La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 253

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Laura, Miri, o fi doar impresia mea, sau copiii astia din zilele noastre sunt mult mai 'sensibilosi' decat eram noi? Noua nu ne mai umbla nici naiba in coarne atata, si am crescut de bine de rau cu un self-esteem in limitele normalului...
In fine, hai ca deja vorbesc exact ca bunica

M-am gandit des zilele astea la Alina (o23), pe unde o mai fi? Cam ca si Luca al ei se comporta si Markus, am recunoscut 90% din 'simptome'.
Alina, da un semn de viata, eu una vreau sa vb. cu tine mai pe larg.

Va pupez, o zi cu mult soare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

In sfarsit suntem si noi pe drumul cel bun,duminica noaptea spre luni incepuse iarasi Bianca sa vomeze si sa faca kk apa,nici nu mai stiam de unde face ca nu bause decat putin lapte si mancase 2 sticksuri toata ziua.Avea buzele uscate si era cam fara vlaga,ne-am speriat si am plecat iar la doctor.I-am facut supita,orez fiert,covrigei,ceiut tot ce imi spuneati luam notite si ma apucam de treaba dar nimic.Cand ma vedea cu seringa sa ii dau lichide o apuca crizele de plans,nu stiam ce sa mai fac.M-am dus sa caut motilium baby,hidrasec dar nu am gasit aici.Unde mai pui ca motilium avea doar pentru adulti si zic da-mi o cutie asa sa am in casa daca ne apuca pe noi iar farmacista a refuzat sa imi vanda pentru ca intrebasem intai pt.copi.Am ramas socata cand mi-a zis ca ce vreau sa omor copilul,imi venea sa o iau la bataie,ma simteam asa de frustrata ca nu puteam sa o ajut si asta balaure numai prosti.Am urlat la ea ca am facut FIV sa am copilul asta si daca pe fata mea sa citeste ca as fi o mama criminala sa duca sa caute.Sotul intrase si el in panica zice hai la doctor iarasi,am dat telefon si ne-am dus.I-am zis ca nu a mancat decat 2 sticksri pe zi si lichide i-am dat cu seringa,iar laptele nu prea ia primit.A dat telefon la spital si ne-a zis sa ne ducem acolo caci era a 6 zi fara sa pape cat de cat ceva,incepea sa se deshidrateze.Am ajuns acolo la ora 3pm,nu bause nimic iarasi si era tare agitata.Inainte sa plecam am gasit fara sa vreau pachetelul cu carbonat de calciu pe care il aveam din Romania.Asta vara cand Bia a stat la mama a avut tot asa un episod de enterocolita dar fara voma.I-a dat debridad,smecta,chiar si antibiotic, parca nu se termina deloc diaree,atunci dr. de familie i-a zis sa ii dea un varf de lingurita de carbonat de calciu.In 2 zile fata nu a mai avut nimic,asa ca pana sa plec la spital i-am dat carbonat de calciu.Bine ca am facut asa caci la spital doctorul zice a inceput sa se deshidrateze sa ii dau orice sa manace ca altfel trebuie sa o puna la perfuzi.Asa ca doctora mi-a adus sa ii dau inghetata si suc de portocale,am ramas cu gura cascata.Pai zic ce facem cu diaree ca doar o schimbasem,cica nu conteaza acum,trebuie sa manace.Cu inima stransa i-am dat niste inghetata, 2 seringi de suc si a vrut 2 sticksuri.Si uite asa am trecut de noapte si nu a vomat,dimineata a mai mancat un sfet de paine prajita,2 sticksuri,o jumatate de pahar de apa si ne-a dat drumul acasa.A slabit 500gr. dar cred ca este pe drumul cel bun caci nu a mai vomat.Culmea aveam inima cat un purice de frica diareei dar nu a mai facut,a facut chiar tare daca va puteti imagina.Ma gandesc ca acel calciu a strans-o la burtica,asa a zis dr. atunci ca asa se face branza si ca e foarte bun..Am avut noroc ca l-am gasit,am cautat de am inebunit ca nu stiam unde il pusesem.Dar nu mi-a venit sa cred cand au zis astia ca nu conteaza daca vomita sau are diaree sa ii dau orice ca ei nu vor sa o puna la perfuzi.Am cerut ceva antibiotic si m-au refuzat,au zis ca ei la copii nu dau absolut deloc antibiotice ca le scade imunitatatea.Practic la copii ei nu dau medicamente,trebuie ca organismul la bata virusul.M-au tinut peste noapte acolo sa vada daca bea ceva fara sa mai vomite.Cand am plecat se felicitau ca mi-au pus fata pe picioare fara sa ii dea absolut nimic.
In alta ordine de idee a luat-o pe mama acum,are niste dureri groaznice de burta,nu-i vine sa creada ce dureri o fi avut si fata saraca.Tot asa nu poate pune nimic in gura.Naspa virus.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

