**Zmeurici de iulie-august 2009 (30)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

Ce martisor deosebit ai primit Blanca! Astept si eu sa zica Teo mama! Deocamdata doar cand are chef mai baiguie ceva de genul mmmaaa!
La cat mai multe martisoare de acest gen !

mami de teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

blanca felicitari si pt martisorul tau

abia astept sa-mi aud si eu zmeurica strigandu-ma si s-o vad stand in fundulet

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Multumim elena_adina, siacob, MONITZA86, bely

La multe lunite Filip

Sa pove ce mi s-a intamplat aseara,i-am facut baita lu pitic in vana cu tasu,apoi l-am imbracat si am fugit eu sa fac baita singura si pe el l-am lasat cu tasu.Vine tasu la mine si-mi explica ca mie imi trebe niste pastile de lecitina(stiam asta,am aflat la examen,dar nu stiam cum de stie si sotu) si-mi spune ca eu l-am imbracat pe al mic dar am uitat sa-i pun scutecu(nu radeti de mine prea tare )....si in secunda urmatoare mi-a gasit baietelul pe jos cu leptopul in brate si cu cablurile in gura,rodea la cabluri.Vroia creca sa trimita vre-un mesaj la vreo bebelusa.Cazuse din pat si a luat si leptopul cu el,ce si-a spus: daca cad ,nu cad singur il iau si pe el cu mine ,cum a reusit nush.Faza cea mai tare e ca nu a plans, a inceput sa planga abea cand l-a vazut pe tati, pai ce rost avea sa planga cand era singurel si nu il vedea nimeni.Imediat ce l-a luat in brate s-a comportat ca si cum nu s-a intamplat nimic. Deci a experimentat si el prima cazatura si vad ca nu l-a deranjat deloc.

Piticul de cateva zile a invatat sa mearga de-a busilea,i-am aratat eu vreo 3 zile,si atata mi-a trebuit,acum sa te ti....tre sa stau non stop cu ochii pe el,cum intorc putin capu,ajunge in cealalta parte a camerei cu cate un cablu in gura sau mai stiu ce gaseste.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Primavara sa va incalzeasca sufletele si sa va bucure zmeuricile! Martisor fericit.
Noi am fost azi la spital si pediatra a gasit-o bine pe M-C, neurologul la fel dar vrea sa repetam un EEG, iar hematologul a zis ca el nu are nici un motiv serios sa-i faca analize. Eu ma bucur ca nu au intepat-o azi de martisor.
Mi-a zis pediatra ca trebuie sa-i dau carne apoi oul dar intreg nu doar galbenusul. Eu sunt in ceata cu astea,sotul vegetarian iar eu nu prea ma omor cu carnaraiele. Spuneti0mi ce fel de carne sa-i cumpar, carne rosie? adica vita sau ce? si cum o fac ? o fierb? de fapt mi-a zis sa-i dau din borcanele dar ma gandesc ca nu are cum sa fie mai buna decat cea pregatita in casa.
Helpppp.
oul cred ca fac cum ziceti voi, mai intai galbenusul. Nu e prea devreme pt carne? am inceput diversificarea de doua saptamani.
Eva, cum stii tu sa o faci pe mami fericita
Inutsa
Eu aproape ca am uitat ca-i martisorul, sotul e plecat in tara si ma indoiesc ca stie, iar in piata nu sunt ghiocei.

merg sa inventez o supa pentru fata, am si eu linte, e buna pt bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mama ce-ati mai scris...

haideti sa va zic cum papa Edi piureul de la pranz: intr-o mana stau cu linguritza si in cealalta cu sticla de ceai. cand vede sticla casca gura si eu hop cu mancarica...si tot asa pana terminam piureul. daca nu...se intoarce intr-o parte si tine gura inclestata...asa ceva nu am vazut...ce smecher este.
Piureul de fructe si cerealele le papa fara probleme...casca guritza frumos si inca vine el spre linguritza.

