"Dovlecei de sept-oct 2009 *94* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 13
techila spune:
buna seara,
uram si noi (cu un pic de intarziere, dar tot e bine ca e inainte de miezul noptii) numai de bine unor bebei si felicitam mamicile aferente, dragi mie in mod deosebit
LA MULTI ANI, ATOMIX!!!
LA MULTI ANI, ZEINA!!!
sa fiti sanatosi si fericiti.
felicitam dintisorul paunitei
felicitam pe madalina ca face capitole noi
sesizam absenta iulikai. unde bantui mami?
multumim frumos pentru aprecieri si urari
va zic imediat ce a fost azi la dr...sa imi adun gandurile un pic ca nu a fost chiar de bine...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
madalina84 spune:
"Si-ntre noi fie vorba,dk n-o avea nimeni chef sa-mi mai raspunda o sa incerc sa mai caut si in urma.Exista posibilitatea de a urmari mesajele cuiva pe DC?!"
Eu dupa cum vad nu prea sunt active fetele,asa ca mai asteapta pana maine daca nu ii poti da un pm MONICAI sau FRAGUTZEI ca ele s-au confruntat cu DA
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Luci... Je t'aime!! |
m-ai dat gata cu replica asta in spaniola
PS - ramai febletea mea de pe vremea cand doamna cu pisica iti dadea pumni in gura sa scoti fata din masina de spalat.....de-atunci m-am indragostit de tine
Glumele sunt modul meu de a depasi orice stare mai grea, de orice natura...iar tu ai simtul umorului din belsug
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui madalina84
Cadoul?!? |
nu, ala de-l cumpara
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui lutoniana
nu, ala de-l cumpara Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Nu ma, dintele !
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
doris_79 spune:
Fetele ,ma bag si eu la. Noapte buna!
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
m-ai dat gata cu replica asta in spaniola PS - ramai febletea mea de pe vremea cand doamna cu pisica iti dadea pumni in gura sa scoti fata din masina de spalat.....de-atunci m-am indragostit de tine Glumele sunt modul meu de a depasi orice stare mai grea, de orice natura...iar tu ai simtul umorului din belsug Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Oof draga mea, nu-mi aminti de greseala aia... Cati bani am lasat la psiholog in speranta ca face ceva cu copilu'... asa l-a marcat experienta aia cu masina... Tresare cand vede reclame cu Calgon, Persil... La Coccolino plange!!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
lutoniana spune:
Eu am imbaiat copilul si acum sper sa si doarma.....dar mai repede vad ca dormiti voi in papuci .....
Numar pana 3 si sper sa iesiti de unde v-ati ascuns