Dovlecei de sept-oct 2009 *93* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 26
mkunigunda spune:
Am comandat deja robotul asa ca maine o sa-l incercam, abia astept [omulet care isi freaca mainile si ridica din sprancene]
Multumesc Monikus si Anomis ptr raspunsuri
Monikus ma bucur ca esti mai linistita, sa-ti mearga ziua bine, asa cum a inceput!
Ellenutavoua v-a iesit dintele?
lutoniana spune:
am papat papa bun, de aceea nu am intrat la capitol
dar fiind zi festiva azi, ca a bagat putza si 3 lingurite de apa....va fac cinste cu un capitol nou chiar acum....
stati pe pozitii
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
predau stafeta altei fete ca eu nu ma pot loga cu parola noua
O zi minunata ca nu mai am timp
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Neata mamici de pumpkins!!
Mie tot nu-mi mere netu Descopar acum cat sunt de dependenta de el.. Va vad asa micute pe ecranul telefonului , dovlecute mici-mici
Am recuperat pe ici pe colo, nu am retinut multe, am vazut ca s-a intors Maria, astept pozici cu febletea mea Piski.
Pozele Techilei mi-au mers la suflet, sunt one hundred percent pe gustul meu: cu maimutareli, freze, desene, limbi pe fatza.. ce m-am dixtrat!!
Aici e ceata, nu iesim nici azi.. astept un instalator neserios, plus pe boii de la rcs... de-astea.
Da sunt prin zona.
Va pupez .
Aaa, si pozele Nelei... Doamneeee!!! Ce deliciu de fetita ai tu acolo! E splendida, super finuta si candida! Avem si noi rochita la fel sa stii, dar Carina nici pe departe nu emana atata dragalasenie imbracata in ea . Pupa uca fetita preafrumoasa.
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
madalina84 spune:
Incerc sa fac capitol dar dupa contul meu,sper sa-mi iasa,adica mi-a iesit ceva,mai am putin.Daca nu merge il sterg
Danuta1979 spune:
La multi ani!
Dragos Alexandru de monica_dicut
Alexandru de gugushtiuc
Alessia Zeina de alex25
Cu intarziere La multi ani pt. Techilosi!!!!!!!!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent