Dovlecei de sept-oct 2009 *93* 7 luni!
Raspunsuri - Pagina 11
Lullaby_2009 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
am trait sa ajungem si la acest subiect Deci bunica stie-tot, adica mama inca nu s-a dat batuta cu apa. Acum chiar am incercat sa-i dau lui David dar nu stia ce-i aia si refuza. Acum imi zice mama ca daca am sa trec la piure de legume cu siguranta i se va face sete Abia astept Eu stiu ca ceaiul nu e asa bun, e controversat...asa ca am ales sa-i dau apa lui David....cand i s-o face si lui sete Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Va rog sa nu radeti de intrebare. Ce fel de apa ar trebui sa le dam? Apa fiarta de la robinet, apa plata?
Fragutza spune:
citat din mesajul lui hepilica
Fragutza - foarte interesant ce povestesti tu. Au un site unde pot intra sa aflu detalii? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
..ne-am jucat cu o doamna draguta care ne arata cum sa ne jucam cu bebelusii...mda, ma exprim ca o cizma
Trebuie sa ma credeti pe cuvant ca stiu sa scriu
Nu-s info prea multe pe site
http://www.kinetobebe.ro/centrul_de_gimnastica.php
Eu voi suna la ei sa cer detalii.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lullaby_2009Andre noi pentru colici i-am dat sab simplex, dar tot era foarte greu sa-l calmam cand intra in crize, de aceea am renuntam sa-i mai dam picaturi. Rabdare si putere, mami! |
doris_79 spune:
[b]Miha, au dat unu si au primit 2.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
doris_79 spune:
Lullaby, eu ii dau bubulinei apa plata.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
madalina84 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj
Acu mi-a bagat mama piticul. Ca cica daca e epilepsie? Buuun, mergem din ce in ce mai bine. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Sfatul meu:NU O BAGA IN SEAMA PE MAMA TA
madalina84 spune:
citat din mesajul lui madalina84
Acu mi-a bagat mama piticul. Ca cica daca e epilepsie? Buuun, mergem din ce in ce mai bine. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Sfatul meu:NU O BAGA IN SEAMA PE MAMA TA
Edit later:doamne ce tie si cu lumea asta,auzi are epilepsie,scuza-ma Andre ca e mama ta,dar oare ea nu a vazut in viata ei copil plangand?????stai linistita si nu iti mai fa tu fel si fel de ganduri,nu are nimic fata cel mai probabil sunt colici
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI
miha74 spune:
andra- EXCLUS! las-o daca nu vrea sa pape, incearca sa o adormi si poate papa mai tarziu.
selen80 spune:
Andre what???! lasa mami piticii la ei acasa, epilepsia se manifesta prin convulsii din cate stiu eu...inseamna ca tu ai fost un copil tare cuminte, daca mama ta ajunge la concluzii d-astea de la plansetul unui copil
Santorini sa-ti traiasca flacaul, tortul arata minunat, sa-i fie de bine si lui daca a reusit sa fure un coltisor (desi mie martipanul nu-mi place...)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
laura78nico spune:
Buna seara fetele!
Am mai reusit si eu sa intru abia acum.
Noi suntem bine Mihai inca mai plange cand ii dau sa suga, iar azi i-am dat prima lingutita cu suc de morcovi.
Ramona este parca mai linistita de cele mai multe ori imi cere sa o tin si pe ea ca pe "Mihaita"! Asa ca am inteles ca gelozia era marea problema. Sper sa treaca!
la toate
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007