FIV sau inseminare cu donatoare/donator (31)
Raspunsuri - Pagina 4
inna30 spune:
am scris ca o analfabeta dar intelege-ti voi ca sunteti fete istete, andy e pe mine si biata tst la cat o buseste andy nu mai bat bine tastele.va pupic
rodicuta32 spune:
Inna-sper ca te-am votat,adica doar trebuia trimis codul,nu?
Eu asta am facut!
Cipcirip ce ma bucur ca ai intrat! Eu zic ca inca poti spera pana marti cand afli valoarea betaHCG-ului si mai ales daca nu-ti vine ciclul... Musai sa intri mai des,mai ales acum ca Bytzi a luat o pauza... Tot cu Mutuliga ai facut inseminarea?
cipcirip spune:
Rodicuta tot cu Mutuliga. Nu-mi vine CM dc iau progesteron. Eu credeam ca am rez pozitiv pt ca am avut semne shi mai am shi acum dar totul se datoreaza progesteronului
Cirip
rodicuta32 spune:
Mai bine iei in continuare progesteron,pana stii sigur daca esti insarcinata sau nu...
cipcirip spune:
Da Rodicutza, asa o sa fac dar sperantza mea e aproape zero.
Inna am votat shi eu. Nu mai fac test de pp pt ca nu mi-am mai cumparat, ashtept rez la BHCG.
Iuca LA MULTI ANI !!!
simonete spune:
Cip din pacate in z 14-a........nu prea mai are sanse sa se pozitiveze , doar daca nu a fost testul bun , ceea ce nu prea cred
Off , secretoaso , daca stiam iti tineam pumnii !
Totusi si sper sa fi fost vreun lot de teste expirat .
yarrina spune:
As vrea sa ne felicitam cu toatele pentru ziua de maine, si mamicile si viitoarele mamici, pentru ca este o zi speciala pentru noi toate. Sa fiti iubite si fericite si sa vi se indeplineasca cel mai de pret vis...de a deveni mamici! Va pup pe toate fara exceptii si va doresc sa aveti o zi minunata!
inna30 spune:
LA MULTI ANI IUBITELE! SA FITI IUBITE, FERICITE SI SA VA IMPLINITI CAT MAI CURAND VISUL DE A DEVENI MAMICI.VA PUPAM DULCE DULCE .
poze andy
http://picasaweb.google.com/stamate32/BebeMic?feat=directlink