la cat mai multe lunitze:Filip si Denis
Blanca, monitza frumos martisor ati primit.!
pooh a revenit binisor zic eu...nu patez tricourile, dar cand suge la una, se umple sanii si curge si din celalat. eu zic ca e ok. ma bucur la cat e de mort dupa tzitzi. de cand ne-am intors dupa ce papa nu o mai lasa, de multe ori adoarme cu ea in gura, cand o scot se trezeste...fereasca sfantul pt. cand va trebui intarcat.
bely of...sigur suny dintisorii...
Monitza si eu ma gandesc cu groaza la intarcat.
super mancarica...trebuie sa mai schimb si eu modul de preparare...nu mai am succes cu piureul.
Thea bine ca ai net. este o dulce zmeurica...m-am delectat cu pozele voastre.
Blanca insanatosire grabnica! super ca a papat Eva...dai in continuare borcanase, daca astea-i plac mai mult.
Mony haioasa intamplare .
Cat despre cazatura...bine ca nu s-a lovit, sau sa fii picat laptopul pe el.
Felicitari pt. mersul in 4 labe!
Ungaras bine ca e totul ok cu MC.
eu ii dau doar carnita de pui, mai exact piept. il fierb separat de legume, sau la steamer cu legumele. pe urma il blenduiesc cu toate legumele.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

[red]La multi ani mamici! Sa aveti o primavara cum n-a mai fost nicicand si sa va umple sufletele cu bucurie, cu soare si cu miros de ghiocei! Un maritsor virtual pentru toata lumea![\red]
Vai ce zi superba a fost azi! Ne-am si plimbat, am impartit si martisoare, ne-a adus tati de dimineata cate un martisor si cate un buchetel de ghiocei parfumati... o minune.
In rest, suntem bine, Iris are verde la papat de toate, dar deocamdata nu o aglomerez. Maine sau poimaine o sa-i dau iaurtel si ficatel de pasare. Pana acum a papat numai piept de pui , dar nu prea-i place, il cam scuipa. Cred ca e inecacios si de asta nu prea e innebunita dupa piure de cartofior +ardei+pastarnac +piept din supa. Oricum, n-am renuntat, in fiecare zi trebuie sa pape carnita, ca sa i se dezvolte creierasul. Ce ii place foarte mult si ar manca toata ziua, sunt cerealele astea de la milupa. Am cumparat din alea cu 7 cereale, de cand a facut 6 luni si mananca de n-ai treaba, cate 200ml de piure odata ( nush in grame cat vine, cred ca mai mult). Asa, si i-am dat si galbenus de ou si n-are nimic, deci super
Problema e scaunul. E cam constipata si sunt putin ingrijorata. Face cate jumatate de deget zilnic, dar e putin in comparatie cu cat facea ea. Totusi, ma gandesc ca e bine ca face cate ceva in fiecare zi, chiar dk e putin. Mai astept, sa vedem. Nici ea nu plange de burtica, mai da partzuri, dar cred ca-i normal, nush.
Dintii deocamdata nu ne deranjeaza, deci suntem in grafic, chiar dk suntem cam maruntzica (6700g la 6 luni si 65 cm) dar ea asa mica a ramas de pe la 3-4 luni, asa ca nu cred ca e cazul sa ma ingrijorez.
Astia zic ca iar se raceste afara. Nashpa, si eu ma gandeam sa strang hainele de iarna, cand am vazut dimineata ce frumos era afara. TZEAPA! Sper sa-mi fi incarcat azi bateriile cat sa-mi ajunga pt cateva zile dk n-om putea iesi afara.
Gata, ma duc sa-i fac baie la moaca. Pupici multi, multi....

DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

badurox exact atata are si Patri, e asa maruntica dar foarte vioaie, asa ca nu-mi fac griji

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Sa va arat poze cu martisorul meu cu noi doua imbracate la fel si cu noua pozitie preferata in baita

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna si de la noi mamicute,

Asa cum am promis revenim cu pozici de la evenimentul de duminica si am facut si un mic video ca sa vedeti cam despre ce a fost vorba. Spre final pueti auzi si vedea categoria la care a fost nominalizat sotul. Din nefericire, nu a cistigat, insa, asta e viata. Ne bucuram ca-i au fost, totusi, recunoscute meritele exceptionale si talentul. Per total, a fost un eveniment reusit cu lume buna si antren. Bryce ce scump a stat cu buni si cu buna. S-au jucat ei si alte chestiute.

Aici pozele

Si www.youtube.com/watch?v=SJjKtqGYphg" target="_blank">aici videoul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Si pentru ca e 1 MARTIE dorim sa va uram O PRIMAVARA PLINA DE SOARE, VOIE BUNA SI NUMAI BUCURII.

Va pupam dulce,

Clara- mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput