Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 10
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Carina, multumesc, . o primavara senina tuturor! |
Cu mare placere,Mephala!Mai sunt 6 zile pana la 8 Martie...Pana la urma ,la ce parfum te-ai oprit?
rose_selavie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
am scapat...nu-i mai trimit carmenei |
Si Bois de Vanille e unisex.
23+
carina85 spune:
citat din mesajul lui mephala30 Carina, am ramas la Jade, saptamana asta il primesc, . |
Yupeee!!!Am nimerit-o,inseamna...Ma bucur asa de mult, de parca ar fi pt mine!
rose_selavie spune:
Multumesc pt martisor Carina !!
N-a ajuns inca Amethyst-ul? Prin 22-23 februarie am expediat, de-odata si pt Cait. La ea a ajuns in 2 zile, e si mai aproape oricum.
Sper sa mai simti ceva cand il vei primi, eu l-am imbibat bine, dar cu posta asta.....
23+
carina85 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui rose_selavie
Si Bois de Vanille e unisex. 23+ |
Supertare,Rose...
carina85 spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Multumesc pt martisor Carina !! N-a ajuns inca Amethyst-ul? Prin 22-23 februarie am expediat, de-odata si pt Cait. La ea a ajuns in 2 zile, e si mai aproape oricum. Sper sa mai simti ceva cand il vei primi, eu l-am imbibat bine, dar cu posta asta..... 23+ |
N-a ajuns ,Rose...Posta merge ca melcul...Probabil de-abia acum se dezmortesc dupa gerul din iarna...
rose_selavie spune:
Cum am uitat! Azi am vazut in premiera Wish Brilliant Chopard. Yumm-yumm, ce m-a cucerit.
Daca initial am fost sceptica si m-am repezit sa-l judec pt primele note, cu timpul, mai exact dupa o ora e splendid.
Nu seamana absolut deloc cu Wish clasic (care aduce vag cu Angel, un Angel mai purtabil, mai discret). Brilliant pe langa faptul ca imbina perfect ambra cu vanilia si iasomia, cu un rezultat fin si cremos, vine si intr-o culoare aurie care il pune bine in valoare.
http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Brilliant-Wish-8125.html
Imi plac firmele care nu se grabesc sa mai scoata inca o varianta a unui parfum de-al casei de succes (ex. Mugler cu vreo 5 Angeluri si 7 Alienuri in culori diferite, care imi plac mult, dar de ce aceeasi baza in toate?). Wish clasic are succes. Wish Brilliant are potential fara a semana cu el.
23+