Lectii de dans pentru copii - Bucuresti

Lectii de dans pentru copii - Bucuresti | Autor: corina teo

Link direct la acest mesaj

Mamici,
Am o nepotica de 4 ani jumate care se agita toata ziua. Mai nou si-a dat seama ca reala ei vocatie este dansul/baletul si vrea cu orice pret sa se perfectioneze in arta mai sus amintita.
Stiti pe unde prin Bucuresti se gasesc centre care au cursuri de balet sau de dans pentru copii ? (O adresa, un numar de telefon, eventual si o parere a cuiva a carui copil a trecut printr-un astfel de centru)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

Draga Corina,
Fetita mea este la o scoala de balet care se cheama La Sylphide si care este pe str. Precupetii Vechi nr. 30 tel: 2104752. Ce pot sa-ti spun? Costa 20 euro/ luna - 2 zile/ saptamana + o taxa de inscriere de 15 euro (care se plateste in fiecare an). Fetita mea e f. multumita, tipa care preda la grupa de pitici (fetia mea are aproape 5 ani) e f. faina. Directoarea (resp. proprietara) hm... e cam
Eu am avut cateva nemultumiri dar din cauza faptului ca oferta e mai mica decat cererea, asta e situatia...
Daca mai vrei si alte relatii, scrie-mi pe mail si iti dau reply cu amanunte suplimentare.
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

vezi ca ti-am raspuns si eu la celalalt subiect pe care l-ai deschis pe aceeasi tema. Apropo, de ce ai deschis doua?
corina
ps profesoara "noastra" e foarta dragalasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

supper povetsi=>de ce nu scrieti o carte,ar prinde bine la toti copii.

Mergi la inceput