INCREDIBIL!!!!!
una peste alta... offf... bine ca s-a facut bine!!!
Doamne, prin ce ati trecut...
laura biencuta mica !!!
maine este ziua ei...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Laura, Miri, o fi doar impresia mea, sau copiii astia din zilele noastre sunt mult mai 'sensibilosi' decat eram noi? Noua nu ne mai umbla nici naiba in coarne atata, si am crescut de bine de rau cu un self-esteem in limitele normalului...

M-am gandit des zilele astea la Alina (o23), pe unde o mai fi? Cam ca si Luca al ei se comporta si Markus, am recunoscut 90% din 'simptome'.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

si acum ma infior de spaima cand imi amintesc fata , tonul dar mai ales "zicala" favorita a mamei mele: amintiri din copilarie :
" eu te-am facut/ eu te omor daca..." si urma dupa caz ce dorea in acel moment de la mine...
pai daca i-as spune eu asa ceva lui dimi ... cred ca l-as baga in spital si nu ar lua pozitia de drepti cu capul in jos asa cum faceam eu in fata darzei mele mame

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Stancutza este normal sa ai starea asta,eu doar pentru virusul asta naspa ma apucase disperarea si nu se compara cu o operatie.Va tinem pumni si ne rugam ca totul sa fie ok.Curaj mami.
Lala_D frumoase activitati,eu nu sunt asa de talentata in privinta asta.
Ceska cum se mai simte Benji?Eu am luat frica acum,cum citesc ca voma si kk moale ma ia groaza.
Ven ma bucur ca totul este ok,mi sa intamplat si mie sa am diagnostite naspa de la somitati.Eu am fost si inca sunt o persoana care se subestimeaza,imi doresc din tot sufletul ca Bianca sa nu semene cu mine.De ce sa nu recunosc mai intra cateodata sotul in mine si ma scutura bine,mama cred ca nu si-a dat seama de problema mea.Am avut noroc ca sotul meu stie ce pot si ma incurajeaza mult,mie si rusine sa zic uneori vine cu mine la interviuri sa ma sustina.Cand se termina si am rezultate bune imi spune mereu vezi ca nu esti asa cum gandesti tu,acelasi lucru spera si el ca fata sa nu semene cu mine.
Laurici asa-i la noi barbati sa cred mai destepti decat femeile,greu se va schimba mentalitatea asta.
Vera ma rog ca micuta sa se recupereze cat mai repede,nu vreau sa imi imaginez ce este in sufletul prospatei mamici si taticului.
Lala 20vai ce om poate sa fie,sa isi puna copilul sa asiste la asa ceva iar socrul tau la ani care ii are ar trebui sa gandeasca altfel.Ai grija de tine,de fetita,iesi neaparat din legatura asta,sper ca nu va avea repercursiune asupra fetitei comportamentul tatalui ei.
Darene ma bucur ca a iesit analiza buna,important este sa creasca,ai grija de tine.
Miri citesc cu mare placere mesajele tale,m-ai facut sa zambesc dupa multe zile stresate.
Ma duc sa ma odihnesc nitel parca ma simt terminata dupa zile acestea,de 3 nopti nu am dormit mai deloc.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

David
Sa cresti mare si ai parte numai de bucuri in viata.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

si acum ma infior de spaima cand imi amintesc fata , tonul dar mai ales "zicala" favorita a mamei mele: amintiri din copilarie :
" eu te-am facut/ eu te omor daca..." si urma dupa caz ce dorea in acel moment de la mine...
pai daca i-as spune eu asa ceva lui dimi ... cred ca l-as baga in spital si nu ar lua pozitia de drepti cu capul in jos asa cum faceam eu in fata darzei mele mame

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

M-ai facut sa rad asa imi zicea si mie mama,cu toate astea eu in mintea mea zic ca poate de aceea ma subestimez asa ca nu faceam totul perfect cum vroia ea.Sau cine stie asa este firea mea si gata,nici mie mama nu mi-a cantat niciodata in coarne.
Cat despre sistemul astora de aici mama cand a vazut-o pe asistenta cu inghetata si sucul de portocale zice muream de batrana si nu credeam ca se trateaza asa diareea.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

intrasem sa va ofer o si sa va spun ca am iesit aseara la terasa (de la pizzerie) insa m-a lovit in moalele capului postul lalei ..

lala mi s-au inmuiat picioarele si mi se invarte inca capul .. cat noroc ai avut ca nu ti-a furat copilul .. mai mami, cand o sa inveti sa nu tot ce zboara, se mananca .. ca nu trebuie sa ai incredere in animal nici de ici pana dincolo .. sub nicio forma nu trebuie sa-l mai lasi sa va vada .. si sper din tot sufletul ca la divort sa nu-i acorde drept de vizitare. stai departe de el si fii cu ochii in patru. acum ce faci cu hartia aia pe care te-a pus s-o semnezi? ia de la politie ordin de interdictie, musia! Doamne prin ce ai trecut si inca treci .. eu sper sa scapi definitiv de animal!

ven sa-i pup eu pe baietii tai de scumpi si frumosi. si noi suntem cu gelozia in floare dar ne tratam ..

miri ce martisor ai primit de la mami tau?

laurici asta se intampla in 2004, aveam o dacia nova .. i-am dat asigurarea pana la urma boului caci nu aveam chef sa stau pe drumurile tribunalului ..

darene ma bucur tare ca esti ok. tin pumnii sa fie bine! felicitari pentru menajera.

cristina ce bine ca e pe drumul cel bun bia. oricum, mi se pare incredibil cun "trateaza" doctorii de acolo pacientii .. mai ales copiii ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Lala20 sunt inmarmurita! Dar nici nu pot sa spun ca nu m-as fi asteptat la orice nenorocire de la acest individ. Stai cat mai departe de el. Te-as sfatui sa incerci si obtinerea unei interdictii asupra lui.

Cris, ma bucur ca Bianca s-a vindecat. Maine se va putea bucura de ziua ei.

Ven, Miri si Marc al meu e exagerat de sensibil. Eu dau vina si pe zodie. In el ma vad pe mine cand eram mica. Reactionam la fel. Andrei e la polul opus. Daca face o prostie, oricat m-as supara pe el, sau chiar daca primeste la fund se incranceneaza si mai tare si nu da o lacrima. Eventual urla la mine (nu plange)...adica ma cearta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

aurel_cris, iti place, nu-ti place, asta e gandirea vestica. pana sa dea stia antibiotic copilului trebuie sa fie convinsi ca ii e viata in pericol. si da, si eu sunt de parere ca mai bine isi fac eimunitate (ok, au fost ile crancene si pt ea si pt voi) decat la cel mai mic semn de molesheala sa-ic eara organismul interventie medicala. cu bicarbonatul, habar n-am. stiu ca lua frate-meu cand ave apb cu stomacul, dar pt ce exact... important e ca a functionat si ca bia e pe drumul cel bun:)

din ciclul "eu te-am facut, eu te-omor":)) rad d ema sparg:) sunt ca maica-mea! ii zic de trei ori lui bruno ceva, nu fac,e tip la el. pt ca stiu ca face daca tip. sau ma ridic d epe udne stau:) sacha ma ignora cu o nonshalantsa de nu s epoate si-mi aduc aminte d ezilele cand maica-mea se uita doar urat la mine si eu executam cu 5 etape inainte:)))) dar tot mis e pare ca bruno e foarte sensibilos, foart eneicrezator. si daca n-am incercat sa-i aratam ca e grozav... si unde il vezi in comparatie cu sacha.... la terenurile de joaca bruno sta si contempla, sacha vine deja de trei ori in cap pana frac'sus e hotaraste sa incerce....

fetelor a dat soarele!!!! va dati seama???? (bine, temperatura e din nou -1)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

asa .. aseara m-a scos sotu' la restaurant .. vorba vine, caci ne-am intalnit cu niste prieteni la terasa de la pizzerie .. m-am distrat cu prietenele mele, am vorbit cate in luna si-n stele. acasa insa .. anna a dat shou .. a plans neconsolat vreo 40 de minute. in cele din urma, s-a luminat socrela si i-a dat cu calgel si nurofen .. erau si ai mei aici. mama era agitata ca nu poate s-o potoleasca pe anna .. din astea (a vrut chiar sa ma sune sa ma intorc acasa). eva s-a sculat si ea cand a auzit scandalul .. in cele din urma, au adormit amandoua la 11 ..

acum, prietenii au programat o noua iesire pe 8 martie .. cred c-o ratez. in primul rand, ca au si ai mei o invitatie la restaurnat de la niste prieteni si second .. mama mi-a sugerat ca pana nu mai creste anna, sa stau in casa cu ea .. sa nu mai avem momente din astea ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput