Felicitari Nikolici si Ioana_Mami!Aspirante (449)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

cami_antonia, multumesc tare mult pentru raspunsul postat pe un subiect care acum e inchis.,...
Doamne deloc nu inteleg ce se intampla p'aici cu subiecte incise, deschise....dar ma prind eu candva
La mine UM a fost 30 ianuarie ... de pe 17 februarie au incepuyt dureri de sani (cam mari ) si venele foarte evidentiante pe san , mici stari de greata (5/10 minute de 3 ori pe zi) ...test nu am mai facut ...ma abtin pana duminica ...
Sper sa se lase cu burtica si scutece

Mergi la inceput

aaaa
si inca ceva ...cum devin aspiranta ...stiu ca trebuie sa scap de moderare , dar apoi cine, ce imi face :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Eu sunt harnicaFac papica,spal(adica masina),curatenie&com...Mai trag cate un ochi pe aici din cand in cand

Va

In 2010 sa dea Domnul sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ioana pai ca un ritual de initiere ...cumperi cateva kg de prajituri ,cola si alte alimente dastea sanatoase si gata esti primita.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Sa ai spor la treaba.
, cam asta faci?

Mergi la inceput

Ioana in legatura cu capitolele inchise ,cand se scriu in jur de 20 de pg se face capitol nou iar cel vechi il inchid moderatori.La sfarsitul fiecarui capitol se da link catre capitolul nouIn lista de aspirante te trec eu imediatDupa simptomele tale eu as zice ca e Iti tin pumni pt duminica si scoatem un pic motzatele la incalzire:
Hai Ioana

Oare Nikolici ce-o fi facut?Are liniutele sau nu?Cred ca o sa ramanem in suspans pana se intoarce...Sper sa-i fi iesit liniutele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Sa ai spor la treaba.
, cam asta faci?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

DaaaaaaaaaaaaaaaaNumai acum am pauza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ioana pai ca un ritual de initiere ...cumperi cateva kg de prajituri ,cola si alte alimente dastea sanatoase si gata esti primita.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Ioana esti si oficial aspiranta,te-am trecut in lista!Vezi sa nu uiti sa dai ceva de beut
Gata plec ca m-am lipit de scaun!!!Mai revin...

Mergi la inceput

Mult mai bine cu datul de baut ...ca daca trebuia sa va coc vreo prajitura se lasa cu vizite la urgenta ...
Si eu zic ca simptomele sunt de sarcina ..
multumesc mult de primire si sper sa stam putin pe aici si se ne vedem in Odisee

Mergi la inceput