Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana_Mami spune:
Corina , ce te-a "dat de gol" ...pana la test ...eu asa cum mai zis ...dar nu aici in odisee am dureri de sani , vene accentuate pe san si slabe senzatii de greata cate 5 min de cateva ori pe zi ... cu testul nu ma grabesc , duminica ar trebui sa... NU vina :-)
BraveGirl spune:
Ioana, eu simptome nu prea am avut...cred ca si pt ca alaptez, doar mi-am simtit sanii mai sensibili la atingere. Si am avut pofte Am simtit eu asa, ca sunt insarcinata. la fel am simtit si la Arianna. Si primul instinct mi-a spus ca astept un baietel, dar vreau fetita. Ce o fi, sanatoasa sa fie!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
didi32 spune:
Felicitari inca o data Corina! Sper sa te urmam toate aspirantele cat mai curand!
in devenire
mara2008 spune:
Corina inca odata felicitari ! Multumesc de incurajari ! Multa bafta si la celelalte fete !Sa speram ca o sa facem parte din aceasta odisee ....intotdeauna mi-am dorit sa fac parte din odiseea de noiembrie-decembrie ...Oricum o sa aflu saptamna viitoare !pupici multi !
andreeacc spune:
Buna, Corina!
Sper sa ma alatur si eu viitoarelor mamici de nov-dec 2010.
Saptamana viitoare voi avea testul betahcg.
Am avut ultima menstruatie pe 31 ianuarie (duminica).
Tu ai facut testul de sange sau cel de urina?
Andreea
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Buna, Corina! Sper sa ma alatur si eu viitoarelor mamici de nov-dec 2010. Saptamana viitoare voi avea testul betahcg. Am avut ultima menstruatie pe 31 ianuarie (duminica). Tu ai facut testul de sange sau cel de urina? Andreea |
Buna, am facut test de urina. Eu am avut UM 29ianuarie si primul test pozitiv mi-a iesit marti.
Te astept cu un test pozitiv!
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Mara, Didi, haideti fetelor ca se poate...ati vazut ca scumpa Nikolici si cu mine am dat startul. pt toate aspirantele!
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
alinadawara spune:
buna,felicitari viitoarelor mamicisa aveti sanatosi si la termen,si eu vreau sa ma inscriu la aceasta odisee
6+
alinadawara spune:
ups,ma duc sa schimb semnatura ,a ramas acceasi de la aspirante,adica de cand nu am mai intrat
6+