Ce sport la 5 ani si unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tonnia

Lali, baiatul tau face tenis sau minitenis (cu fileu si racheta mai mici)?

tenis normal: terenul si fileul sunt cele pentru oameni mari, racheta i-am luat-o speciala pentru varsta lui, mai mica si mai usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

La 5 ani l-as cam lasa in pace.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Cristina_OR multumim pentru urari Nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul de repede.

Idei foarte bune. Inot nu ii place, ski nu place parintilor

Si eu as vrea sa incercam tenis, unde se primesc copii mici? Si karate unde se fac? Ar fi interesant si scrima dar nu am nici cea mai vaga idee unde se face.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Noi facem in parcul sportiv Tei. Cu antrenor care ia si copii, evident. Si are multa rabdare se mai si joaca, mai face si cate o intrecere de .... curse cum spune baiatul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

La 5 ani l-as cam lasa in pace.

De ce ?
Al meu nu face de performanta, azi dimineata m-a intrebat daca e ... miercuri, ca atunci e ora de tenis. Si cand il vede pe antrenor fuge 100 m sa il ia in brate...
Acasa imi arata cum se numara la karate in... chineza !
Dar, de exemplu, au si balet la gradi si el nu face, nu ii place, nu vrea, se joaca in timpul asta si e super OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Copiii sunt foarte diferiti.
La 5 ani nu sunt mici si sunt capabili sa-si exprime dorinta sau refuzul. Parerea mea.
Daca ne gandim ca in alte tari se face inot dinainte sa implineasca bbii 6 luni ... nimeni nu spune ca-l inscrii la un sport si-l duci ca pe un cal de curse

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Nu stiu unde in Bucuresti, dar si eu am fost data la tenis la 5 ani si mi-a placut foarte mult. Ca m-am delasat cand am crescut, e alta treaba. Dar cum nici eu nu am iubit inotul (imi era frica), tenisul a fost o optiune foarte buna. Mai ramane sa-i si placa.

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Copiii sunt foarte diferiti.
La 5 ani nu sunt mici si sunt capabili sa-si exprime dorinta sau refuzul. Parerea mea.
Daca ne gandim ca in alte tari se face inot dinainte sa implineasca bbii 6 luni ... nimeni nu spune ca-l inscrii la un sport si-l duci ca pe un cal de curse

O, da ! Al meu e capabil cu siguranta ! Si nici daca as vrea nu prea as putea sa ii schimb hotararea. La noi e clar: tenis si karate DA, ski, da, inot asa si asa, balet deloc, bicicleta asa si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fie`mea de exemplu niciodata nu va fi un sportiv de elita, pentru ca este foarte, foarte precauta si lenta Insa nu spune nu din start la nimic, doar ca ii ia foarte multe timp sa se hotarasca sa faca primul pas
La gimnastica asta`vara umblau si fete de 2-3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Cristina_OR multumim pentru urari Nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul de repede.

Idei foarte bune. Inot nu ii place, ski nu place parintilor

Si eu as vrea sa incercam tenis, unde se primesc copii mici? Si karate unde se fac? Ar fi interesant si scrima dar nu am nici cea mai vaga idee unde se face.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Noi facem tenis la Scoala de tenis din Herastrau.Sunt copii si mai mici, 4 - 5 ani. Se face in grupe de doi sau trei copii iar la cerere si in functie de timp, se poate face si singur(si costa mai mult).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Fie`mea de exemplu niciodata nu va fi un sportiv de elita, pentru ca este foarte, foarte precauta si lenta Insa nu spune nu din start la nimic, doar ca ii ia foarte multe timp sa se hotarasca sa faca primul pas
La gimnastica asta`vara umblau si fete de 2-3 ani

Al meu e de-a dreptul fricos, nu se catara, ca va cadea, nu vrea patine ca e gheata tare, nu vrea fara bagheta la inot chiar daca antrenorul e langa el, etc. Cu toate astea ii place tenisul foarte tare, cred ca se considera foarte in siguranta. Iar lent este, ca e cam grasunel . Asa ca poate nu ati descoperit sportul potrivit inca. Orice e posibil. Eu, mama de copil cu tendinte de ingrasare consider ca e de datoria mea sa ii deschid apetitul pentru sport si sa incercam pana gasim ceea ce ii place. Apoi e treaba lui daca va continua spre performanta, nu e o optiune a mea.

Mergi la inceput