Ce sport la 5 ani si unde?
Raspunsuri - Pagina 3
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Fie`mea de exemplu niciodata nu va fi un sportiv de elita, pentru ca este foarte, foarte precauta si lenta Insa nu spune nu din start la nimic, doar ca ii ia foarte multe timp sa se hotarasca sa faca primul pas La gimnastica asta`vara umblau si fete de 2-3 ani Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
am si eu o durere, ca fiica-mii nu ii place apa decat pana la gat , tot ce atinge fatza, ochi, par, nu suporta deci ar trebui sa nu mai visez la inot iar eu speram sa nu ma mosteneasca... dar tot mai sper ca in timp, cine stie.
It is a miracle that curiosity survives formal education
gabitza2005 spune:
Noi am incercat inot de la 4 ani - a cazut in bazin si cu toate ca a iesit singur s-a speriat asa tare ca nu mai vrea la piscina. Abia l-am convins sa intre in apa vara trecuta in concediu. Eu tot as vrea sa faca inot deoarece consider ca il ajuta sa se dezvolte armonios. Poate mai incercam primavara asta dar la alt bazin, cu alt profesor..
Karate face la gradinita -din toamna pana acum a invatat sa salute si inca trei figuri...pierdere de vreme si consider neprofesionalism din partea profesorului.
El tot o tine una si buna ca vrea fotbal dar eu zic ca-i prea mic si riscul de accidentare prea mare.
Ski - dupa o lectie a declarat ca nu-i place ca il strang pantofii (claparii) asa ca nici nu a mai vrut sa invete.
Si in vara acum o sa incercam tenis eu imi doresc sa-i placa si sa vrea sa continue dar dupa cum stau treburile cu mofturile lui cred ca trebuie impins de la spate.
Daca nu merge nici asa o sa incercam toate sporturile -poate poate o sa-i placa unul. Consider ca exercitiul fizic este necesat copiilor crescuti la bloc.
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cygni
am si eu o durere, ca fiica-mii nu ii place apa decat pana la gat , tot ce atinge fatza, ochi, par, nu suporta deci ar trebui sa nu mai visez la inot iar eu speram sa nu ma mosteneasca... dar tot mai sper ca in timp, cine stie. It is a miracle that curiosity survives formal education |
La inot, anul trecut, au fost copii de 4 ani+ , o serie intreaga insa aici a depins de antrenor.
A stiu cum sa faca sa-i obisnuiasca pe copii cu apa.
Apa era calda, ei erau asezati pe margine frumos, fiecare isi astepta randul sa fie dus in apa
Psrintii - aici a fost bai, unii sperau ca in 10 ore sa invete astia mici stiluri Aiurea. In 10 ore e ok sa se obisnuiasca ei cu apa, sa le treaca frica, sa reuseasca sa-si bage capuk pe sub apa, etc.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Alexandra spune:
Da-l la patinaj. Baieti putini, fete frumoase, figuri pentru impresionat audienta feminina mai tarziu. In plus castiga imunitate in fata racelilor, virozelor, etc. si se dezvolta frumos.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Alexandra Da-l la patinaj. Baieti putini, fete frumoase, figuri pentru impresionat audienta feminina mai tarziu. In plus castiga imunitate in fata racelilor, virozelor, etc. si se dezvolta frumos. |
Sunt patinoare acoperite deschise tot timpul anului, accesibile si copiilor mici in Romania?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
De patinat iarna, cel putin in Oradea.
Vara, rolele si trotineta si bicicleta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei De patinat iarna, cel putin in Oradea. Vara, rolele si trotineta si bicicleta Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Iarna avem si noi, la Piatra si cred ca sunt in multe orase. Ma intrebam daca se poate si primavara/vara la noi in tzarisoara. Ca din cate stiu, cei care practica patinajul ca sport de performanta se cam duc in alte tari sa se antreneze.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
sirimie spune:
Cred ca sint patinoare deschise tot timpul anului, la stadionul national parca
As vrea sa incercam tenis. Multumesc frumos pentru locatii, din pacate Tei si Herastrau sint foarte departe de noi. In centru nu sint locatii de tenis?
mamagiuliei - felicitari pentru statutul de moderator
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
ingridnen spune:
Bun subiect... noi am incercat pe la 5,5 ani karate, se plictisea si nu i-a placut.
Inot nu vrea, nu intra in apa decat pana la genunchi :)
Dansurile nu-i plac.
Si in zona unde locuim noi chiar nu avem unde sa-l ducem la alt sport.
Stam pe langa Palatul Copiilor si acolo in afara de karate si fotbal (antrenamente afara, pe orice vreme, si al meu raceste repede...) nu avem alte oferte.
Ramane iarna patinaj.. cand si cand... si vara bicicleta, role si skateboard
Ingrid si Cristi 7 ani
sanziana72 spune:
Pentru baieti ar merge artele martiale (si sunt multe, nu doar karate, fiecare cu specificul ei: judo, aikido, taewkondo...), dansul, gimnastica daca ii place,.
Tocmai am vazut azi dimineata un afis la gradinita de la clubul de fotbal local ca inscriu copii de 5-6-7 ani.
Scrima si tenisul nu prea sunt indicate la aceasta varsta pentru ca dezvolta mainile diferit. Fratele meu a facut scrima la o varsta putin mai mare si avea diferenta de grosime intre maini. Din motive medicale a intrerupt insa si mainile si-au revenit, dar nu imediat.
A avut insa un coleg care facea tenis de mic si a facut in continuare la care diferenta intre muschii mainilor era foarte vizibila.
Asa ca eu nu as merge pe sporturi care favorizeaza doar dezvoltarea anumitor parti ale corpului, le trebuie ceva armonios.
La patinaj nu e obligatoriu sa aiba patinoar tot timpul anului. Vara antrenamentele se fac pe stadion si constau in conditie fizica si elemente specifice.