Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 15

rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha rose, dar nici nu m-am gandit ca prietena noastra comuna nu ti-a trimis reteta/poze. cand i-am spus ce praji fac, primul lucru care l-a zis a fost: "sa o trimitem si lui rose" ![]() acum ma grabesc sa o fac si sa o...ascund, o trimit maine mamei si daca o vede fiul meu..nu mai am ce trimite. atata am stresat-o cu praji asta ca e curioasa. vineri a fost o prietena la mine si a facut-o sub ochii mei ca sa invat ![]() din fericeire acum e la tenis 2 ore azi si lucrez linistita, sper sa nu se uite in frigider sau sa o ascund pe balcon?? dar e cam cald. cine vrea reteta sa-mi trimita adresa de email, nu cred ca pot sa pun aici poze... |
Da, vreau reteta!! Cum sa nu! Am visine in congelator din gradina....soacrei

carina85 spune:
Vai,Dana,ce-mi faci?...
De-abia ma linistisem (stii chestia aia cu "pacatul marturisit"...) cu tortul Padurea Neagra si acum ne tentezi cu o prajitura tot cu visine?Iti trimit si eu adresa de mail,poate te induri de mine...

carina85 spune:
Pentru duamna care de 1 Martie a primit trandafiri rosii,si care nu are timp zilele astea pentru noi
deloooooc!

sali spune:
carina, aici sunt, intorci capul si ma vezi!
uite, raspuns la trandafirii rosii
:
http://www.youtube.com/watch?v=bRJGucNE27k&feature=related
daca nu scriu nu inseamna ca nu citesc!

danamiha spune:
Cine e curioasa cum e www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Sunessence-Edition-Saphir-Soleil-8194.html" target="_blank">Alien Sunessence Edition Saphir Solei ?

danamiha spune:
www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Edition-Charms-Eau-de-Parfum-8140.html" target="_blank">Acest parfum e ca si shalimarul clsic? eu ma incurc cu atatea editii

Carmena spune:
Dana eu sunt curioasa cum sunt toate Alienurile astea galbene si portocalii, dar unde le gasesc?!
De cand va cunosc pe voi, constat ca in Ro se gasesc f putine parfumuri.
Sali buna intrebare cu blanita, dar intai sa o am, si apoi facem aici o sedinta sa-mi ziceti cu ce parfum o port, bine?!Acum imi sta mintea doar la bluze diafane,rochite vaporoase, sandale romane si parfumuri cu arome citrice...
Si ma gandesc ce "voodoo" sa incep sa practic sa nu mai vina ninsoarea in Bucuresti, cica asa se anunta la sf de saptamana
Pup parfumatele

carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Dana eu sunt curioasa cum sunt toate Alienurile astea galbene si portocalii, dar unde le gasesc?! De cand va cunosc pe voi, constat ca in Ro se gasesc f putine parfumuri. ![]() Sali ![]() ![]() Si ma gandesc ce "voodoo" sa incep sa practic sa nu mai vina ninsoarea in Bucuresti, cica asa se anunta la sf de saptamana ![]() Pup parfumatele Carmen cu Stefan ![]() ![]() |
Carmen,in Ro eu le-am vazut aici www.esente.ro/parfumuri-de-lux/parfumuri-Thierry-Mugler-EA-x-77.html" target="_blank">http://www.esente.ro/parfumuri-de-lux/parfumuri-Thierry-Mugler-EA-x-77.html
Acum nu stiu cat de verificat e site-ul asta,iar preturileee...

PS:Carmen,am sa am si eu o intrebare in legatura cu niste cizme care imi plac tare mult,le-as purta non-stop,dar nu mai stiu cum sa le mai asortez...Le fac poze cand pot, si postez si eu la subiectul despre imbracat/asortat,ok?