Club chic (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Dragelor,de 1 Martie primiti cate un martisor (virtual) parfumat:

Pentru Sali:www.fragrantica.com/perfume/Anna-Sui/Night-of-Fancy-4609.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Anna-Sui/Night-of-Fancy-4609.html,pt sticluta...sau...pt continut
www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/Andy-Warhol-Success-is-a-Job-in-New-York-6526.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/Andy-Warhol-Success-is-a-Job-in-New-York-6526.html-iar numele parfumului poate sa devina chiar o...urare!

Pupici

cara carina, iti multumesc din suflet!

iti dau o muzica, fav. mea de la sir elton !
kate moss apare si aici in clip!
hei, noi cu postarile noastre o sa o facem celebra pe kate moss!

edit ca am uitat sa pun muzica :
http://www.youtube.com/watch?v=tgBzy0-7B-4

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Grazie,signora Sali!
Aici avem o Kate Moss mai...tinerica...

Alexia ,multumim frumos pentru martisoare!
(ultimul,cu Andre Rieu , a fost mai mult pentru Dana,nu-i asa?...)

Dragelor,sper ca ati avut o zi insorita in care sa va fi simtit macar putin-putin rasfatate,asa ca un preambul pentru 8 Martie!

Somn usor si vise placute!

PS: Ma scoate din sarite tortul din partea stanga a ecranului...Vreau tort Padurea Neagra,eventual in...Padurea Neagra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

cu intarziere va urez si eu "Primavara frumoasa parfumatelor!" ...
pentru voi... http://www.youtube.com/watch?v=OmlPtIpQitw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Alexia ,multumim frumos pentru martisoare!
(ultimul,cu Andre Rieu , a fost mai mult pentru Dana,nu-i asa?...)

A fost pentru toate in egala masura, Carina. Eu ador muzica lui "nenea" asta si m-am gandit sa va binedispun putin cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

parfumetelor de ziua noastra va doresc sa fiti fericite sa fim iubite sa fim frumoase si mai ales PARFUMATE !!!
carina iti multumesc pentru martisorul tau parfumat si sa stii ca o sa ma uit dupa el poate chiar pot sa l comand!

eu de martisor ti-as trimite o orhi aclimatizata la mine n casa ca sa fiu sigura de rezultat !

azi am mai primit una !!!

Teo azi aveam o presimtire ca tu vei primi orhidee in loc de ghiocei .

23+
cum le stii tu pe toate mai rose ca un om mare! adevarul e ca am o gramada de orhi acu` si ma uit intrigata la ele si la parfum black orchid . n-au nimic in comun da nimic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Hello my darlings! Sa incepem ziua cu inca un video cu Kate Moss!
De data aceasta mai naravasa ca oricand :

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos pentru martisor, Carina !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

chiar ieri ma gandeam sa va pun ceva cu Andrei Rieu, dar nu stiam ce...nu am cuvinte sa va spun cat imi place muzica lui...as asculta tot timpul.

alexia, carina a crezut ca a fost pt mine pentru ca ea stie ce mult ne place noua AR, si eu am pus aici cateva piese...pe masina pe el il ascultam f.mult.

canta la sfarsitul lui mai la Viena, fiul meu, care il adora pe AR si-a dorit asa mult sa mergem, am fi vrut sa-i facem placerea asta, dar s-au vandut toate biletele pana ne-am hotarat.

am vrut sa luam biletele in vara trecuta, dupa ce ne-am intors de la Viena, am tot studiat site-ul lui, poti lua biletele on line si desigur ca fiul meu ne-a si specificat ca vrea pe primul rand.

dar ne-am gandit ca pana in mai nu va mai vrea, nicidecum...
acum urmarim sa vedem cand vine mai aproape, el e in turneu cam 240 de zile dintr-un an. bine ar fi sa vina la Budapesta, cat mai aproape...

carina, las ca ajungi tu in vara la Padurea Neagra

ieri a plecat parfumelul spre mine, vanzatoarea ne-a spus ca a costat doar 2,40 transportul si ne-a pus pe paypal 1,40 dolari, eu i-am trimis 4 pt transport, ea a specificat ca nu ia mai mult pe transport decat o costa pe ea.

edit: stau prost la mate desi am terminat liceu de mate fizica, ne-a returnat 1,60 care au intrat in contul de paypal, iar acesta si-a luat comision 35 de centi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Carina pentru martisor. Inteleg ca ar trebui sa ma gandesc cu atentie ce mai cumpar, il iau in calcul, is tare curioasa cum miros si acesta si cel portocaliu.

ALINA multumim de martisor

Dana, mie imi place mult Wish-ul si bine l-a descris Rose, e mai purtabil decat AngelCaut sa testez si eu varianta de care spune Rose, m-a facut curioasa...Vad ca te-ai dat pe unisexuri vanilateHypnotic Poison iti mai place?! Asa ca idee, ca eu i-am pus gand rau la vara cand oi iesi pe undeva in vreun duty free.Dar cel clasic, raman la prima impresie

Sper ca ati primit cele mai frumoase martisoare, si daca nu sunteti chiar foarte incantate, sper ca veti primi cu siguranta cele mai frumoase si parfumate cadouri de 8 martie.

Pupici.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

De cand ma tin sa va spun ca am testat sapt trecuta Aqua Allegoria Mandarin de la Guerlain si mi-a placut mult. E fresh, mandarinos de-a dreptul. Ati testat, v-a placut? E mai mult ca o apa de corp, dar mi-a placut.

Nu stiu daca s-a mai discutat de ele pana acum, ca sunt multe variante Aqua Alegoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Mergi la inceput