**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Motana e asa dulce Daris, iti vine sa o papi
Clara ai fost foarte eleganta si rochita iti venea super
Giova, Blanca ziua Andreei e pe 9 nu azi dar multumim de urarile anticipate
Inutsa ce mi-a placut cum papa Bia para, e asa dulcica.
Noce multumim de listuta cu legume...o sa incep si eu sa mai introduc din ele ca nici andreea nu se omoara cu carnita cum nici eu
Blanca chiar ma gandeam sa-ti dau pm sa stabilim cam pe unde si cand ne putem vedea...mi-ar placea mult sa ne plimbam zmeuricile ca asa singura bat trotuarul...acum vad ca si Mamidevladut e tot prin zona noastra, ar fi tare frumos sa ne vedem toate
S-a trezit pitica...am fugit
Va pup

Ayda9+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

merci frumos tanimi si giova de raspunsuri!

o sursa importanta de fier si proteine pt bebei este galbenusul de ou. Eu i l-am introdus dupa ce am alergat/telefonat peste tot sa gasesc oua bio. ca de cand cu nebunia oualor disparusera, iar sursa mea din porovincie de produse bio ramasese fara oua pe gerurile de luna trecuta.

Mergi la inceput

ps pt succes sigur ii amestec galbenusul cu o lingura doua de iaurtel, ca sa alunece usor. sau il pun in piureul de legume.

Mergi la inceput

cu mare intarziere am uploadat si eu bozele de la botez, de acum 4 luni, si tot cu mare intarziere vi le arat si voua ,aici http://family.webshots.com/album/576638481MahAAA

la randul meu printre picaturi urmaresc pozici cu zmeurici dar n am timpsi memorie sa va spun ce si cum, oricum sunt si eu pe aici din cand in cand cu sasha in brate sa va vedem, hihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Buna seara si de la noi!
Ma bucur ca v-a placut martisorul meu!
Cat despre tinutele de vara, am probat-o sa vad daca mai sunt sanse sa-i vina...doar sa vina vara mai repede .
Noi suntem intr-o perioada tare nasoala, mai mult eu, nu reusesc deloc sa-mi revin, sunt tot mai obosita. Nu ma pot decide care e mai grea- ziua sau noaptea? Ziua Maria vrea tot timpul atentie, de la 6.oo la 21.00 doarme 2-3 ore adunate in 3 reprize, iar mesele si le-a distantat la 5-6 ore. Iar noaptea recupereaza, vrea sa manance la 2-3 ore (dar eu ii dau la 4), in schimb e cuminte, nu plange mai sta ea cate o ora-doua treaza, dar adoarme singura la loc, uneori dupa mine. In fine, sa zicem ca eu m-am obisnuit cu trezirile astea dese, dar cred ca organismul meu a luat-o razna, am trecut in extrema cealalta- nu mai pot sa dorm. Maria adoarme la 21.00, iar eu pe la 23.00-24.00 exact cand incepe sirul trezirilor din ora in ora. Si sunt tot mai varza, abia ma tin pe picioare.
Cat despre diversificare, ca sa ii raspund Alinutzei, suntem tot la stadiul de 2-3 lingurite pacalite. Nu vrea si pace. As vrea sa-i introduc branzica si carnea, dar cu ce sa le combin ca ei nu-i place nimic. Mai roade la cate o bucata de para, dar daca da de gust, renunta. I-am dat sa roada biscuite, daca se topeste prea repede si ii simte gustul e kk. Am incercat si iaurtul, nu pot sa zic decat ca nu s-a strambat asa de rau, dar nu ca i-a placut. Eu nu ma stresez foarte tare decat atunci cand aud parerile "binevoitoare" de genul "trebuia sa-i dai de la 1 luna ca sa se invete cu gustul" sau "mi se pare mie sau e trasa la fata" - mentionez ca are 9500g, 75 de cm.
Si la cat de putin inghite se constipa foarte rau. Speram si eu pana la 7 luni sa-i inlocuiesc macar masa de fructe, dar nu sunt sanse.
Ne chinuie rau dintii, asta e clar, dar sunt gingiile umflate de 4 luni si nu iese nimic. Tot caninii sunt mai umflati si acolo roade mai mult. Am scapat si noi de vaccin cu sperietura si tipete, 3 zile nu a mancat mai nimic, dar si-a revenit.

Cam asta e despre noi, mamici si zmeurici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidevladut
Blanca noi iesim in fiecare zi pe alee, la castani, ieri am fost de la 2 pana pe la 5, chiar m-am uitat de tine dar nu te-am vazut. Astazi am iesit pe la 1.30 si ne-am intors acum. Eu ies in fiecare zi, oricum ar fi, numai daca ploua nu ies.

Mami de Vladut cel Dragut (04.02.2001) si Codrinel cel Voinicel(20.07.2009)

Ieri am fost si eu..aveam o caciula alba si ochelari de soare la ochi ..ma feream de curent ca sunt racita cobza...si acolo pe alee adie un curent bine de tot..azi am fost iar dar cand m-am apropiat si am simtit curentul am facut dreapta.
Musai sa ne intalnim odata

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Blanca chiar ma gandeam sa-ti dau pm sa stabilim cam pe unde si cand ne putem vedea...mi-ar placea mult sa ne plimbam zmeuricile ca asa singura bat trotuarul...acum vad ca si Mamidevladut e tot prin zona noastra, ar fi tare frumos sa ne vedem toate
S-a trezit pitica...am fugit
Va pup

Ayda9+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Pai astept Pm..sa ne vedem si cu burtica

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

buna fetele

multumesc mult pentru laude...si eu sunt mandra nevoie mare ca am facut baiat asa frumos...acum sa fie sanatos si voios ca celelalte vin de la sine.

ema ai baieti frumosi...o familie frumoasa. Si esti si mama eroina cu ambii copii mici...multa putere si rabdare. Si eu cumpar de la bebeshop si sunt ok.
Scaunul de masina de la Britax este asezat cu spatele la sensul de mers.

Inutsa e o scumpa Bia cum mananca para.

Motana ai o scumpete de fata..si are niste ochi negri si rotunzi, o frumusete.
Noi cu somnul stam ca de obicei sau chiar mai prost as putea spune. Inainte se trezea doar pentru papa, insa acum are momente cand se mataie, maraie..si daca nu-l iau in bratele mele incepe sa planga. Am niste nopti de toata jalea...insa devin deja o obisnuinta asa ca astept cu optimism zile (nopti) mai bune. Ma gandesc ca bebelusie perfecta nu exista: fara colici, fara nopti nedormite, fara dependenta de mami, fara probleme de papa, fara reflux, fara....fara...ufff, sunt multe. Eu sunt multumita acum ca Eric papa de toate, si lapte si solide, ca e sanatos si are o imunitate crescuta, ca e vesel in timpul zilei si se joaca frumos....ca i-a trecut refluxul...ca este un copil dulce care ne insenineaza zilele.
Mami e cu noi pe metereze...in perioada asta nu m-as putea descurca fara ea. Am proiecte la greu si chiar daca lucrez de acasa, nu as putea sa finalizez nimic cu un strumf calare pe mine. Bunica e innebunita dupa nepot...spune ca nu-si aduce aminte sa fi avut atata grija si intelegere fata de copiii ei cum are fata de nepot. Si ce e mai important putem conta pe sprijinul ei pana face Eric un an. Eu cred ca o sa fie si mai mult, iar daca nu se poate eu sunt super multumita ca nu m-a lasat singura primul an, care cred ca e cel mai dificil.
Apropo de BLW....am incercat si eu cu Eric. Insa am o mare problema...el este efectiv dependent de mancarica bine pasata. Orice este intr-o forma mai mare ii provoaca greata si vomita. Incerc aproape in fiecare zi..cu o bucatica de morcov, ba cu o bucatica de biscuite...ba dovlecel. Este lacom si inevitabil inghite nemestecat si in urmatoarele secunde vomita tot ce a mancat in ultimele ore. Cred ca i s-a obisnuit atat de mult organismul cu reflexul de voma ca la el a vomita este ca si cum ar bea apa.
Multa sanatate Dariei si multumim pentru reteta

badurox cunosc si eu cel putin 7 persoane (mamici) care au nascut in ultimii trei ani la maternitatea Cuza Voda si care au plecat acasa cu stafilococ auriu. Cumnata mea care a nascut acum doi ani l-a facut la san si tare s-a mai chinuit cu mastita si a pierdut si laptele. Bine ca ti-a trecut...dar ma inspaimant de fiecare data cand aud povesti de astea si imi intaresc din ce in ce mai mult parerea ca maternitatea din Iasi ar trebui daramata si reconstruita pentru ca este focar de infectie. Bafta multa cu laptele de vaca...sa nu aiba Iris nici o reactie. Eu zic ca daca mergi o perioada cu derivate ar trebui sa fie cat de cat safe.

Corinna imi pare tare rau ca Maria nu s-a obisnuit cu solidele. Eu zic sa lasi gurile rau voitoare. Maria are coordonate peste medie si nu trebuie sa-ti faci griji atata timp cat ea papa in continuare lapte. Cum scrie la carte...laptele trebuie sa fie baza in primul an de viata. Cunosc persoane care povestesc ca bebelusii lor au refuzat solidele pana la un an. Dermatologul lui Eric imi povestea ca a avut probleme cu fetita ei pana la un an ca ii refuza constant solidele. E usor sa-ti dau sfaturi din perspectiva mea, dar relaxeaza-te si calm inainte. La tine este probabil presiune si de la persoanele din jur care in loc sa te incurajeze te critica...si este si situatia expusa pe forum de catre fete cu bebelusi care papa de toate. Fiecare copil este unic...si probabil ca Maria inca nu e gata pentru diversificare. Persevereaza in continuare fara sa o fortezi si incearca si tu sa te odihnesti si sa te relaxezi. O sa fie bine, ai sa vezi!

gataaa....la treaba

pupici la toate zmeuricile superbe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

alinutza ce scumpic e Eric!!si mie mi se pare ca tot cu tati seamana
inutsa e o dulcica bia cum papa ea din para!
s_ellia eu stiam ca ultimii dinti care ies sunt caninii,sau cel putin tre` sa apara cateva maselute mai intai.noua ne`au iesit incisivi centrali jos,apoi sus,apoi incisivi laterali sus.

clara superbe pozicile facute de buni!!Bryce e super frumos si fotogenic!
uliiasi mai ai cafeluta???stiu ca e tarziu,dar cred ca pic .nu mai pot,ma ustura ochii de somn,iar n`am dormit azi`noapte si pana la 21:30 e cale lunga.
Motana duminica a fost sora mea pe la noi si i`am aratat`o pe Daris cum papa paste.s`a indragostit....a zis ca va incerca si ea la nepotel!!
giova sa speram ca nu va avea reactii Edi de la vaccinut!! baiatul curajos.eu zic ca nu are rost sa te gandesti la cat a luat in greutate,e normal sa si stagneze,iar 9300 gr la 8 luni eu zic ca`i super.
Acum sa va zic motivul meu de bucurie.Denis n`a dormit 2 nopti,era marait,a racit si e mucos rau,aseara mi`a plans vreo 3 ore incontinuu,iar azi s`a intamplat:a aparut un incisiv lateral stanga jos.imi tot rodea el degetul,nu simteam nimic si dupa vreo 20 min de ros,m`a zgariat!!acum sta cumintel in patut si se joaca.cred ca ne`a ajutat si nurofenul(i`am dat azi de 2 ori) ca deloc n`a mai fost marait.deci,avem 7 dintisori deja!imediat roadem la copanelul de pui .a venit sotul si m`a sarit de la calc.a zis sa trimit msjul si sa fug dupa apa.va pup si revin maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna seara la zmeurici!
flosidea , wow! 7 dinti?!?! Si noi care ne chiunim de mai mult de 2 luni sa ne iasa incisivii centrali de sus...nicio sansa, doar maraieli. Azi a fost foarte dificil, a fost marait toata ziua, m-am intors de la plimbare cu el marait si n-am putut sa-l mai adorm decat la 7 jumate seara, de tot. Cred ca iar imi da trezirea la 6...asta e.
In seara asta am mutat patutul mai jos, am trecut peste nivelul intermediar, l-am mutat jos de tot, pentru ca deja se ridica in picioare si mi-e frica sa nu cada in cap....asa ca l-am pus la inchisoare...
Pun acum de cafeluta, sa fie proaspata!!!
alinutza, fix asa imi reactioneaza si David la mancare non pasata...am incercat si eu cu bucatele de broccoli sau morcov sau portocala, vai ce greata isi facea. I-am cumparat ieri niste biscuiti de la Organix, n-am avut curaj sa-i dau inca. Cred ca astept pediatra sa ma invete ce si cum, parca ce ar putea ea sa faca, dar macar un sfat ceva.
Ma bucur ca iesiti impreuna, zmeurici, ca tare-i plictisitor sa te plimbi singurica. Mi-am gasit si eu zmuerica mea cu care ma plimb, Abeg cu Luca, pupacim la voi! Daca mai e cineva din zona Obor, Iancului, va asteptam cu drag!
Gata, ma duc si eu la culcare ca acusica se trezeste David pentru primul laptic. Puuup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput