Bravo Marsy!! Hai Jeni_h !!! Iepu 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

annya felicitari pt achizitii ! ce culoare are caruciorul?

asteropi cred ca e mai inaltuta de 50 :)

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

In primul rand felicitari mamicilor de DANIEL,PETRU-GABRIEL, IOANA, SI BAIETEL, sa aveti bebelusi sanatosi si laptic din plin sa le dati.Silvia sper sa scapi de rani repede si sa poti sa alaptezi bine si usor.
In al doilea rand am viztat-o azi pe tanti doctor, convinsa fiind ca imi va spune ca bebe e pe vine, fiindca eu de cate ori stau in picioare simt ca il scap.Plus ca ma masuroatoare burtii deja era cu ceva cm mai mica, semn ca bebeul s-a dus bine in jos.Si cand colo, sa vezi trasnaie, colul meu e luuuuuuuuuuuung, posterior si nici gand sa fie deschis sau sa am vreun mm de dilatatie.Asa ca mi s-a prezis ca pana la sf sapt viitoare nu prea am sanse sa dau semne de nascare.Insa eu deja nu ma mai simt bine( de la 80 de kg, ce pretentii sa am), obosesc din orice, daca stau in picioare ametesc si ma ia cu lesin, cand is intinsa ma doare ba una ba alta , asa ca am optat pt a avea nasterea indusa.Spre marea fericire a sotului meu, care vroia sa aiba baiatul nascut de martisor,tanti doctor este on call luni, drept pt care atunci mi se va induce si mie nastrea.La acest moment nu simt emotii, nu simt nimic... doar o mare usurare! Vreau sa il vad mai repede, sanatos, si sa vad cum il va chema
Ma duc sa termin papica.Azi cu ajutorul celui de Sus ajung parintii mei la noi.
V-am pupat dulce pe toate.Celor ce vor naste intre timp sa le fie usurel si sa nu aiba nici un fel de problema.Doamne fii cu ai nostri copilasi si ocroteste-i pe cei de la adapost, pe cei ce-s pe drum spre lumina si pe cei deja adusi pe lume

Stefanna mami de si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui jeni_h

Dragelor,

va multumesc ca va ganditi la mine si ca ma sustineti pt ziua de maine cand am "intalneala" cu bebelina. De abia astept sa facem cunostinta

am emotii....

va pe toate

39+ Sarah Maria

Nastere usoara!
Va fi totul bine!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Hopa am ajuns acasa
intru in graba sa va spun 2 vorbulite.
Va multumesc ptr incurajari si urari.
S-a nascut bebe Daniel de dragobete 3600g 51cm apgar 9. inca n-a aparut laptele la mine, am facut rani urate la sani si ii dau acu biberon , o sa incerc sa il mai pun si sa folosesc pompita ca nu vreau sa se obisnuiasca cu biberonu.
va pup

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 39+ Daniel
AMR ore...
BEBE

FELICITARI!
Recuperare rapida, sa vina laptele pt bebe ca sa-l poti alapta si un bebe cuminte!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna fetele!
N-am mai avut vreme sa intru si dupa atata colindat prin BabyExpo ieri m-a durut tare spatele

Daca ati fost la editia de anul trecut, sa stiti ca mari diferente nu sunt. Eu sunt tare dezamagita, f prost aprovizionati (cel putin astia de la Graco de unde vroiam sa imi iau carucior), putine oferte, majoritatea au aceleasi preturi ca si pe net. Gasiti hainute dragute si ieftinele la cateva standuri. Am mai vazut niste patuturi si mobila frumoasa la patutbebe punct ro, aveau stand si acolo. Altceva nu stiu ce sa va mai spun.

andira, erau cateva modele de carucioare sport la preturi rezonabile. N-as putea sa-ti dau detalii prea multe, dar sunt convinsa ca aceleasi preturi le gasesti si pe net. in alta ordine de idei, iti trimit acum un pm.

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Jeni, Marcy nasteri usoare!!!

Miruna, bine ati ajuns acasa! sa treaca ranila si sa vina laptic pentru bebic!

34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

NASTERE USOARA MAINE, JENI_H!!!!!!

[mojoreta]

37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui annya9
Rebiana. chiar nu stiu de ce va apare neactivat, pentru ca pana acum am chir vroe 4 mesaje in MP. Oricum, multumesc mult, dar am reusit sa primesc de la Ioanaact MP si am vazut o multime de poze minunate si am lacrimat de bucurie mai ales la vederea beblusilor!!! Abia astept sa-l vad si eu pe sportivul meu!!!

31+ Radu Alexandru
poze

Nu ai pt ce! Si mie imi apare ca nu ai activat PM-ul, dar tot ti-am trimis, intrand la mesaje private- New PM si apoi ti-am scris adresa ta..incearca sa o activezi iar.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

A venit comoara mea pe lume.Are 3075gr,apgar 10....a fost tare greu travaliul dar a meritat!Marsy

Yuhuuuu!!!!

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Bravo marsy
Bine ai venit pe lume Daria

ella pe bune ca o secunda am zis ca ai nascut, cand am citit mesajul

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput