Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 3
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Mara, Didi, haideti fetelor ca se poate...ati vazut ca scumpa Nikolici si cu mine am dat startul. pt toate aspirantele! ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 4+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Corina, sa dea Dumnezeu sa ne alaturam si noi cat mai repede! Eu sunt in perioada fertila, deci muncesc din greu . Pana una-alta ma familiarizez cu colegele de odisee, nu?
in devenire
Ioana_Mami spune:
a venit momentul sa fiu membra a acestei odisee....HELP.
si inca ceva , cum pun si eu semnatura cu burtica si 3+??? :-)
va pup
kitzy spune:
Ioana felicitari!!! Te duci sus in dreapta la Contul meu/profil personal/ semnatura si acolo treci [ gravi ] 3 +
Sa scrii gravi fara pauza intre paranteze, eu am pus pauza ca sa-ti dai seama
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
BraveGirl spune:
Ioana, Alina, bine ati venit!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mara2008 spune:
Felicitari Ioana ! Din pacate eu nu voi fi nici de data membra a unei odisei ! Mult succes in continuare la toate gravidutele !!
monis5 spune:
Cu mare emotie am vazut ca ati deschis ultima odisee a lui 2010
va doresc sarcini usoare si sa petreceti frumos anul acesta pentru ca va fi unul special pentru toate fetele care vor scrie aici
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
raluci_b spune:
heloo burticutze, monis a obs ca s-a deschis nov dec 2010, noi facand parte din odiseea de 2009
bave ma bucur sa te vad aici nu stiu daca mai e cineva de la aspirante, oricum la toate va doresc sa va bucurati de fiecare moment a acestei perioade
Poze BUBU
andreeacc spune:
Ioana, Alina - felicitari!
Eu am 4 teste pozitie la activ, dar astept confirmarea maine cand am intalnire cu ginecologul.
Sunt un pic mai rezervata pentru ca aceasta sarcina e rezultata in urma unui FIV si trebuie sa ma asigur ca e totul in regula.
Eu acum iau 6 utrogestan pe zi (cate 2 la 8 ore) si 3 no-spa/zi (cate 1 la 8 ore).
Andreea, mami de baiat si 4+
BraveGirl spune:
Mara, imi are rau....dar fii optimista mai e o luna. Poate ne prinzi in decembrie!
Andreea, felicitari pt testele pozitive. Te inteleg ca vrei sa fii sigura, dar eu iti urez deja bine ai venit!
Ma bucur ca deja ne strangem. Eu sunt la a doua odisee de nov-dec. Arianna e nascuta pe 18nov
Multumim mamicutelor din odiseea de anul trecut pt gandurile lor!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
raluci_b spune:
fetele v-ati gandit cum sa va numiti ?
noi am fost fulgusori
Poze BUBU