Ce sport la 5 ani si unde?
Eu as vrea sa il duc pe Vladut la un club sa faca un sport potrivit dar nu stiu nici ce sport nici ce club
Ce sport e potrivit pentru 5 ani (in afara de inot care nu ne place) si unde?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
szivarvany spune:
Prietenii Giuliei practica: judo, karate, fotbal sau tenis.
Fiului tau ce i-ar placea sa incerce ?
Cred ca trebuiesc incercate cat mai multe sporturi si vazut la ce are talent si tragere de suflet
Noi am facut inot, gimnastica si speram curand sa ajungem la balet/dans de societate si musai la karate&co
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Lali spune:
Noi facem karate si tenis o data/saptamana si Dragos e tare incantat. Karatele la gradi, ca optional, tenisul separat. Antrenorul de tenis spune (si am vazut si eu) ca face progrese. Mie mi s-a parut super tenisul ca merge si iarna la balon si e suficient de cald ca sa nu imi fac probleme de transpiratie/raceala, etc.
Daca vrei amanunte da-mi PM.
Noi am mai incercat si inot si ski, sezonier.
Iasmin08 spune:
Eu si sotul meu am optat pentru scrima. Nu stiu insa unde anume se face scrima in Bucuresti
Nu pot sa spun ca de la 5 ani intra in competitii sau.. Dar pot participa la antrenamente. In principiu aici ii prefera totusi dupa 9-10 anisori. Cei mititei fac antrenamentul dar nu la modul la care il fac cei mari. Ii poate familiariza cu spada, pozitia normala, punctajul samd. Depinde de amtrenor.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Cricor spune:
Al meu la 5 ani facea patinaj iarna, inot vara.
La 5.5 ani a inceput karate...asta face continuu de atunci.
Acum, la 8 ani, face in continuare karate..in rest iarna patinaj si ski, iar vara inot. Patinajul si ski-ul nu saptamanal (mai ales ski-ul) dar cat de des se poate.
buflea spune:
Eu tocmai am dus copilul la ski si nu aveam unde sa ma laud .
Sunt absolut socata de cat de repede a invatat sa skieze - din a doua sedinta cobora deja pe partie de incepatori, la a treia cobora pe partii medii ...ca sa aveti o comparatie, o partie medie este Clabucetul din Predeal (asa cum mi-l mai amintesc eu). Trebuie sa existe si Romania cursuri de ski, banuiesc ca lectiile plus echipamentul sunt destul de scumpe, asa sunt si aici dar merita banii cu prisosinta ... cu cat sunt mai mici cu atat invata mai repede.
I afara de ski, Alex mai face hochei si fotbal.
Deus spune:
al meu la 5 ani face inot si dansuri
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Cristina_OR spune:
LA MULTI ANI lui Vladut pt implinirea celor 5 anisori
va dorim si noi tot ce va doriti voi
despre sport, nu-mi dau cu parerea, caci eu locuiesc intr-un orasel micut, nu prea sunt cluburi decat de karate, si oricum al meu nu are voie sa faca efort prelungit.dar am obervat ca e ziua lui Vladut peste cateva ore, si vroiam sa va urez petrecere placuta!
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
mirela alina spune:
Matei merge de doua luni la tenis, de doua ori pe saptamana......si e tare incantat
sirimie spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Cristina_OR multumim pentru urari Nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul de repede.
Idei foarte bune. Inot nu ii place, ski nu place parintilor
Si eu as vrea sa incercam tenis, unde se primesc copii mici? Si karate unde se fac? Ar fi interesant si scrima dar nu am nici cea mai vaga idee unde se face.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog