Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 19
danamiha spune:
si nu scriu...acolo, pt ca nu e de mine, imi prind urechile, abia daca pot sa citesc, imi vajaie capul!
"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling
[/quote]
la fel simt si eu, cand aud de oja rosie, neagra, zbrrrr
nu imi plac decat culorile f.discrete la oja![]()
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sali carmena ce tare esti ! daca as aloca 10 % atentie hainelor din cata aloc parfumurilor , cred ca as fi imbracata binisor. |
sali esti cumva sora mea si nu stiu eu ?
ti-am spus dialogul dintre mine si fiica -mea la achizitia ultimului parfum ...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui Carmena Ca mi-ai amintit de Lolita. Trebuie sa iau un cadou, si vreau sa iau o Lolita. Problema este ca imi trebuie o Lolita f florala, sa iau Coral Flower? Cum ti se pare?! Sau sa o iau pe cea clasica? |
daca e musai sa ii iei lolita ii iei clasic ca florala nu prea are, nici forbidden nu are de-a face cu un floral obisnuit ... insa eu il gasesc f modern si puternic, putin metalic desi nu simt nimic sintetic in el, mie imi place si il gasesc un parfum bun ...acum depinde si de gust stii tu !
Carmena spune:
Prietena mea foloseste si ii si place Insolence - Guerlain. Pentru ea vreau sa ii iau parfumul, si pentru ca visa la Idylle, dar eu l-am mirosit, nu mi-a spus prea multe,am citit si pareri despre el si atunci am zis ca e timpul sa incerce si ceva Lolite
. Oricum, inca ii plac mirosurile florale.
Mie imi plac din ce in ce mai putin floralele
, cred ca de la voi de aici mi se trage...Mai nou am senzatia ca floralele miros a deodorant de camera
![]()
danamiha spune:
| citat din mesajul lui Carmena Prietena mea foloseste si ii si place Insolence - Guerlain. Pentru ea vreau sa ii iau parfumul, si pentru ca visa la Idylle, dar eu l-am mirosit, nu mi-a spus prea multe,am citit si pareri despre el si atunci am zis ca e timpul sa incerce si ceva Lolite Mie imi plac din ce in ce mai putin floralele ![]() Carmen cu Stefan si Bogdan![]() |
asta nu e senzatie, e...realitate pt mine
Carmen, sa nu-mi spui ca a trecut deja un an...
teo30967 spune:
| citat din mesajul lui Carmena Prietena mea foloseste si ii si place Insolence - Guerlain. Pentru ea vreau sa ii iau parfumul, si pentru ca visa la Idylle, dar eu l-am mirosit, nu mi-a spus prea multe,am citit si pareri despre el si atunci am zis ca e timpul sa incerce si ceva Lolite Mie imi plac din ce in ce mai putin floralele ![]() |
iti recomand un floral care mi plaace mie si GARANTAT ca nu miroase a deodorant de camera ! :http://www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/salvatore-ferragamo-perfume.html
pe celelalte sa nu le incerci ca nu merita (de la salvatore ma refer).
eu am momente cand sunt pe florale: daliflor daca vrei
sau lalique ala simplu adica asta http://www.bigdiscountfragrances.com/designer-fragrances/lalique-fragrances.html hai ca ti le-am pus pe amandoua desi pe primul nu l stiu , pe aldoilea il am eu
imi place mult Boss Essence De Femme, nu femme simplu si e tineresc asa si modern ...
sau bun si scump dar floral adevarat Cashmere Mist de la donna karan
am o gramada sa stii ...daca mai vrei ...imi zici
Carmena spune:
Dana, sincer nu mai stiu daca a trecut anul, Insolence si l-a cumparat singura
ca ii place, mie nu-mi place, mi se pare ca il defineste f bine numele si nu ma defineste pe mine, dar cum zicea cineva mai sus, gusturile...no comment
Eu atunci am luat Wishul
ei da, ala da![]()
Teo, sarumana de idei. Daca stii cum miroase Insolence, si stii sigur, ala e genul cautat.
Sa vad ce poate aduce baiatul de la esentedelux (Dana
) din ce imi propuneti voi, ca din alta parte eu nu stiu sa cumpar parfumuri din Ro.
teo30967 spune:
bine carmena am sa ti dau "idei" de similaritati ale lui insolance !
ma gandesc, desi ganditul poate dauna grav sanatatii cum imi zice fiica -mea cand ma gandesc EU la ceva .
insolance e si putin pudrat are ceva special in el ...da il stiu si eu daca l-as primi cadou m-as da cu el
ce-ai zice de ELLE de la ysl ? desi nu e floral
si cred ca i-ar place si narciso daca i place insolence ...
depinde carmena cat de grabita esti ca poti comanda si pe big prin babanu sau tu direct de pe site-uri de ex. fragrancex . eu vreau sa sparg gheata dupa fragrance.net.
sali spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
sali esti cumva sora mea si nu stiu eu ? ti-am spus dialogul dintre mine si fiica -mea la achizitia ultimului parfum ... |
da , mi l-ai spus,scurt si cuprinzator!
cum e allure sensuelle? e parfum de teo ?
( zic asta pt ca in momentul cand l-a mirosit fiica lui teo a spus: asta e parfum de sali
ce m-a amuzat remarca!
sali spune:
carmena, daca ai revenit cu amanunte si ai zis ca i place INSOLANCE si vrea Idylle , atunci nu stiu daca Lolita ( oricare ar fi) e o alegere potrivita.
e clar ca e setata pe florale , puternice si dulci, nu adieri de primavara...si clar fara gurmanderii .
eu ma gandesc ca ar merge un CH Carolina Herrera, l-am testat in Sephora....floral, dulce si feminin foarte, fara a fi lesinat.
http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-1734.html

si Bogdan