Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 8
danamiha spune:
carina, multumesc
nu stiu cand e acum in primavara, dar iti spun de acum Happy Wedding Anniversary
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carina85 Pentru Sali...stie dansa de ce... |
cara carina, tu ma faci sa mi iau Parisienne!
iti multumesc , mi-ai dat impulsul perfect pt ziua de maine...pot sa primesc oricati trandafiri, astia raman cei mai frumosi!
nu am uitat de profilul psihologic in functie de sticla de lalique preferata , dar am zis ca doar vi-l fac, nu ca vi- l si spun!
dana, tu ce vrei aia obtii! keep up the good work !
parfumatelor, ma gandesc la niste martisoare muzicale pt maine!
carina85 spune:
Dragelor,va doresc sa aveti o primavara frumoasa-frumoasa si inmiresmata!
LA MULTI ANI, pentru 1Martie!
Pupicei!
sali spune:
parfumatelor, o imbratisare parfumata( azi cu ALIEN) pt voi toate, ca tare mi mai sunteti dragi!
si un martisor virtual, numai bun de agatat in piept sau de purtat la-ncheietura!
carina, am primit trandafiri, rosii ...dar tot ai tai sunt cei mai frumosi!
edit: si un alt fel de martisor!
http://www.youtube.com/watch?v=0rlB_q6lJ5A
Carmena spune:
Buna ziua dragi parfumate!
Dana sa stapanesti sanatoasa achizitia, sa te bucuri de el! Daca la TF am stat pe margine, din cauza catalogarii "unisex" care m-a indepartat fara sa il cunosc, daca te induri de un puf la aceasta din urma achizitie, te rog sa-mi trimiti si mie. Imi suna a vanilie "dubla si pura" deja poftesc Daca nu, macar virtual sa-mi faci si mie o descriere amanuntita
Eu sunt acum iremediabil indragostita de Shalimar Mi se pare purtabil oricand, e asa pudros, chiar daca e catalogat de iarna. Dar poate voi avea si o varianta de vara
Sa aveti o primavara frumoasa si parfumata
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha carina, multumesc nu stiu cand e acum in primavara, dar iti spun de acum Happy Wedding Anniversary |
Dana,multumesc mult pentru urari!pe 25 apr este...
Si eu va doresc sa aveti impreuna muuulti ,muuulti ani frumosi,sanatosi si linistiti!