Senioare mari,mijlocii si mici(77)
Raspunsuri - Pagina 2
galliciana spune:
am gasit ceva interesant:
http://www.bucataras.ro/retete/4576/painici-cu-dulceata-de-visine.html - multumesc oana!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
lyly_mar spune:
Luminit,fetita draga
Noi suntem langa tine ,cu o vorba buna,cu o incurajare,cu o imbratisare(asa mai virtuala).Dar tu stii ca o sa mergi mai departe, ca puterea este in tine si ca acum este normal sa iti plangi puiul.Dupa cum au spus si fetele,plangi ca sa te linisteti.Faptul ca ai ramas insarcinata este o batalie castigata,iti tb un dr bun care sa-ti dea tratamentul adecvat.
Ma bucur ca ai rezolvat cu rezidenta,acum te apunci sa inveti olandeza?
Si referitor la fata ta,este normal sa ii duci doru si grija.Dar gadeste-te ca poate tu stateai la Satu Mare si fata ta era studenta in Buc.Si poate avea si servici ,cum au destui studenti,si tu o vedeai de Pasti si de Craciun.O sa vezi ca o sa se descurce si o sa-i fie bine
Te asteptam cu drag
lyly_mar spune:
Fetelor,Trattoria asta este pe Bd Lascar Catargiu nr 56 ,intr-o casa de asta nationalizata?Pe partea dreapta de la Pta Roamana cand vii?Dc da,cam nasol cu parcarea
galliciana spune:
feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
care o luati si pe lyly in drumul vostru????
bey,lyly,nu vb de satu mare, ca e pe langa mine,bey....
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar galli,pt ce sa ma adun?Sa imi trimiti retete?Ma confunzi...... |
Zii mai bine, la ce magazin le gasesc?Si de fapt...cam ingrasa,nu?
galliciana spune:
mi-e pofta de ceva dulce, si ma duc la buca; aseara mancam paine cu gem.... eveniment.....1 felie,ani, numai 1!!!!
papanasi am facut odata,nu au iesit, si gata...
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? care o luati si pe lyly in drumul vostru???? bey,lyly,nu vb de satu mare, ca e pe langa mine,bey.... astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galii,fetele vin de la servici.Daca eram la servici avea cine sa ma ia,ca eram aproape de Moll Vitan.Eu fiind acasa acum ,poate la plecare sa ma ia cineva...
Scuze ,am vrut sa zic Baia Mare
galliciana spune:
lyly,doar nu esti in bm??!!
!!!