Locul fetelor Nou-Venite (72)
Raspunsuri - Pagina 3
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Sper sa ai gura aurita
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
De obicei prezic bine....dar tine numai de DD si El nu ne lasa sa suferim mai ales dupa bbi
DD ne-a daruit o minune
trutzi spune:
Idea este ca, cu o zi inainte de a-ti veni cm iti scade temperatura. Asta e cel mai bun semn.
Mai exact daca ai temp acum peste 37 este semn foarte bun
Nu ai termometru?
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn nu...adevarul e ca nu mi'am luat niciodata temperatura bazala .nici nu prea stiu bine despre ce e vorba www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi arianna tocmai am luat inofolic Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
O sa-ti port noroc ai sa vezi
DD ne-a daruit o minune
JoAnn spune:
citat din mesajul lui trutzi Mai exact daca ai temp acum peste 37 este semn foarte bun Nu ai termometru? |
termometru am
acu bazal unde ?
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JoAnn
termometru am acu bazal unde ? www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
Pt a masura TB ai nevoie de un termometru cu gradatia mai mare ,dar e bun si unul normal....tr introdus jos in vagin ,tinut 5minute,in fiecare dimineata cam la aceasi ora si tr sa notezi ce vezi..temp exacta
DD ne-a daruit o minune
trutzi spune:
Exact. Tu iti iei temperatura acum ca sa stii daca o sa iti vina maine si maine dc nu vin ptr poimaine
citat din mesajul lui Arianna11 Pt a masura TB ai nevoie de un termometru cu gradatia mai mare ,dar e bun si unul normal....tr introdus jos in vagin ,tinut 5minute,in fiecare dimineata cam la aceasi ora si tr sa notezi ce vezi..temp exacta DD ne-a daruit o minune |
trutzi spune:
arianna Da-le vestea si fetelor de la rugaciunea colectiva ca sa te treaca pe listuta cu
JoAnn spune:
aha...
pai e bine de stiut
multumesc
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi arianna Da-le vestea si fetelor de la rugaciunea colectiva ca sa te treaca pe listuta cu Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
OK asa am sa fac
DD ne-a daruit o minune