La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Si eu tot dusa cu capu' sunt!

Eu nici nu m-am mai uitat; am mers 'pe mana' fetelor.

Off, Helene, ce rau imi pare .
Dar zic ca si Ceska, mai vezi un dr, auzi o alta parere.
Poate se mai poate amana, poate se mai retrage.

Te-mbratisez cu drag si sunt sigura ca va fi in regula (indiferent de solutie) si la vara, o s-o gadilam pe Anna in parc

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Elle, offf, imi pare tare rau !!! nu stiu ce sa zic... s-a marit hemagiomul de la nastere si pana acum? te intreb pentru ca ti-am spus de cazul fetitei din parcul meu care avea unul la manunta cam cat o nuca mare... la prima vizita la medic i-a spus ca trebuiie operata dar sa o monitorizeze o perioada din masuratori ecografice . si a dat inapoi intr-un an si jumatate de a ajuns de cateva ori mai mic. tot o sa o opereze dar este incizia mai mica. dar, daca trebuie operata, hai, te rog eu mult fii optimista si increzatoare ca totul va fi bine!!! chiar cu anestezia aia... uite micuta sofia cat patimeste... important este sa mergi la un medic bun si totul va fi bine!!!

vera, tin pumnii luni ca finuta ta sa primeasca vesti cat mai bune de la neurolog! nu ne-ai spus ce mai face puiul tau ?! s-a adaptat programului tau de munca? nu-i asa ca nu se mai dezlipeste de tine de cand ajungi acasa... a mea fata asa face cand ma intorc de la serviciu. aseara am imbracat-o gros si am luat-o cu mine in balcon sa intind rufele . asta dupa ce vreo 2 ore am incercat sa o fac sa stea in alta camera sa nu stea dupa mine si sa -mi pot face treaba

eu am declansat seria urarilor adresate biencutei mai devreme cu o zi ????
doar va spusei ca sunt in plina astenie de primavara
hai ca o uram trei zile si trei nopti ca'n povesti ca este ultimul clopotel aniversat

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceskule Si in Bucuresti se anunta o perioada cu doua anotimpuri. Acum e primavara in toata regula si in weekend vine iar iarna! (LauriciD...facem liga anti-iarna?).

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mai fetele care locuiti in vestul civilizat, eu consider ca sunteti niste norocoase. Sunt convinsa ca acolo medicina se face mult mai temeinic ca la noi si ca medicii stiu ce stiu cand nu imbuiba copiii cu medicamente. Eu am oroare de medici romani care stiu, nu stiu despre ce e vorba dau medicamente cu pumnul si in special antibiotice.
Eu am noroc cu un pediatru de scoala veche (a fost si pediatrul sotului), care nu se arunca la medicamente. Dar, mi-e mila de copii care incap pe mana unora care nu stiu ce fac.
Imi aduc aminte, acum 2 ani cand m-am dus si eu cu picii la vestita Marcu...sa ma asigur eu ca sunt sanatosi...ca vezi doamne, daca al meu pediatru o fi invechit...nu va spun ca am plecat de acolo mancand pamantul cand mi-a explicat ea cum ca ai mei copiii sunt bolnavi din cap pana in picioare si mi-a dat 1000 de trimiteri pe la toate specialitatile...ca deh...e spitalul ei si trebuie sa iasa profit .
De atunci nici nu am mai calcat pe acolo si Slava Domnului copiiisunt beton, iar mie mi-a venit mintea la cap sa imi ascult pediatrul, care de altfel a dovedit de fiecare data ca a avut dreptate, chiar cand eu il contraziceam si eram sceptica.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Ellenuta imi pare rau sa aud ca e nevoie de operatie. Ai consultat mai multi medici? Poate totusi nu e nevoie de operatie?

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

V-am zic sa incep din nou militaria cu Andrei la masa? Azi figuri la masa de pranz. I-am zis de cateva ori ca daca nu mananca nu are ce cauta la masa si se uita la mine senin. L-am dat jos si l-am dus la el in camera. Urlete, urlete...eu m-am dus sa mananc. A venit tacut si spasit, si-a tras un scaunel mic sa se urce singur in scaunul de masa si a mancat. Ei? Deci se poate. Pai da au si nervii mei o limita .

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
wow! Deci se poate?! Si eu fac un fel de militarie: de cand merge la gradi i-am tait portia de lapte la pranz. Mama-ocrotitoare si miloasa i-ar mai fi dat pe motivul "copilul e obosit, sa suga sa se aline, sa doarma linistit" etc. In schimb e pus la masa (cu mine si cu bunicul sau cu tati daca e la pranz acasa) sa manance mancare. Nu reusesc mereu, uneori ca azi mananca fara comentarii chiar cu pofta (desi initial a plans de oboseala). Azi a halit cam tot borcanul( am fost dimineata plecata si nu am gatit) de 275g ceea ce e mult in conditiile in care el mananca mancare ca o pasarica. Ieri cu tata-su acasa a facut scandal monstru si a primit ce a vrut: iaurt. Apoi somn. Sper sa pot continua.......

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nu stiu ce sa zic .. cel de pe burtica se poate rezolva cu injectii insa cel de pe spate este ff adanc, are ramificatii in piele .. i-au facut ecografie la ambele hemangioame .. voi incerca sa mai consult un dr sa vedem ce spune ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Mai fetele care locuiti in vestul civilizat, eu consider ca sunteti niste norocoase. Sunt convinsa ca acolo medicina se face mult mai temeinic ca la noi si ca medicii stiu ce stiu cand nu imbuiba copiii cu medicamente. Eu am oroare de medici romani care stiu, nu stiu despre ce e vorba dau medicamente cu pumnul si in special antibiotice.
Eu am noroc cu un pediatru de scoala veche (a fost si pediatrul sotului), care nu se arunca la medicamente. Dar, mi-e mila de copii care incap pe mana unora care nu stiu ce fac.
Imi aduc aminte, acum 2 ani cand m-am dus si eu cu picii la vestita Marcu...sa ma asigur eu ca sunt sanatosi...ca vezi doamne, daca al meu pediatru o fi invechit...nu va spun ca am plecat de acolo mancand pamantul cand mi-a explicat ea cum ca ai mei copiii sunt bolnavi din cap pana in picioare si mi-a dat 1000 de trimiteri pe la toate specialitatile...ca deh...e spitalul ei si trebuie sa iasa profit .
De atunci nici nu am mai calcat pe acolo si Slava Domnului copiiisunt beton, iar mie mi-a venit mintea la cap sa imi ascult pediatrul, care de altfel a dovedit de fiecare data ca a avut dreptate, chiar cand eu il contraziceam si eram sceptica.

BAIETII MEI IUBITI

Cu mine - acum 2ani, cand a facut Adela infectie urinara - nici macar n-a vorbit; m-a luat de la usa "sotul nu este?"
N-am zis nimik atunci, dar cand am luat rezultatele de la laboratorul lor - si Adela era 'santoasa' - i-am spus eu ce parerea am despre ea si spitalul pe care il detine!

Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Va citesc si cred ca eu sunt inapoiata rau: eu nu-i dau Adelei mancare de-a noastra; tot fiert/copt ii dau si separat de a noastra.
Si mananca inaintea noastra; dak as pune-o la masa cu noi, cred ca ar 'rade' tot, din toate farfuriile.

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput