Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, multumim de felicitare, multi Mariei si tie evident.....
Mai treci pe la noi mamico draga......

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Multumiri celor care au urat sarcina usoara gravidutelor. Ieri am avut o scurgere mai apoasa si ma gindeam ca s-au rupt membranele (scurgeri mici apoase am mai avut si inainte si colul era perfect). Asa ca am definitivat rapid bagajul de spital-lucrusoare bebe, pompa, ceva medicamente, lenjeria intima si cosmetice.

Stau un pic cu stres dar daca nu au aparut ale semne am decis sa astept si sa fiu cumintica.
Tati e plecat la job pentru citeva ore asa ca nu e voie sa se intimple nimic astazi.

Daria e bine, extrem de alintata cum am cititca mai sunt copilasi. Ieri a iesit de doua ori in parc si s-a cunoscut. A mincat mai bine si s-a odihnit la fel.

O zi buna va doresc!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Ai grija de tine mamico!
Sa stea bb la caldurica pana cand vreti voi!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

scriu cu o mana,cealalta leagana scoica
Andries, mercic, o sa te mai sun, suntem aproape hotarati cu mutarea, trebuie -si nu stiu cun- sa ajung zilele astea acolo in timpul programului. Azi l-am gasit iar cu okii umflati( de plans cred, ca cica a dormit bine ) si era lipit de biberon,nici nu m-a bagat in seama, nu mai e vesel si zglobiu ca altadata....avea tricoul plin de sos rosu, cica a varsat ciorba pe el. Si l-am intrebat daca i-au pus un alt castronel cu mancare si cica nu, ca nu mai aveau...sigur nu minte...acasa mananca imediat 2 portii de supa si felul 2, asta in mare viteza. Si asa in fiecare seara, deci e flamand rau...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

mai dar asta e stupid!! Ti-am spus, la gradi la fi-miu de asemenea castroanele sunt destul de mici, dar de fiecare data sunt intrebati daca mai vor si li se da si a doua si a treia portie fara dicutie!! Nu exista sa plece unul flamand de acolo, chiar si Mircea care are n restrictii alimentare mananca foarte bine la gradi.

Imi povestesc cum incepe el cu: "dai mancare? dai mancare meu!!" e mai mare distractia sa il asculti.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Aniast, Andries.. hop si eu sa dau cu subsemnatul ca nu doresc raul nimanui

Si astea fiind zise ma duc sa-mi zgarii putin masina prin parcare

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

tare!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:

Ce gospodina e Daria... au iesit buni mucenicii?
Mai sunt parintii la tine Erina? CAre e ziua programata pentru nastere?

=====================

Carpatina, multumim. Erau gogosi, cred ca bunica le spunea scovergi. Au iesit foarteeee bune.
Parintii mei au plecat simbata, de asta si stresul cu noi singure acasa. Dar Dumnezeu ne-a ocrotit mereu, sigur o va face si de data aceasta.

Cit despre venirea baietelului eu imi doresc sa se intimple dupa 38 saptamini. Daria s-a nascut la 38+4z si a fost perfect. Ecografic (si datorita menstruatiei scurte) bebelusul a fost mereu mai mare cu o saptamina asa ca nu ar fi probleme nici acum dar noi il asteptam dupa 15 martie.

37+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, SabinaY!

Am vazut poze cu Nicole. A crescut mult, e o papusica perfecta cu o gurita asa dulceeee!!! Fratiorul e la fel de chipes cum il stiam iar de mami tinara ce sa mai zic...felicitari!!!

Luiza, foarte frumoasa felicitarea cu Maria!!!

37+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:

Ce gospodina e Daria... au iesit buni mucenicii?
Mai sunt parintii la tine Erina? CAre e ziua programata pentru nastere?

Carpatina, multumim. Erau gogosi, cred ca bunica le spunea scovergi. Au iesit foarteeee bune.

Mah, scovergi le-am vazut si eu pe alea de pe masa (si nu spun ce "dor" mi s-a facut de ele).. insa mai era si un 8 pe acolo... veritabil mucenic moldovenesc...

p.s. chiar trebuiau ai tai sa mearga acasa? Ca inteleg ca nivelul tau de stress ar fi fost simtitor mai redus cada ar fi ramas.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:

Gata, ma duc la treaba mea...

Dna Mihailescu va anunt ca sacosele (!) mele au ajuns deja la Bucuresti.. te rog sa ai (mare) grija de ele!

O sa aiba atat de multa grija de ele ca nu se risca sa ti le mai trimita inapoi!

Nu e recomandat!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatina,

Luy, ce dor mi-e de voi!

Cecilia, multumim frumos

Erina, multumim frumos. Pentru mai multa siguranta, eu te-as sfatui sa te duci sa vorbesti cu medicul tau. Si la mine a debutat cu secretie apoasa f putina, nici nu intentioanm sa-i spun doctoritei de ea, am zis asa intr-o doara, si cand m-a chemat la clinica, era lichid amniotic. Exista ceva test care identifica sau nu lichidul amniotic. Si oricum, tu esti deja in saptamana 37, deci de acum nu mai e niciun pericol pt bb. Daca mai sta la caldurica e foarte bine, dar si daca se hotaraste sa vina mai repede, nu e problema. Sara s-a nascut la 37 de saptamani si 3 zile, cu nota 10, 3,300 si 53 cm. Deci vine bebe cand e el pregatit.Te sarut si te imbratisez si sa vina bb David sanatos si cand stie el mai bine

Cristina, minunati puiutii tai!

Roxana, marturisesc ca si Sara imi cam testeaza limitele zilele astea. Ma trezesc uneori urland la ea, si apoi imi pare rau, dar uneori mai cedez...Speram sa fie ok cu bona, ca asa se va mai usura situatia.

Cuscra draga, am uitat sa iti zic ca mie mi se pare ca Alex aduce a tati... Lasa sa aiba si el un ursulet care sa-i semene, nu?La MUlti Ani lui Radu, sa fie sanatos si mereu fericit alaturi de voi!

Sara e cu bona in parc, eu ma apuc de papa si poate apuc si ceva curatenie. Sofi doarme. IMi zambeste tot mai des, e asa divin...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:

Gata, ma duc la treaba mea...

Dna Mihailescu va anunt ca sacosele (!) mele au ajuns deja la Bucuresti.. te rog sa ai (mare) grija de ele!

=====================

O sa aiba atat de multa grija de ele ca nu se risca sa ti le mai trimita inapoi!

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Hai ca ati reusit sa ma scoateti din starea mea de kko!
Carpatino,sper c-ai trimis Vuitoanele?Da,sa ne-ntelegem ca io nu umblu cu d-alea de rafie!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput