, eu cred ca se intampla sa fie asa fiind frati mai mari, asta a eparerea mea observandu i pe ai mei si stiind cat i am suflat in fundulet lui milan, vorba aia, iar cu sasha nu am timp de asa ceva. el busieleste la greu dupa noi, nu cere in brate, sta in tarc si isi gaseste de joaca etc. la primul am fost toti trei, eu sotul si buni dupa el non stop, vorbit, tinut in brate, tot tacamul, iar acum ar vrea sa fie in continuare cineva care sa se tina dupa fundul lui non stop.
cand vad asta, incerc sa il fac pe milan mai putin dependent de mine si solicitant, si sa ii acord atentie si micutului, care dealtfel nu o solicita asa mult, dar vreau sa primeasca egal amandoi. gelozie mare nu e din partea lui m, e vb insa de atentie pe care o vrea mereu, pe care o cerea si pana sa vina s

elle imi pare tare rau ca va tb sa treceti prin acea procedura, poate totusi mai consulti si alte opinii si nu e chiar nevoie. e vb de laser?

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

ai dreptate! si la mine se intampla la fel....
eu trebuie sa marturisesc ca atunci cand ne bagam la culcare, eleni se duce frumusel in patutul ei si adoarme cu un ursulet in brate ( sau aseara a adormit cu un pampers ) iar dimitris cere sa-l iau in brate si in timpul noptii se trezeste si-mi cere sa-l tin in brate!!!

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput