Senioare mari,mijlocii si mici(77)
Raspunsuri - Pagina 7
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 orez cu lapte vrea careva??? prima strigare....a douaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
Oricat mi-ar placea, cred ca s-ar lua la bataie cu ce am papat noi
Multam
galliciana spune:
samiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
nu m-a duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!!!!!!!

si mi-a facut-o sotioruuuuuuul...si s-a descurcat de minune...ca un profesionist!!!

da inainte sa-mi faca injectia...am plans...ca mi-a fost frica![]()
galliciana spune:
alioooooooooooooooo!!
samiraaaaaaaaaaaaaaaaa!
daca as avea un frate/sora de 5 ani,l-as trimite la tine!![]()
![]()
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
samira33 spune:
da' imi da stare de somnolenta...altceva vaz' ca nu mi se intampla deocamdata...doar mi-e somnic.
mi-a facut la 6 si ceva injectia.
galliciana spune:
bine,mey, si ne lasi sa plangem dupa tine?????????
ia trimite tu la baba un numero castigator,sa te sun io tomorrow....![]()
samira33 spune:
de ce galli???sa rada de mine ca am plans???
io asa fac mereu...ca-s fricoasa![]()
da dupa aia...am dat-o din plans in ras...am urcat scarile plangand...si le-am coborat-dupa injectie ,cu gura pana la urechi.![]()
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 nu m-a duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() si mi-a facut-o sotioruuuuuuul...si s-a descurcat de minune...ca un profesionist!!! ![]() ![]() ![]() da inainte sa-mi faca injectia...am plans...ca mi-a fost frica |
Felicitari!!
Sa stii ca io mi-am facut singurica injectiile, mi-a explicat cineva prin tel ce si cum, si m-am apucat de ele. Desi soata a absolvit si scoala de asistenti nu s-a incumetat sa mi le faca

. Cica ii e mila.Sincer mai misto sunt astea decat cele in buca
22+ cu

samira33 spune:
nah...acu' mi-e rusine...ce sa mai zic!!!
da asa ma vaicaresc eu mereu...si apoi cand constat ca nu e chiar asa de tragic...rad ca toanta.![]()