sa ne numaram binecuvantarile (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Si pentru ca tot era vorba de binecuvantari aici...ea,Bia...e binecuvantarea mea(asta o stiu toti cei care ii cunos povestea nasterii) si faptul ca e sanatoasa si e langa mine e o binecuvantare...cea mai mare binecuvantare...restul le asteptam inca sa apara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ripley, imi pare rau de necazuri! Sper sa treaca totul cu bine!

Lala, asa sunt unii barbati, dc. se despart de mama, se despart si de copii, de unde si teoria cu "lasi copilul fara tata", desi nu ar tb ca copilul sa isi piarda tatal la divort, ci doar mama sa isi piarda sotul. Dar multi sunt ticalosi, cunosc ff bine genul.

Conchita, asa e, trebuie sa iti tii gura, eu chiar am nevoie de acest sfat. Imi tot zic sa tac si tot ma ia gura pe dianinte in multe cazuri, nu vorbesc de situatia in familie, vb in general, imi cam dau drumul la gura aiurea. Cu colegu' insa, am aplicat ideea cu tinutul gurii. La mine se stia ca avem "the two body problem", adica probleme in gasirea a doua joburi academice in acelas loc, pt ca m-am dus de nenumarate ori la seful sa ii cer sa ma ajute sa ii gasim si lui barbata-miu ceva mai bun decat avea. El avea un job, dar voia mai mult, mai bun. I-am zis lu' sefu', ajuta-ma,ca sotul meu nu e doar sotul meu, e ajutorul meu si lucrez mai bine dc. am ajutor. Cica nu poate face nimic. Vine colegu' si intreaba "eh, unde e sotul tau?" Eu ii zic "e ok, lucreaza in alt stat". El cica "nu e OK, ai putea tu sa mergi pe job market si sa negociezi o pozitie si pt el". La care nu i-am raspuns nimic. Sunt motive pt. care solutia propusa de el nu se poate face, motive care sunt insa prea intime pt. a fi spuse unui coleg. Asa ca el a ramas cu ideea ca numa' nu vreau eu sa ii gasesc lu' barbata=miu o pozitie mergand EU pe job market si ca imi convine asa sa stau singura (asta tot apropos cum ca femeile trebuie sa faca chiar TOT, inclusiv sa ii gaseasca job barbatului, altfel sunt guilty). Dar in general, eu chiar nu imi tin gura, am dat in cei trei ani cat am mers cu ei la lunch zi de zi, mult prea multe informatii, care, tocmai ca sunt incomplete, ca nu m-am apucat sa dau detalii intime, i-au dus pe ei la ideea ca eu sunt o "bitch" care face numa' ce vrea ea si n-asculta de barbat---asa am impresia. Ori astia's d'aia conservatori, unu' are 5 copii, nevasta-sa normal ca sta acasa, cum sa se potriveasca cu mine, mai bine nu ma mai bagam cu ei deloc. De unde zic mai bine m-as asocia doar cu cei ca mine, sa nu ies la cafele cu accept&Co, cum am facut, gresit, pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lala,
eu n-am filozofat prea mult la vremea aia, adica in 2007 cand s-a mutat. I-am spus Giuliei ca tati este foarte, foarte, extrem de ocupat cu serviciul si s-a mutat la casa lui, asa ca ne va vizita cand il lasa serviciul. Minciuna n-am zis, s-a mutat in sediul firmei asa ca asta a fost. El este tare ocupat si noi, ca fetele, avem atatea alte treburi de facut si aici am povestit despre noi doua ...


Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Binecuvantare: prietenia cu conchita :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

De Martisor: http://www.youtube.com/watch?v=Wvdo47WjduE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Am computerul de acasa virusat asa ca weekendul asta am luat o pauza de net. Trebuie sa il aduc la munca sa se ocupe baietii de la IT de el. Intr-un fel cred ca a fost o binecuvintare, am avut mai mult timp sa ma gindesc singura, sa fac curat in draci, sa imi pun gindurile si casa in ordine :))

Simbata dimineata am fost la sala, am avut ora cu antrenorul personal, un superbabe cu care lucrez de drag...mmmm... I feel like such a cougar :))
Si am pornit cu masinuta mea mica prin viscolul care a fost simbata dimneata, stiam sigur ca nu pot merge cu 100 sau mai mult, asa ca am lasat-o mai incet, pe la 70-80, am stat pe prima banda si am pus avariile sa vada lumea ca eu n-am de gind sa ma sinucid la ora aia mergind precum un 4x4. Si apoi m-am gindit la noi, ca femei singure, ca mame singure... Este ok sa incetinesti ritmul un pic, sa iti gasesti viteza ta care te face sa te simti in siguranta, sa iti vezi de drumul tau si sa nu te compari cu altii sau altele care au alt ritm. Important este sa ajungi la desinatie in siguranta, intr-o bucata si sa fii multumita de tine.

Si tot pe autostrada mi-a trecut prin cap alta analogie... "life is a highway" da, este o autostrada si ce bine este ca atunci cind iti dai seama ca esti intr-o directie gresita, are iesiri si rampe si cotituri care te duc in directia in care vrei sa mergi. Este ok sa iesi la un exit si sa iti corectezi drumul. Si este iarasi ok sa te opresti sa intrebi de directie atunci cind esti ratacita... Da, un psiholog, un preot, o buna prietena ne pot ajuta sa ne gasim drumul.

Am avut o discutie cu Sarah in timp ce faceam o baie cu clabuci dupa workout, acasa. Am intrebat-o cum s-a simtit atunci cind s-au anuntat cistigatorii la discurs. Mi-a spus bucuria care a simtit-o, mindria si starea de bine... I-am spus atunci sa tina minte toate trairile de atunci, ca un "happy place" in mintea si sufletul ei, si sa se duca in acel loc atunci cind va avea de-a face cu critica destructiva, cu oameni care vor incerca sa o "put down", cu situatii grele in viata. Si se va simti imediat mai bine.

Am fost la patinoar cu fetele, ne-am distrat de minune, m-am simtit bine cu mine, in pielea mea si cred ca se vedea. Am surprins priviri, am zimbit mai mult, m-am facut frumoasa inainte de a pleca, un pic de lipgloss care mergea de minune cu rosul din obraji de la efort :))

Maru, cred ca este o idee foarte buna sa iesim la lunch, alege tu ziua.

Vik, tu ai fost pentru mine farul de pe faleza cind viata mea era in valuri uriase si bezna totala!

Ripley, daca ai stii cint m-am gindit la tine de weekend. O sa treaca si furtuna, o a iti gasesti drumul tau, sint sigura de asta! Nu are cum sa fie un rahat continuu daca din start spui: eu merit mai mult, fac alegeri pozitive pentru mine si fetele mele si rezultatele vor fi si ele pozitive! Ai rabdare cu tine.

Binecuvintare: dupa divort sau separare ai marea sansa ca iti croiezi viata TA. Nu a mamei tale, a matusei, a sotului, a vecinii, a colegei... Ci a ta! Asa cum vrei tu, cum poti tu.

Ai marea oportunitate sa te regasesti pe TINE, asa cum esti tu, asa cum ai visat ca vei fi. Multe dintre noi ingropam visele, aspiratiile noastre, uitam de fapt cine sintem si ce am vrut sa fim inainte. Este timpul sa ne aducem aminte, sa ne redescoperim!

Este 1 Martie, fetelor! Alta binecuvintare! Am scapat de iarna, se face ziua mai devreme, s-a lungit ziua. Am mai trecut peste o iarna! Vine primavara, o sa iasa florile in curind, o sa renasca natura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Casandra, sper ca voinicelul tau se simte mai bine! Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Va imbratisez acuma dupa ce mi-am varsat si eu un pic naduful la subiectul celalalt cu "divortul".
Binecuvantarea mea sunt copiii mei, primii doi si ultima micuta, fara care nu aveam puterea sa ajung aici.


>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Happy, any time next week!
alege ziua si locul, si eu viu calare pe matura daca e nevoie!

Ripley, , or sa treaca toate, or sa treaca...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna fetelor!Eu sunt in criza mare de timp,nu am net decat seara cand ajung acasa si...fetele nu mi-au permis prea mult timp liber.
Dar in seara asta am intrat sa va uram o primavara cat mai frumoasa si plina de caldura sufleteasca!!!Si avem pentru voi un martisor personalizat!!!Va cu drag!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput