Regasiri (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara dragele mele, noi suntem acasa, toata familia, in week-end, david tot la mamaie sta, cand sunt schimbul 2 doarme acasa si il duc la soacra mea a doua zi, iar cand sunt schimbul 1, ma duc zilnic la el, aproape zilnic...obositor. din toamna vrem sa-l dam la gradi, inca nu au inceput inscrierile la gradi..in rest ce sa va zic, la mine serviciul e ok...david plange si acum de cate ori il lasam la curte...am incercat mereu sa-i explicam ca mami si cu tati treb sa mearga la serv, ca in felul asta vom putea merge in parc, vom putea cumpara msinutze, hainutze etc....nici acum nu s-a obisnuit acolo...are mai mult de 1 an si el tot plange dupa mami..

de david ce sa va zic, e un adevarat domn , stie sa numere pana la 20, dar cunoaste cifrele si mai mult de 20....stie toate literele din alfabet...isi ia singur carti si citeste pe litere...si spre surprinderea mea citeste grupuri de litere..intr-o seara eram in bucatarie cu sotul meu, david statea la masutza lui..se juca cu niste masinutze si am facut liniste in mom in care l-am auzit numarand descrescator....vorbeste de detoate, e un smecherash, un mamos, un pupacios...are 18 kg...nu pleaca de la frizerie pana nu i se face freza cu tzepi, vrea sa mearga la servici...face muuulte nebunii...mi-e un drag de el de nu mai pot.

de mancat mancam bine, stiti ca noi aveam probleme la capitolul asta...la baie ne place mult, am scapat de pampers ziua...si aprape si noaptea. inca mai bem lapte cu biberonul, lichide multe...cu spalatul pe dinti ne straduim sa ne intre in obicei si in rutina zilnica...dar asta se va remedia cand il voi avea acasa definitiv....in mare e ok, sunt multumita de puiul meu de om..o s arevin cu poze

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DOLORES-cate stie David !!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca sunteti bine,imi pare rau ca nu e mereu laga tine,dar ce poti sa faci?...

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte si va urez multi ani fericiti alaturi de minunile voastre. O primavara frumoasa sa aveti.

Dbunny, are transaminaza foarte amre, ficatul gras... trebuie sa dea jos 10 kg, sa elimine cam tot ce manca el pana acum... si sa schimbe cu totul regimul alimentar... Eu i-am spus de mult ca nu e ok.... Mai scriu.... Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o saptamana frumoasa

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Bamboletta 15+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La Multi Ani, mamicilor, de 8 Martie!
Sotul mi-a luat saptamana trecuta atatea cadouri ca nu cred ca azi mai primesc ceva. De la soacra o sa mai primesc un capot de casa, l-am vz ieri dar mi-l cumparase imens 4XL, asa m-o vedea ea? Eu port M sau L, depinde de haina, dar niciodata 4XL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

La multi ani tuturor femeilor!! mamici sau nemamici! Sa aveti o zi super, ca-mi aduc aminte ce fain era in Ro ziua de azi, toti colegii aduc flori femeilor, se invita la cafea, doamnele aduc prajitura la birou, etc etc...aaah si plecam mai repede de la servici!

yoy incep copiii sa citeasca deja? Dani nu-i curios, dar nici nu l-am imbiat. Mi se pare nite laiurea sa incep de-acum sa-l tin cu cartea in fata. O sa inceapa el cand are chef, cand ma gandesc la stresul scolar ce-l asteapta....examene, examene si teze..mi se apleaca. Si cu desenatul a fost la fel, cand ai vostrii desenau si colorau frumos deja al meu doar tampona masinutele. Acu ii pasionat tare de desene si ceve tot felul de culori. Tac'su vrea sa-i cumpere panza si culori in ulei

De 4-5 zile nu mai face pisu noaptea-n pampers. 2 zile il trezea pe Paco si faceau pisu amandoi la 3-4 dimineata, dar acu nu se mai trezeste! mai il las 2-3 zile si daca tot asa continua nu-i mai pun deloc

Ieri am fost in vizita la o amica cu bebe de 6 saptamani. I-am dat eu bibe apoi l-am adormit la mine pe burtica, asa frumoooos era! asa de mic si plapand si neajutorat! mi se face dor de unu! dar nu gasesc niciunde unu gata facut! daca-i posibil cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 saptamani

Imi da cineva o idee cum sa fac cartofii la abur mai gustosi? ca doar asa la abur cu sare mi se pare prea dietetic pt Dani...oare daca arunc smantana pe ei? si marar? sau ?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nu l-am tinut cu cartea in fatza, nu l-am impins ci si-a luat-o singur...a fost atractie reciproca de la prima vedere..si in plus kiar ii face placere..fiecare face ceva..fiecare copil e unic in felul lui si fiecare copil e atras de ceva....

o primavara frumoasa si voua

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

yoy incep copiii sa citeasca deja? Dani nu-i curios, dar nici nu l-am imbiat. Mi se pare nite laiurea sa incep de-acum sa-l tin cu cartea in fata. O sa inceapa el cand are chef, cand ma gandesc la stresul scolar ce-l asteapta....examene, examene si teze..mi se apleaca. Si cu desenatul a fost la fel, cand ai vostrii desenau si colorau frumos deja al meu doar tampona masinutele. Acu ii pasionat tare de desene si ceve tot felul de culori. Tac'su vrea sa-i cumpere panza si culori in ulei

De 4-5 zile nu mai face pisu noaptea-n pampers. 2 zile il trezea pe Paco si faceau pisu amandoi la 3-4 dimineata, dar acu nu se mai trezeste! mai il las 2-3 zile si daca tot asa continua nu-i mai pun deloc

Ieri am fost in vizita la o amica cu bebe de 6 saptamani. I-am dat eu bibe apoi l-am adormit la mine pe burtica, asa frumoooos era! asa de mic si plapand si neajutorat! mi se face dor de unu! dar nu gasesc niciunde unu gata facut! daca-i posibil cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 saptamani

Imi da cineva o idee cum sa fac cartofii la abur mai gustosi? ca doar asa la abur cu sare mi se pare prea dietetic pt Dani...oare daca arunc smantana pe ei? si marar? sau ?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor,

Am intrat sa va spun si eu LA MULTI ANI! in aceasta zi speciala.

Nu reusesc deloc sa mai intru. Am foarte mult de lucru la servici, acasa nu reusesc sa intru ca ajung tarziu de la servici...

Noi suntem bine, Iulia este din ce in ce mai rasfatzata si am inceput deja sa nu o mai lasam sa faca ce vrea ea. Se lasa cu plans rau de tot, insa nu cedam.
De ex. ajunsese ieri sa ma puna sa arunc mamaliga (care era pe foc aproape gata) ca vroia ea sa puna malaiul. Ea vroia sa o arunc pe asta si sa ma apuc de alta si a facut o gramada de scandal pe chestia asta...
Saptamana trecuta a fost racita, cu muci rau de tot, atat de rau ca a trebuit sa stau noaptea cu ea in brate ca nu putea sa respire. Acum este bine, dar am inceput sa plangem de rasfatz si sper sa nu se agraveze gatul de la atata plans.
Am aranjat si vom pleca si noi la vara in Bulgaria, in aceeasi perioada cu Roxana, in aceeasi statiune in care merge ea, la acelasi hotel la care este cazata si ea. Asa ca punem de o intalneala. Noi vom fi 18 familii, va fi invadat hotelul de olteni... Eu una de-abia astept sa plecam... (ma gandesc deja la vara, iar acum ninge afara)

In contul zilei de 8 martie, am iesit sambata (eu si Mircea) la un bar cu cafea foarte buna, deosebita, apoi am fost sa mancam o pizza la un restaurant. Nu mai iesisem doar noi doi de nu mai tin minte... A fost foarte placut. Cand ne-am intors acasa am vazut "Avatar", doar am profitat si noi de faptul ca Iulia era la mamaie.

Alte detalii despre ce am mai facut noi gasiti aici

Dbunny, ma gandesc ca dupa ce ii iei de la abur, sa pui peste cartofii fierbinti niste branzica rasa, asta daca barnzica trece la mancare dietetica. Dar de ce trebuie sa manance Dani dietetic? Facuti la cuptor tot cu branzica rasa nu e dietetic?

Nu stiu cand mai reusesc sa intru.
Va pup

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Sa ma laud cat de mult ma iubeste sotul, eu credeam ca nu mai primesc nimic si cand colo mi-a indeplinit o dorinta mai veche, un aparat foto profi, sunt f fericita, numai ca acum trebuie sa ma invete cineva sa-l folosesc ca-mi prind urechile.

Mergi la inceput