Regasiri (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

M-am laudat prea repede, azi dimineata am gasit pisu in scutec.

Vai ce de poezii frumoase ati primit!!

Dolores, scuze, nu vroiam sa zic ca-l tii cu cartea-n fata, doar ca poate si al meu ar stie literele daca m-as pune cu el...insa nu pare inclinat spre asa ceva deocamdata, sau o fi, si nu-i dau eu 'apa la moara??'

cu ocazia asta va intreb: la ce varsta ati invatat dvs literele?? ca eu imi aduc aminte ca le-am invatat deodata cu fratele meu care era un an mai mare, dar tot aveam 5 ani...

angi nu-i Dani la dieta, eu ma tot imbii la mancare mai dietetica, si avand in vedere ca Paco nu agreeaza legumele, nu mananca carne de orice fel, si nu-i fan mancare romaneasca...nu-mi vine a gati pt 3 in 3 feluri. Adica eu tre sa tai din ratie grasimi tip smantana, insa Dani nu, el are nevoie de mancaruri nutritive, nu pot sa-i trag din meniu ce-mi trag mie. Pana la urma ai aruncat mamaliga?

Vorbind de dieta, maaama de bine arata mucenicii lu' bambo(care de altfel nu stiam ce sunt pana n-am citit reteta). mama nu facea asa ceva, bunica n-am...deci nu pot opina la tema de azi. Dar promit ca fac, Paco e fan cocos, eu fan nuca macinata, deci o scot eu cumva la capat.

maya sa stapanesti sanatoasa aparatul, si arata-ne poze mai des, cu covorul futurist inca n-am vazut. Cu accidentele in strada, aici ma scoate din sarite cand se opresc sa caste ochii, daca odata e acolo ambulanta si politia dupa ce mai incetinesc restul sa caste ochii? ca ingreuneaza circulatia la maxim!! curiozitatea-i boala mare...

iulia stefy cum sunteti? am impresia ca te invinovatesti pt boala sotului, dar mai am si impresia(ca ai povestit tu odata cand micuta era constipata rau) ca sotul e gurmand si baga eugenii la greu. profita si fa mancare dietetica pt toata familia, dar simpla sa nu-ti ia mult timp, cu cat mai putin elaborata cu atat mai sanatos. Tip: o oala de legume la fiert, 2-3 aripioare si putina vegeta. felul 1: verdeturi fierte cu mujdei si lamaie(e chiar gustos). felul 2: supica strecurata, cu taitei. Si cate-o aripioara pe langa e arhisuficient! deci: o oala la fiert=2 feluri de mancare!

dastefa ma bucur ca ai scris si ca Miruna e cumintica si grasunica! a fost ziua ta ieri?

Azi vine in vizita un coleg de-a lui Dani...avand in vedere ca nu mai doarme siesta, am zis sa fac primul pas si sa invit pe cineva cu copii de aceasi varsta...sa vedem ce-o iesi.

Pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am uitat de roxana, ce cauti mami cu picioru-n butoi? lasa ca si la noi ninge si ne laudam atat. Stiu ce zici tu cu 'campurile' alea, eu am luat unul care se poate baga si la masina de spalat si la uscator, insa Dani se invarte noaptea prin tot patul, si-al lui si-al nostru...mai asteptam un pic.

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

dbunny -legat de litere-Daria stie cam jumatate de alfabet
dar imi aduc aminte ce bine stiau alfabetul aiulia sau Karina si nu aveau nici 2 ani
acum incercam cu cifrele dar nu prea ne iese
ce-i drept nici nu ma stresez prea tare

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

dbunny ma refeream la ziua femeii

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu am invatat literele si poate cifrele in scoala generala, dar oricum copiii nostri sunt mult mai isteti, mult mai inteligenti, mult mai destepti, mult mai multe.....ei au acces de mici la tot felul de informatii si la materialele necesare..noi...mai mult de desenele mihaela, de varietatzi si cel mult teleneciclopedia nu stiam. despre pc, david...stie ce eu am invatzat mult mai tarziu si exemplele pot continua...

totul a inceput dintr-o joaca atunci cand avea 1 an si ceva...pana la 2 ani numara pana la 5.....dupa care ma intreba el ce e aia, ce nr e ala...literele la fel...acum singurel isi ia cartea si citeste ..sunt convinsa ca si blondinul are inclinatie cate ceva...ce poate david nu are habar...na, fiecare copil are ceva al lui...uite, eu ma minunez de ana cea cu ochii albastri, de iulia nazdravana, de karyna isteatza...si kiar de blondinul tau, caci si tu ne-ai scris atatea intamplari frumoase ref la piciul tau....dar daca l-am vazut ca cere...l-am sprijinit...

