Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 19
ami_84 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui annya9
Inseamna ca al meu e cam micut...la 31 fix are 1466gr... ![]() 31+ Radu Alexandrupoze |
Annya si bebelusul tau e in grafic. Unii sunt un pic ai mari, altii un pic mai mici, dar asta nu inseamna ca nu sunt sanatosi. Atata timp cat ei se dezvolta si nu este nicio problema, totul e ok. Stai linistita. Uite pe prima pag este un link unde introduci varsta gestationala si iti afiseaza cam cat ar tb sa aiba bebelusul tau (totul e statistic). Eu am verificat si e ok. Uita-te si tu ... www.babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/Default.aspx" target="_blank">aici

Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

selina-d spune:

HAI MARSY

Ce de iepurasi dragalasi au mai aparut la noi! De acum s-a deschis sezonul si vad ca in fiecare zi aproape naste cineva 

Andra bine ca ti-ai mai luat aparatori. Sa nu fii suparata daca nu reusesti sa scapi de ele. Poti sa mai incerci si fara, mai ales noaptea cand bebe e mai adormit sa vezi daca primeste si asa. Daca nu, asta e si e raul cel mai mic
Si cu masajul - ia uite un pic in linkul asta
http://www.youtube.com/watch?v=R8yIr94d_Ik
Cred ca l-a mai pus cineva. Deci ridici la piept genunchii ca in clip si poti inccerca si asa ca acolo, sau din pozitia aia incrucisezi piciorusele si masezi burtica cu picioarele. Mana nu iti ajunge pe burtica, doar picioarele indoite, iar cu mana doar le tii acolo usor apasate si faci miscari circulare cu ele in sensul acelor de ceas. Nu stiu daca m-ai inteles. Oricum nu e o stiinta asa exacta si trebuie sa incerci mai multe sa vezi ce functioneaza la Ianis. Incearca si alte pozitii de alaptat, poate nu mai inghite asa mult aer 
Delia multa multa rabdare cu ai tai copilasi. Cred ca e greu, dar au si ei faze. Cred ca au nevoie acum de extra atentie si iubire sa fie siguri ca sunteti langa ei orice ar fi. 
Castelana oau ce bebe gasunel ascunzi tu acolo. Imi place ca esti optimista si vesela 
Ina felicitari pentru vestile bune
Ce ma bucur pentru tine 
Yaia ma bucur ca tu si delfinasa sunteti bine.
Am facut si noi ceva progrese cu numele, dar nu suntem super hotarati.
Atb multumim de pozele cu Oana
Ce fericita e 
Vladimirescu nervi de otel iti doresc
si mai zic si eu ca Mirira sa incercati o discutie cand sunteti calmi si bine dispusi amandoi.
Camilecu hai ca nu mai e asa mult
Eu cand am nascut data trecuta am avut eco chiar inainte de nastere si mi-au zis ca bebe are 3600 gr. Am nascut peste cateva ore un bebe de 4 kile asa ca erorile pot fi destul de mari.
Rebiana hai ca mai rezisti tu un piculet
imediat te atarni tu de candelabru cum zicea Roxana si mai sta printesa un pic la caldura 
Mami
33+
si Victor (31.08.2007)
ami_84 spune:
Eu am desfacut bagajul bebelusei. Mi-a zis cumnata mea care a nascut la aceeasi maternitate unde am sa merg si eu, ca nu tb sa ai decat pampers la tine. In rest nimic pt asta mica.
Merg sa fac o mica aprovizionare cu fructe asa mai fac o scurta plimbare si in drum am si un magazin cu haine de bebelusi, merg sa mai casc ochii si pe acolo... ![]()
Pupici la toate fetele!

Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camilecu Am avut si eco marti si bebeloiul are doar 1850g , mi se pare cam putin dar asta este, |
mie la 32 de sapt mi-a zis ca bebe are 1900g si ca e OK,de ce ti se pare putin 1850?
mai nasol e cu marja de eroare,care poate fi destul de mare
34+
jeni_h spune:
BANC
La o scoala in Cluj invatatoarea de la clasa a doua vine dupa pauza mare si ii intreaba pe copii :
-Ce ati facut in pauza ?
Gigel, care era mai rasarit, ridica mina :
- Eu m-am jucat in cutia cu nisip.
Invatatoarea, ca sa dea un exemplu ce bine este sa inveti bine si constant spune :
- Brava Gigel, daca scrii frumos pe tabla fara greseala
cuvintul nisip, poti pleca azi cu doua ore mai repede acasa.
Gigel merge la tabla si scrie frumos si caligrafic cuvintul NISIP fara greseala.
- Bravo Gigel , poti sa pleci azi cu doua ore mai repede acasa - spune invatatoarea.
Acuma se intoarce invatatoarea catre Petrica si il intreaba:
- Tu Petrica , ce ai facut in pauza ?
- Eu m-am jucat cu Gigel in cutia cu nisip !
- Perfect, daca scrii frumos pe tabla cuvintul cutie poti pleca si tu cu doua ore mai repede acasa.
Merge si Petrica la tabla si scrie frumos si ingrijit cuvintul CUTIE absolut fara greseala.
- Bravo Petrica , si tu poti pleca astazi cu doua ore mai repede acasa.
Intr-un sfirsit se intoarce invatatoarea catre Janos, si il intreaba si pe el :
- Tu Janos ce ai facut in pauza ?
- Eu vrut joci si el la baietii cu nisip, dar ei nu fost draguti la Janos si spune : ” merge in p… de bozgor ”
- Vai , dar asta este o discriminare a unor minoritati nationale cu coinfluente negative asupra psihicului unui copil.
Daca scrii frumos pe tabla “ discriminare a unor minoritati nationale cu confluente negative asupra psihicului unui copil ” poti si tu sa pleci cu doua ore mai repede acasa…
39+
Sarah Maria
ellanik spune:
Mesaj de la Marsy azi dimineata:
"Sunt la spital cu contractii din 5 in 5 minute incep sa pierd lichidul amniotic....si imi astept dr-ta care va fi de garda.Va pup pe toate si nastere usoara 22ror"
Va tin la curent cu noutatile.
Hai Marsy cu putere ca diseara-ti dam o bere!!!
+38 cu
George-Theodor
AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
nafi spune:
Buna dimineata fetelor!

Vad ca ati avut spor la scris si in dimineata asta!
Eu cum am facut ochi am trecut la treaba! am facut un pic de
caci in orice moment trebuie sa apara baietzii care-mi livreaza comoda cu baitza si loc de infasat ptr bebeloi!
Abia astept sa-l instalez si sa aranjez hainutzele in sertare. 
Ah..ca veni vorba de hainutze...eu prea multe nu am cumparat...Pana acum am cele 5 seturi pe care trebuie sa le iau la spital si inca vreo 3-4 pentru cand venim acasa. Stiu ca trebuie sa mai cumpar dar mi se intampla de fiecare data cand intru in magazin sa trag intai la raionul de fetize! Doamne...au niste lucrusoare de vis acolo! Cred ca daca era sa am fetiza, pana acum eram in faliment de cate as fi cumparat!! Si dupa ce termin de vazut hainele se fetitze si aleg ceva ptr nepotzica mea de 10 luni, ma duc la raionul de baietzei si nu-mi mai place nimic din ce vad acolo...asa ca plec mai mereu cu mana goala...maxim cu o sosetzica...caciulitza...

Ma bucur ca v-au placut cele cateva poze pe care le-am facut si multumesc ptr aprecieri!
Stiu ca se putea si mai rau asa ca nu mai zic nimic de burta mare! Intr-adevar o sa cresca si mai si in urmatoarele saptamani asa ca imi pastrez lamentarile ptr mai tarziu!
Vladimirescu - si eu as putea sa-ti recomand pe cineva ptr menaj (sta in Tineretului)dar trebuie sa vorbesc cu ea intai sa vad daca e disponibila. A fost vecina mea ptr multi ani si cand plecam la servici ii lasam cheia de la casa si gaseam totul luna, rufele pe sarma...O persoana f curata si muncitoare. Daca imi confirma ca e disponibila (in ianuarie cand am vazut-o avea mici probleme cu coloana...si urma un tratament)te pun in legatura cu ea.cu ceva ani in urma am avut si o firma de recrutare baby sitter si menajere si aveam un turn de dosare cu femei pe care ti le-as fi putut recomanda, numai ca atunci cand m-am mutat din tara...m-am gandit ca nu-mi vor mai fi de folos si le-am distrus pe toate 
Of...nu mai vin oamenii astia cu mobila!
Ma duc sa pun masina de spalat...si mai revin sa vad daca vreun nou iepuras a venit pe lume!

34 +
Riccardo
honeybaby spune:

Hai marsy!!!!

Ella - berea e pt stimularea lactatiei nu ??

Roxana - pana anul asta nu a fost prob cu mucegaiul pe hol. sper sa nu mai apara. Daca apare vedem ce putem sa facem ...
Briza - fericitari pt putzoiul mare
Denisa,
34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Mesaj de la Marsy azi dimineata: "Sunt la spital cu contractii din 5 in 5 minute incep sa pierd lichidul amniotic....si imi astept dr-ta care va fi de garda.Va pup pe toate si nastere usoara 22ror" Va tin la curent cu noutatile. ![]() Hai Marsy cu putere ca diseara-ti dam o bere!!! +38 cu George-Theodor AMR 11 zile .... maxim !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
E cazul sa scoatem motzatele atunci!

Hai Marsy...scoate-l pe iepurila la lumina! sa fie de nota 10!

34 +
Riccardo