te pup oricum

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Dolores, scuze, nu vroiam sa zic ca-l tii cu cartea-n fata, doar ca poate si al meu ar stie literele daca m-as pune cu el...insa nu pare inclinat spre asa ceva deocamdata, sau o fi, si nu-i dau eu 'apa la moara??'

cu ocazia asta va intreb: la ce varsta ati invatat dvs literele?? ca eu imi aduc aminte ca le-am invatat deodata cu fratele meu care era un an mai mare, dar tot aveam 5 ani...

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si aromata si va doresc o zi frumoasa.

Bambo, da, toata a spus-o... si stie si cuvintele de la multe melodii pe care eu le ascult si asa le mai canta si ea... Retine foarte usor.... Nasul ei zice ca are hard-ul gol si de aceea....

Maya, a fost foarte emotionant, de ambele parti.... Nu ma asteptam....

Angi, si Stefy incearca sa facem cum vrea ea, dar de acum incercam sa impunem niste reguli.... Deja noi doua discutam....
Stefy te rog sa...
NU, NU si nu....
Stefy, cand tu vrei X mami face?
Da
Pai atunci cand te roaga mami si tu trebuie sa faci.
Uneori intelege, alteori trebuie sa explic mai in amanunt.... Dar de obicei daca sunt calma si am rabdare sa ii explic, pana la urma intelege... Cel mai rau e cand nu mai am rabdare.... Si ma duc in alta camera.... sa o caut....

Dbunny, stiu ca nu am eu nici o vina, ca el mananca ce nu trebuie, dar eu trebuie sa pregatesc mancarea pe care sa o manance.... Si nici asa nu isi pune in geanta... Tot eu trebuie sa o fac... Parca ar fi de seama Stefaniei.... Eu daca as fi ca el as muri de foame... si eu si ei....
Multumesc pentru ideea de mancare.... Ca deja sunt in pana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea.
Maya sa stapanesti sanatoasa aparatul si asteptam poze. Cat despre sef, dadus3e flori de 1 martie, asa ca acum a fost randul suturilor. azi ne asteapta o sedinta oribila, asa ca am moralul la pamant.
Dodo imi pare rau ca s-a intamplat asa.
Dastefa bravo mami si cu camera si cu Miruna. Poze cu fetele nu mai pui?
Dolores destept baiat ai. Noi nu stim nici culorile bine inca, da la inventat poezii si cantece ne pricepem si la tampenii cat cuprinde. Singurul lucru pe care l-as dori ar fi sa am mai mult timp pentru ea si rabdare. Poze nu mai pui?
Lacramioara multumim pentru cafea. Ma da ce poezie lunga a spus Stefy.
Fetelor cat despre nu si explicat...degeaba ramane la mine nu dc mama sau matusa mea o iau in brate. Intr-un fel o inteleg si pe mama ca sta cu nepotul toata ziua si cand mai ajunge si fiemea si se apuca sa faca tambalau (iti vine sa o iei la fuga) faci orice da doar sa taca. Cu pedepsele la noi nu a mers deloc , iar cand mi-a spus laura de explicat mult si bine m-am apucat si eu si sper sa am succes macar cand suntem la noi acasa.
Bambo sa sti ca am salivat la mucenicii tai.
Felicitari capritei pt serbare.
Roxana cu inrtarziere iti spun ca la noi se fac din aia cu zeama, iar eu folosesc covrigei mici vanilati. Felicitari pt bulgari si tie si lui Angi. E bine ca va ganditi la vacanta.
Dbunny las ca scapati voi de scutec.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Am primit adineauri asta: www.babyonline.ro/Copilul-tau/Dezvoltare/Comportament/Ce-se-ascunde-in-spatele-agresivitatii.html?a=4279/1146837" target="_blank">Ce se ascunde in spatele agresivitatii?

Mergi la inceput

Si din aceaasi "gama"...www.babyonline.ro/Copilul-tau/Dezvoltare/Comportament/Cum-ne-stricam-copiii.html?a=4279/830380" target="_blank">Cum ne "stricam" copiii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ah..s-a sters

dar sunt aici

am fost adica

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput